''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 18 991
  • 417
  •   1
Отговори
# 225
 Дано да е защото свиквам, но вчера направих експеримент - напръсках една чанта от естествена кожа (от вътрешната страна) и днес пробвах дали има остатъчен аромат и не усещам такъв, а ако само държа Нарциско-то в чантата всичко мирише на него..., а тва е ЕДП, все пак  Thinking

# 226
Уф, не познавам тази бомба, по повод на Виктор и Ролф, имам братовчед, който от 90 -та г. живее в Лондон, приятелката му е модел и при едно от идванията си преди няколко години, ни беше казал, че последният и ангажимент е бил някаква страшна фотосесия за билбордове на Виктор и Ролф - абсолютно нищо не ми говореше тази марка Laughing Laughing

Барбалекс, да това е странно - обикновено на естествена кожа ароматите траят много дълго  Peace

# 227
 tantrum Парфюмната ми обиколка май ще се провали....още не усещам никакви миризми. Ужасно  newsm50

# 228
Жаки взимай крути мерки - инхалация с лайка, нагревки с морска сол, какво още да се сетя Grinning

# 229
Аз цяла седмица се побърках от инхалации с лайка. Целиям ми тен падна вече Sad

# 230
Момичета започвам да давам отчет. Получих си виалчетата на Трабъл, Сицилия, Кели Калеш и Мръсния Англичанин + подаръче от чудесната съфорумка paola2, благодаря ти  Hug  bouquet

Омазах се със четирите виалчета на различни места.

Започнах с Кели Калеш. В началото ме блъсна много силно розата  и сякаш примесена с индрише(аз така го усетих), обаче такова няма в съставките.  Ама изобщо не ми хареса тази първоначална остра миризма, а и някак ми напомни на розата от мускалчетата. След 15-тина мин обаче розата леко омекна и се притаи и се появиха другите цветя, може би туберозата и ириса newsm78, като леко се примесиха с кожата (усещам я наистина). Индришето, което усещах също изчезна. Обаче като цяло не бих си купила парфюма, не е лош, но определено е много странен за моя вкус.

Продължавам с Трабъл . .. Пръскам си аз и направо се ококорих, в началото отново супер силна резлива нотка примесена със сладост. Обаче резливостта надделява, след известно време утихна и останаха цветя, обаче в момента усещам мирис на пушек(дим)  Shocked Не съм влюбена от първо помирисване, но има шансове и да се случи.

След това взех Сицилията. Усетих я супер мека , топла и креместа. чудесна е наистина. Розата изобщо не я усещам, а усещам бели кремести цветя. Уляга тихо и приятно и се сгушва близо до кожата. Много ми хареса.

Най-накрая взех и Мръсния Англичанин. Е просто е чудесен мъжкарски аромат. В началото излиза една леко ретро нотка, но тя бързо изчезва поне за моя нос и остава "мъжественост".
И той страшно ми хареса, обаче ми напомня на едно мъжко Хуго, но не помня точно кое. По точно знам, че е на Хуго, понеже един приятел го ползваше, но не помня кое точно Хуго беше. newsm78

Още не съм се намазала  с лосиончето на Моята Кралица, но това ще стане довечера, че ще се получи манджа с грозде.

# 231
Е Вили най накрая са при теб. Кели Калеш както го описваш с тази роза явно няма да ми хареса. Радвам се че Сицилията ти е допаднала, но се учудвам че описваш Трабъл с резлива нотка, за мен е толкова мек и топъл аромат  newsm78

# 232
Вили супер, представям си как се радваш на миризмичките, Трабъл много го харесвам и го усещам в началото, като лимони поръсени с много захар, после ми става леко конячен, докато не утихне Crazy

# 233
Тази резливост, може би си идва точно от цитрусите, но тя бързичко изчезва. Сега обаче определено усещам пушек, който ту се появява, ту изчезва. Определено след като улегне е много красив и топъл, а и пушека все пак го свързвам със студена зимна вечер, малка стая с камина и лека миризма на дим с чаша червено вино в ръка или както каза Тес < може и коняк

# 234
  • София
Честити придобивки, Вили, аз не познавам никой от изброените, така че твоите описания са ми много полезни.
Аз днес потривам ръце в очакване да се сдобия от размяна с един прекрасен Инсоленс, нямам търпение вече. Но ще го пробвам едва утре, "на чисто" след душ, защото днес съм с розовото Фере, то е колкото нежно, толкова и трайно и характерно, та не искам да ми се смесват двата.
Тес, надявам се и ти да си получиш Лулу-то днес и да споделиш нещо повече, не познавам този аромат.

# 235
 Атти, честит Инсоленс Grinning  bouquet много красив аромат, с удоволствие си го ползвах - и е един от най -трайните, които съм имала, бетон просто Crazy, какво представлява това Фере не го познавам Simple Smile

# 236
  • София
Благодаря, мила, но не ми честити, преди да съм го получила  Blush нека първо да го гушна и тогава.
Розовото Фере е една много свежа приказка с аромат на рози, без никакви захарни и сладкарски нотки, не мирише на мускалче Българска роза. Имам приятелка, също почитател и ценител на парфюмите, тя е родом от Казанлък и като ученичка е ходила на розобер - тя твърди, че това Фере е ароматът на розовото поле на разсъмване, около 5 сутринта, когато розите са пълни с роса и излъчват най-силното си ухание. И въпреки това не мирише, както мускалчетата, вероятно преработката нещо ги променя.
http://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Ferre-Rose-886.html
това е то, има нова версия - Принцес, малко по-сладка и момичешка, а също и по-нетрайна ми се стори.

# 237
Май ще си поръчам това за да си запълня колекцията  Mr. Green А и шишенцето е в двата ми най-любими цвята  Heart Eyes

# 238
Атти това описание на твоята приятелка ме разби направо Heart Eyes Heart Eyes, без някога да съм ходила на розобер си го представих толкова ясно, трябва задължително да пробвам този аромат Grinning Crazy, Жаки на сляпо ли Simple Smile

# 239
  • София
Жаки, не мога да повярвам, че го нямаш, такъв почитател на бранда като теб - пропуск направо, който трябва да се коригира бързо  Wink Аз също веднъж почти си го бях поръчала на сляпо, но нещо друго надделя в последния момент. Изобщо нямам идея на какво мирише обаче.

Общи условия

Активация на акаунт