''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 18 991
  • 417
  •   1
Отговори
# 255
A чували ли сте за мъже, които са си хетеро, но ползват само женски парфюми като Angel, Coco, Hypnotic Poison и тн....Simple Smile

# 256
 Shocked Shocked Shocked, аз лично не, въпреки, че познавам един ексцентричен тип - абсолютен хетеро, но има фетиш към женските дрехи, кой е този момък Жаки

# 257
Аз много обичам да чета парфюмните коментари на един мъж, който си е женен има си и малко детенце. Но е абсолютен фен на женски парфюми и ползва тези, които изредих ( и още мноооого други женски) Grinning Mного ми е странно това.
Той какви описания прави....аз от него се запалих по хипнотичната отрова.
Ето тука е писал за нея, но е на немски http://www.ciao.de/Christian_Dior_Hypnotic_Poison__Test_8473987

# 258
Жаки,сигурна ли си за този на Бритни  newsm78 отзивите са много зле точно за този аромат.Ако е само за попълване на колекцията не го прави,но ти си знаеш най-добре...Аз се наслаждавам на Curious много женствена композиция,но се оказа адски нетраен
Tess браво за ЛуЛу-то,поръча си или от размени,ако не е тайна...Интересно ще е да споделиш отзиви,аз си боря още 30-те мл от 2 г.,сега съм оставила ползването му за студеното време.
vili My Queen лосионче ли ти е?Аз се надявах да е виалче да видя как ще го усетиш ти,на лосион ще е различно.Много странен аромат Rolling Eyesама предложението с чантичката така ми хареса...

# 259
А, Миши - че кога съм имала тайни от вас, от размяна ми е - до два - три часа, ще си го взема и няма да млъкна Laughing Laughing

# 260
Миши,  до сега всичките парфюми на Бритни са ми харесвали....може би и за това ми се рискува Simple Smile
 Аз лично четох много добри отзиви за него.
Curious върху мене е супер траен. Цял ден го усещам. Ти тестер ли си беше взела?

# 261
A чували ли сте за мъже, които са си хетеро, но ползват само женски парфюми като Angel, Coco, Hypnotic Poison и тн....Simple Smile
"Само" - не. Обаче мъжът ми адски обича да ми посяга на парфюмите, а мен направо ток ме удря, понеже се полива яко - няма туй-онуй. #Cussing out Ангел или Демон му е особено любим. Joy
Честно казано, не виждам нищо странно. Аз самата навремето ползвах предимно мъжки. Mr. Green И сега бих се напръскала с някой, стига да ми допада като аромат.

# 262
Тес и аз чакам с нетърпение да споделиш за него. Опитвам се да решавам задачи за изпита, но темата все не ми дава мира и постоянно надничам тук и си душа ръцете. Grinning

Mi6i
, да лосионче е на кралицата. Аз първоначално исках да поръчам виалче от нея, но се оказа, че са свършили и затова я замених с Трабъл. Обаче paola ме зарадва супер много , като се раздели с нейното лосионче, само и само да мога да усетя аромата. Страшно съм и признателна. Hug

Честно да ви кажа в момента съм на крачка разстояние да си налитна сама, заради този "мръсник" англичанин  Mr. Green Страшно много ми хареса и определено ще го купя на милото  Whistling

# 263
Аз като се сетя и Фентъзи е взет на сляпо. Майка ми ми го донесе. Обаче добре, че си падам по такива захарни неща....иначе незнам какво щях да ги правя 100-те мл. Grinning

# 264
Много се радвам, че днес е петък и е прохладно, ще си разходя довечера Лу Лу, да го покажа Flutter Flutter Вили какъв тип е Дърти Инглиш Simple Smile

# 265
Вили какъв тип е Дърти Инглиш Simple Smile

И аз имам впечетления, понеже го подарих на приятеля ми.

Сравняват го с Gucci pour homme, обаче втория е по-ликьорен, по-класен, по-вкусен, ако щеш. Дъртия англичанин, както му вика той,  Laughing е по-свеж, мисля, че е осезаемия ветивер, много мъжествен, усеща се една деликатна, ненатрапчива кожа. Мъжествен и привлекателен.

Шишето е трепач, аз бях поръчала за 40 евро цял комплект, дойде в кожена кутия с кадифе отвътре, просто страхотна!  Party

# 266
Дърти Инглиш, определено е мъжкарски тип. Грубовато мъжко излъчване с  леко поникнала брада и небрежен стил.  Crazy Опияняващ...

Обаче както казах прилича на някой Хюго Бос, но не знам точно кой.

# 267
Жаки,Curious пак имах щастието да го взема от съфорумка,която си го е донесла от Франкфурт,сетче 50 мл +100 мл лосион за тяло+10 мл парфюм.При мен не е траен,но не очаквах чудеса.Разкош е за много топло време.А и вечер си слагам на китката капчица и сънувам само хубави неща Laughing Дано да имаш шанс с това новото парфюмче и да кажеш истината,ей,че наистина чета с интерес за нейните парфюми.
Tess браво на теб!Иначе реши ли другата дилема Хипноуз или Код...както писах и по-рано съм с Хипноуз днес и за дъждовен ден е уникален!Пръснах се към 9 още се усеща все едно преди 15 мин съм се парфюмирала.
vili и лосионче да е ,пак сподели плс,въпреки че наистина ще е доста по-различно,те нали слагат други неща в кремове и лосиони.Ето го пак комплекта и е 60 лв
Знам,че е за друга тема,ама какво пък...нали и това може,пробвах тази пудра на Deborah   ,бронзираща.За лятото е супер.Има я в Бонжур около 20 лв беше и е доста голяма като размер,поне за 2-3 години ще стигне.

# 268
Миши лосиончето още не съм го пробвала, смятам да го направя довечера след душ и на чисто, че както съм се омазала сега  , наистина ще стане манджа с грозде и нищо няма да усетя. Когато го направя веднагически ще споделя  Grinning

# 269
Aз мъжки парфюми хич не харесвам Sad И винаги са толкова трайни, че не си усещам моя парфюм от тях Grinning
 Миши, това е супер, че имаш и лосиона. Като се намажеш не става ли парфюма по-траен? Колко ми се иска и аз да ги имам...лошото е, че в Германия от години не продават нищо на Бритни.

Общи условия

Активация на акаунт