Нека оздравяват всички болни птички в СЕПТЕМВРИйските редички

• 19 980
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ланвинка, аз няма да мога да ти помогна, защото не съм на твоята вълна, но ще си кажа мнението  Hug Любо също не беше спал при нас допреди месец и нещо, когато започна да се киселее нощем и да се буди по същия начин с рев и писъци  Confused всеки иска да е гушнат, особено ако си има проблеми  Confused на мен ми е жал и бих направила ВСИЧКО, за да не се мъчи ... дори и това да е "прищявка" за гушкане... стоях по цяла нощ подложена за биберон  Peace сутрин нямам раздвижване - кръст, врат, гръб - всичко ми е схванато - не се оплаквам - споделям  Peace още повече, че Аидка няма зъби - ми може да са тръгнали, а при някои е много тежко  Confused и Любо няма зъби - няма и никакви признаци, освен киселеенето, тръшкането, опъването и крещенето като не е "на неговото". аз му обяснявам, че така не е красиво и не трябва да прави така и му изпълнявам желанието /все още няма проблем с това/ в момент в който не вика и не гледа лошо. но ти виждаш, че повечето дечица са така  Heart Eyes по-скоро му съчувствам, отколкото да му се ядосвам. според мен също не е добра идея да не я оставаш да спи, за да се измори  Tired - това може да я изнервя допълнително  newsm78
а таткото може да го пратиш в другата стая, за да си почива докато мине периодът. той ходи на работа, а нашата "работа" е да "гледаме дацата". не е приятно отделно, но това са нашите дечица и искаме да са щастливи и спокойни  Heart Eyes ние доста често спахме разделени през този месец ... и добрата новина - периодът като че ли отмина /ДЧнД/ давам хомеопатия за зъбките ... сега се буди отново само по 3, 4, 5 пъти  Laughing но без плач  Heart Eyes
това са моите разбирания, и мисля, че е по-лесно за всички ако го приемеш така  Peace
 Hug Hug Hug

# 241
Стели Нека се сбъднат и най-съкровените ти мечти!
Ето ни и нас да ни видите как се мъчим да шофираме
Бизу,честито ти християнче  bouquet
Ланвинка,чувала съм,че точно между последните 2 хранения трябва да спинкат,за да е по-лесно после.При нас това действа,ако искаш опитай Peace
Цвети,малката е като аристократка,истинска принцеса Heart Eyes
Благодаря на Ирини и Сиси за отговорите за шарката,дано е това HugСледобед сме при педи и ще разберем Praynig

# 242
Стел, честит рожден ден, мила, пожелавам ти само хубави моменти занапред!!! Hug
Цвети, Лия е прекрасна!
Асе, да, това е сняг. И аз не съм му кой знае какъв почитател, но по това време на годината нямам нищо против да погазя малко сняг, ако  е съчетан със свеж планински въздух Wink
Бизу, и Митака суче през нощта - между 2 и 5 пъти, и аз не знам от какво зависи - зъби ли са, що ли, но засега все не го ограничавам - сърце не ми дава... Асе, като поотраснат, нали ще ни светнеш как и ние леееко да се намесим, че да спрат да сучат нощем?
Петка, ще ги запознаем младите - само се обади Grinning
Адиктед, обривът мина и повече не се е появявал,  продължавам много да внимавам с храната и с козметиката и пу-пу, дано да няма проблеми! Любчо наистина изглежда различно - по-голям, но пак си е същия сладур!
Лавинка, и Миташки прави от около седмица така - когато му взема играчка, която смятам, че не е за него, или когато не иска да седи в столчето за кола, а да стои в ръцете ми - започва пронизително да пищи и да се извива. Аз също си мисля, че изпробва властта си, за да види дали може да стане на неговото, но не знам какво е правилното поведение в случая. Аз се опитвам да му обясня с думи защо не трябва да прави така, но засега не постигам особен успех...
Сега и аз да споделя нещо - от известно време Миташки като се нахрани започва да разглежда с интерес зърното - върти го между пръстчетата си, хваща го с палец и показалец и дърпа, за да види докъде стига Wink Вашите дечица правят ли така? Мъжът ми каза, че щом е започнал да възприема гърдата и като играчка, значи му е време да го отбивам Wink

# 243
Стел, честито миличка! Всичко най-хубаво!

Ради, оле страшни сте. Толкова пълни с енергия и лъчезарни. Много приятно ми стана.

Ланвинка, Флу даването на ласки и топлина не е това което прави глезени деца. Не съм отказала един път на децата да са до мен ако имат нужда и са далеч от разглезени и не ми висят по полата.
"Иска да е до нас" - най-вероятно, да. Толкова ли е ужасно? Наистина? След няколко години ще ти стане мъчно като не иска да си до нея. Близостта не става само когато на нас ни е удобно. То е улица с две посоки.  Peace

Нашият калпазанин е още кисел малко, но поне минава. Спането е по-добре. Викаме му Дяволчето  Joy  Но днес се шматкахме цял ден и не каза гък. Вечер му се вгорчава. И това ще мине.
Нищо друго ново. Не е плъзнал още, а и кога, като все ми е в ръцете Wink
Забравих нещо, какво ли беше...

# 244
Ради, ми моят го прави тоя номер от известно време. Май всите ми деца са си играли така. Нищо не означава, освен че имат хубав пинкстер хватка (е, не знам как да го кажа това на БГ).

# 245
Писах много дълъг пост и ... нещо нетът се изгуби. Изтълкувах го като знак да бъда по-кратка и по-... мека.
Накратко: Споделям мнението на Адикт. Ланвинка, разбирам те че не е приемливо за вас с мъжа ти Аидка да спи с вас, но приеми, че става дума за период само, а не завинаги /въпреки, че синът ми започна да става посред нощ и да идва с босите сладки крачета при нас към втората си годинка  Heart Eyes/  Опитай вместо да губиш време с носене на ръце, люлеене и вода, просто да я накърмиш или да легне при вас докат озаспи и после лекичко да я преместиш. Не мога да те насърча в това да я оставиш да плаче - от моя опит ако бебето не се успокои само в рамките на 5 минути, плачът само го разсънва и изнервя. Прегръщам те и бъди търпелива. Това е период, в който може хиляди неща да се случват с Аидка - да трупа впечатления, да съзрява интелектуално или физически. Помисли си колко несамостоятелна е още тя и как няма никой друг, който да отговори на нуждите й... пък били те и само от гушене. Това, че ще предреме няколко пъти при вас не означава, че детето ще е лигаво. И тук само ще вметна, че изказването ти, Флу, не ми звучи на място. Лигави са децата след определена възраст, в която разбират, говорят и се обслужват самостоятелно, и които независимо от "правилния" подход и възпитание от страна на родителите, проявяват излишни капризи и инат напук. В случая с Аида не мисля, че става дума за лигавост, а за съвсем естествени нужди от близост.  Peace Не те критикувам персонално, а коментара ти.
Сутиен за кърмачки - твърдо нИе  Sick нощем спя без сутиен, а иначе докато кърмя обикновено нося памучни или спортни сутиени. От около месец от време на време слагам и такива с банели.
Телешко - въведено преди -2 месеца.

4 отговора докато се наканя

# 246
Здравейте и от нас
Минавам само да ви видя.
Стел честит рожден ден! Много здраве ти желая и малкото ти чудо да не спира да те радва.
Не ми се пише.Тъжна съм след вчерашния ни "прзник" Tired Cry

# 247
Стелко, да си мнооооооого щастлива и много хубави подаръци да получиш  Hug Heart Eyes
За спането с бебе преz нощта грам не мога да помогна. Никога (до сега) не ми се е случвали да искат да спят при мен. Само Крис, вече като голям, така е спал много пъти при мен, иска, раzрешам и така. С бебетата не ми се е случвало, освен нещо инцидентно, като много мънички. Спят си екстра сами, коетоп мен напълно ме устройва. Но предполагам, ако само това го успокоява, няма какво да направим, вzимаме го.. Не zнам, аz не съм човекът. Аz също си харесвам това вариянт, ако се наложи другия, няма да съм много доволна, но... Имаме си достатъчно време zа гушкане и мачкане и беz нощите. Децата си zнаят, ние се съобраzяваме с тях, не те с нас  Wink
За "лигавите" деца.. Наистина ни е малко рано, по скоро вече раzбират и си покаzват по_ясно желанията. Но дойде ли се до там, лигавщина никак не търпя. Не съм от търпеливите хич, къде zа добро, ама май повече zа лошо  Blush
Е, Мире, ....?  Hug

# 248
Стел, Честит рожден ден!!!!

Ланвинка аз правя както е описала Ирини - като се размрънка го взимам при мен, ако има нужда кърмя, ако не просто го гушвам, заспи ли го местя, но повечето пъти май и аз заспивам  Laughing Велин така плачеше няколко дни преди да пробие зъбчето, не иска гушкане, не иска да суче, само се дере.... ooooh! ужас направо ако при всеки зъб е така незнам какво ще правим, хубавото е, че после се успокояват нещата и така до следващия зъб  Tired

Мире
аз съм изпуснала какво е станало вчера, но виждам, че си тъжна  Hug

Сутиен нося, даже и спя с него, но не такъв специално за кърмачки. Купила съм си няколко, които нямат подплънки и се чуствам добре с тях. Толкова свикнах с него, че незнам после как ще се отучвам  Whistling

Въпросче
- вие с какво мажете бебетата след баня в жегите? Аз ползвам козметиката на Бюбхен и го мажа с олио, но се чудя дали в топлото време да не го мажа с някакво мляко, като че ли бях чела някъде, че не се маже с олио когато е топло  Thinking

# 249
Нямам време да чета, но поне видях че си имаме рожденничка.
Честит рожден ден, Стеле!

Ние направихме едно разпределение на децата по бабите и утре изчезваме с колелетата за 5 дена в Родопите.  Sunglasses
Като се върна ще показвам снимки. За утре сме планували пътуване съчетано с разглеждане на забележителност по пътя. След това сме 4 дена на колела по чукарите, а нощем на палатки. Ще бъдем доста голяма тумба и съм сигурна ще си изкараме супер.

Айде, като се върна всички болни бебоци да са оздравели, иначе ще ви дърпам ушите  Joy

# 250
Стел честито ти!!!  bouquet Да си най-щастливата и обичана майка на света!!!
Бизу честито ти християнче!!!
Цвети малката е страхатна!!!
Ради миташки ще обича чистия въздух от малък.И Вики го прави това с зърната,много е смешна!!!
Нели аз мажа с мляко за тяло на Мустела и съм доволна.
Стон приятно прекарване!!!
Мире  Hug и аз съм изпуснала нещо...
Сега да кажа че сме по добре.Спираме антибиотика защото сме АЛЕРГИЧНИ към него.Температура няма ,но обрива е отвратителен.Днес пак по лекъри ама поне казаха че нослето не хърка и секретите са спрели...
Ставам че времееееееее няма....

# 251
Ох на мен пък пак ми се бременее и ми се ражда  Rolling Eyes

Обаче незнам как ще стане работата  newsm78 понеже съм секцио, понеже искам второто раждане  хем да е скоро, хем да е нормално раждане и понеже се чудя ако пак съм с контракции от 6-ти месец и на легло кой ще гледа Макс, а сега де как да стане  Thinking  Едно съм решила де, таткото го искам поне в преддодилна с мен  Grinning И друго се чудя има ли смисъл да искам епидорална при положение че не ме "хвана " първия път та си изтърпях ужасните контракции.......ох  и ако мога да разбера защо  при пълно разкритие  така и не получих напъни  ooooh!
Ще ида другия месец да ме прегледа моята и да я поразпитам разни нещица в тая насока

# 252
Хелоу!

Четох ви по диагонал и нямам много време за писане. Но не мога да пропусна -  специални честитки на Стел и от мен!

И, Беба, много се смях на поста ти. Защото и мен ме вълнуват същите мисли  Laughing Хем съм секцио, а искам скоро раждане и нормално Simple Smile И аз нямах напъни между другото.

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 16:56 от neni78

# 253
neni78,  Беба, не съм от най-компетентните по въпроса, но мисля, че поне 3 години трябва да минат след секцио, за да е всичко наред - да се възстановят органите, камо ли ако ще искате нормално раждане да е ( аз съм със всички ръце и крака "за" него)  Peace

# 254
Не мисля, че  е 3 години. Или поне не чак толкова.

Дописвам..... как се процедира с клеевата тинктура???

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 17:11 от ina_lemon

Общи условия

Активация на акаунт