Любо също не беше спал при нас допреди месец и нещо, когато започна да се киселее нощем и да се буди по същия начин с рев и писъци
сутрин нямам раздвижване - кръст, врат, гръб - всичко ми е схванато - не се оплаквам - споделям
още повече, че Аидка няма зъби - ми може да са тръгнали, а при някои е много тежко
по-скоро му съчувствам, отколкото да му се ядосвам. според мен също не е добра идея да не я оставаш да спи, за да се измори
- това може да я изнервя допълнително 
а таткото може да го пратиш в другата стая, за да си почива докато мине периодът. той ходи на работа, а нашата "работа" е да "гледаме дацата". не е приятно отделно, но това са нашите дечица и искаме да са щастливи и спокойни
ние доста често спахме разделени през този месец ... и добрата новина - периодът като че ли отмина /ДЧнД/ давам хомеопатия за зъбките ... сега се буди отново само по 3, 4, 5 пъти 
това са моите разбирания, и мисля, че е по-лесно за всички ако го приемеш така

Но днес се шматкахме цял ден и не каза гък. Вечер му се вгорчава. И това ще мине.
нощем спя без сутиен, а иначе докато кърмя обикновено нося памучни или спортни сутиени. От около месец от време на време слагам и такива с банели.
ужас направо ако при всеки зъб е така незнам какво ще правим, хубавото е, че после се успокояват нещата и така до следващия зъб 

И аз нямах напъни между другото.