Отговори
# 105
Здравейте момичета. Преди малко се прибрахме. Бързам да споделя с тези от вас, които ни мислят, че прегледът на Джи мина и Слава на Господ  Praynig заключенията са добри и много успокояващи. Имахме тревоги, свързани с пикочопрова и бъбреците, които наглед се оказват напълно ок  Simple Smile. Сега чакаме микробиологията. Ако е чиста, значи всичко е зад гърба ни. Ако ли не... следват нови изследвания. Но това ще стане ясно сигурно в понеделник.
Мона, аз също съм навита за едно гости почти по съседски  Wink Мога да извъртя една баница  Flutter Иначе и аз отдавна мисля сбор у дома в двора, но до нас е удобно наистина само с МПС...
Жуже, аз само краве сирене съм давала засега
Това е от нас засега

# 106
  • София
Адаш, браво.  Hug Heart Eyes
Дано новините са все така добри и още по-добри.  Praynig
Много си ви обичкам.  Heart Eyes

# 107
  • София
Иринии, браво  Hug до понеделник пак ще стискаме палци  Praynig Praynig Praynig
Нели, заповядай   Hug

# 108
  • София
Ирини-браво за добрите новини Praynig Peace Hug Hug Hug
Мона за гостито съм навита.
За лятната среща също по това време края на юли май ще сме си тука.
Адиктед-ти само с кифлички ли ще минеш-я какви вкусотии си сътворили.Изтекоха ми лигите по тортите. Hug
Шматка-купи му Хомеовох-1,20лв. струва-хомеопатично -сладки хапченца помага за половин ден.

# 109
Здравейте!
Първо да кажа, че прочетох преди малко поста на Ирини и много се радвам, че всичко е наред! Praynigи микробиологията да даде също добър резултат!!! Praynig Hug Praynig
Цвети, благодаря ти ,че си надписала снимките на Бобо1 Радвам се ,че и при вас нещата вървят на добре!!!
Стефина,много ще се радвам да се запознаем. Поздравления за подаръка!
Иринка,дано е само хремата и Ради се оправи скоро! Praynig Hug Praynig
Емичка,да се оправяте бързо и двете с Ренката!Дано е добре и бебенцето!
Жужа,много е сладка Крисито на снимките!
Мона, Данчо е страхотен с тази прическа!
Шмат, и на Бобо веднъж мубеше пресипнал гласът, но се оправи без лекарстваV

# 110
Mona, страхотна идея и много мила покана, благодаря. Ще се отзовем с удоволствие. Аз имам две свободни места в колата,- т.е. извозвам мами с бебета всякакви,  Laughing ще донеса череши от градината ,ще спратна и нещо в кухнята.

Шмате, Симона беше с пресипнал глас преди месец и нещо- нейната лекарка ми препоръча хомеовокс- хомеопатични( а сега видях че си ги писала). Аз дадох два пъти и спрях- за едно пресипване си мисля че и хомеопатия е много( аз по принцип си недолюбвам лекарствата) и чаках от само себе си да отмине.

Ирини, много се радвам, че опасенията ви не се оказаха верни. Hug

Момичета и аз предлагам двор за гости, но още е в процес на окултуряване, малко орайграсяване( няма да мине и без опесъчаване и разибра се  трябва и да се обасейнчи за най-малките)- та надявам се за септември да заформим с Ирини и Мона- бермудският трийгйлник на гостито.

Сирене- ядем домашно- купуваме си от една малка мандра билзо до София. Давала съм от него. Иначе мляко квася, но още не съм й давала.

# 111
Олекна ми! Нали знаете, че майката е най-големия душманин! Затова и си мислех, че притесненията на Ирини са напразни. Дано и последното изследване ги потвърди! Peace
Мераклии за дворно гости и у нас?  Mr. Green

# 112
Иринии, много се радвам миличка. Какво ти е било, не ми се мисли.  Hug

Адикт, ти цяла колекция рецепти си имаш! Ох, тези кифлички...ох...ох..

Деси, какви красоти си ми написала, не знам какво да кажа. Благодаря ти.

Монче, малкият е голям сладур.

Ето го и моят, патарок Wink

# 113
Здравейте,
аз тия дни не пиша и съм се качила твърдо на балкона, но ми се струпаха разни неприятни неща, които не ми се коментират и хич не ми се пише  Confused. За капак онзи ден дали едномесечно предизвестие на мъжа ми  Cry. А днес с цялата си наглост го карали да си пусне молба за напускане, иначе щели да го уволнят дисциплинарно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. И това само за да не му платят някакво кирливо обещетение  #Cussing out. Няма да пиша повече по тая тема, че не е тука мястото, ама просто исках да споделя , да ми поолекне.
Нели дано вие се оправите и ви се размине съкращението на татито  Praynig.
Момичетата дето си отстоявате правата искрено ви се възхищавам   bouquet.
Много се радвам на добрите новини за Джи на Ирини и за другите оздравяващи бебоци. Дано скоро всички са здравички.
Мона предложението ти е много мило и аз бих се присъединила, но съм без кола. А и не мога нищичко да готвя  Blush.

За спането
- Ясен си спеше в кошарата докато не го подкараха зъбите. Сега заспива там и по някое време през нощта го взимам между нас. Обикновено е след полунощ, та да имаме с татко му време да се погушкаме. И двамата с баща му свикнахме да се будим и да виждаме грейналата усмивка и блеснали очи до нас. В един момент като спре да се буди по 10 пъти на нощ, ще си откарва по цяла нощ в кошарата.
Гърне още нямаме и май няма да е скоро. Нашата кака тръгна на ясла на 1,1г. и си беше с памперс. Учителките казаха, че постепенно ще й се прииска покрай другите деца и сама ще поиска гърне. Така и стана, но на 2-та година.
Еми другото го забравих вече. Надявам се вече да съм по-редовна  Blush.

# 114
  • София
Инче,  свалих дневните памперси на двете деца след година и осем месеца. Синът ми се научи на година и осем месеца, дъщеря ми- на година и 11 месеца. За мен сигналът, че са готови, беше, че започваха да се интересуват от нашите посещения в тоалетната Grinning. Затова и не съм ги слагала на гърне, а направо започвах с детска седалка на общата тоалетна чиния.  Дъщеря ми фактически се научи тъкмо преди да тръгне на ясла, но тя тръгна на двегодишна възраст. Въпреки това през първата седмица се плашеше от ясленото гърне, защото беше различно от седалката, която ползваше вкъщи.  Simple Smile 

С две думи, в никакъв случай не си закъсняла- и според мен им е рано на бебоците. Peace Аз нямам намерение да махам памперса на Галина толкова рано, само ще я "запозная" с гърнето, така да се каже. Laughing

За софийска среща в периода 20-27 юли  най-вероятно няма да мога- сигурно ще сме заминали вече за лятото при свекърва ми. Но пък има вероятност да се видим с Вечерница на морето /ще ти пиша на лични, Веч Hug/.

Дидке, мерси, мила, обаче и други те отразиха дори преди мен- мама на четирима, lanvinka и Jesuse Nelly Wink.

irinii, чудесно е това, че страховете ти не се оправдаха! Миличката Джи....хайде да се закрепи вече! Praynig

Мона, предложението ти е супер!  bouquet  С удоволствие ще дойдем! Само малко ме притеснява ранният час- точно по това време Галина ляга да спи. newsm78  Сигурна съм, че няма да може да заспи навън, а ще се вкисне много до вечерта, ако пропусне следобедния си сън.... Дали ще е възможно да изместим мъничко по-късно началния час /ако е удобно за теб и за останалите, разбира се!/, или пък просто ние с Галина да се присъединим към 4 часа?

Аз мога да направя шоколадово-банановия кекс, баница, студена салата с макарони. Simple Smile

Дианче, много неприятно това с работата на мъжа ти.....А за срещата- няма ли друго форумско майче близо до теб, да се комбинирате за придвижването?

Шейле, Мейт е прекрасен! Hug

# 115
Страшно патенце  Peace Heart Eyes

# 116
  • София
сядам пак за малко да ви видя. Досега се приспивахме и галихме, обичам да гледам как малките ръчички се отпускат и да чуя забавеното спокойно дишане. Но понякога приспиването е трудна мисия. Четох, четох и се опитвам да си създаваме разнообразие от ритуали, да включваме и таткото, но сега със заспиването на гърда таткото минава по тънката лайсна.
Отпускаща баня, понякога масаж, песнички, танцуване на нежен музикален фон, люлеене на едно старо древно конче, музикална лапма с приспивни песнички и кърмене, това мога да измисля засега и вероятно е достатъчно и с времето ще се променя, ноСподелете какво друго правите преди сън, и като занимания, предшестващи времето за сън.
Иринии, дано сега се поуспокоиш след резултатите и бързо да се справите и двете с Джи.
Sheila, ужасно сладко пате Heart Eyes Каква муцунка е направил.
Нели, на Миро по принцип само за заспиване му го давах биберона, а навън си заспиваше без него. Просто един ден не му го дадох и настоятелно предлагах гърдата за заспиване. Не знам дали постъпвам добре, сега сякаш не знае как да я използва за биберон, често засуква, суче на големи гълтоци и се дразни, а през нощта пишка много. ooooh!
дианченце, нели, жалко, че така се получава с работата на мъжете ви, дано все пак се развият добре нещата Praynig
И аз все забравям какво друго...
но да ви покажа и моя мишок преди баня, гол, за ужас на баба и дядо...и с протрити от пълзене крачета...и много вкусни Heart Eyes

# 117
Еххееей, много се радвам, че така откликнахте на предложението ми!!  bowuu Супер! Само времето да не ни скофти плановете  Praynig Това че сте мераклийки за гозби направо ми напълни душЪтъ. Нали ме знаете мене какъв "кулинар" съм  Laughing с 3 вързани ръце..
Бора, абе, по-скоро е трудно за пеша, иначе не е далече...просто няма условия (тротоари, пък после и асфалт липсва...) Но всички мами без коли - не се притеснявайте. Правим обща среща. Колкото коли има- толкова. Събираме колкото можем, пък ако останат ще правим втори тур - близо е, това да ни е проблемът!!  Не го мислете, наистина.
Суити, иска ми се да хванем топлото време, за да използваме и басейна. Но за теб и за Петка , когато успеете да дойдете пак сте добре дошли.
Даннии, не можем да се съберем цяла София, аз само в нашата тема съм пуснала предложението  Wink Тоз Миро какъв е пуфкаф   Grinning и "с вкусни крачета"  Heart Eyes

Шейле, изразителната муцка на това пате ме разбива просто! Мога да съзерцавам тази снимка в продължение на няколко минути...
Ирини, много се радвам!!

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 20:05 от Не се сърди, човече

# 118
Ирини много се радвам, че не излезе това, което ти мисли. Сега дано и очакващите резултати да са добри.

Dianchence как така ще го уволнят дисциплинарно, ако сам не напусне  #Crazy Това е абсолютно безумие. Как моге такова нещо  #Cussing out Sick Надявам се да успее скоро да си намери по-хубава работа при по-свесни работодатели.

Шейле голямо сладурско пате си изтипосала да гледаме. Кка да не го изпапа човек. Heart Eyes

Искам да попитам тези, на който бебоците бяха болни от брохолит (или там както се казва) Казвали ли са ви, че тази болест като я карат 1 път бебетата се повтаря пак и че може да е на алергична основа? Племеничката ми, която е на 5 месеца е болна миличката  Praynig и са наплашили сестра ми яко. За момента им се размина болница и ще се опитат в къщи да правят инхалациите и и бият инжекции, за да стопират процеса на развитие. Имате ли някакви съвети на тази тема, за да и помогна на милата ми сестра и племеничка. Знам, че хич няма да ви е приятно да се връщате към тези моменти.  Hug

Днес следобед спретнах пюре от пресни зарзали с една натрошена бисквита вътре. Много ми хареса  Mr. Green, ама и на Яна също  Party

Суити, иска ми се да хванем топлото време, за да използваме и басейна. Но за теб и за Петка , когато успеете да дойдете пак сте добре дошли.

О аз няма да дойда чак в 4ри като Суити, а по-рано  Mr. Green ДАже може и точна да съм. Ама сега почвам да се чудя какво да сготвя  newsm78 И аз съм много добра на баницата. Ирини ако измисли нещо друго, аз мога баница да направя  Laughing

Миро е голям пухчо  Heart Eyes И при нас заспиването е проблем. Тук нямаме щори и докато не се стъмни не може да заспи Яна. Днес едва я отелепих от мен. Хем и се спи, хем обаче не се спира и се върти и шава и иска да ходи и става и лази и всичко накуп.  ooooh! ДАно да е само тук така заради обстановката, а като се приберем по Германията да се преспиваме по-леко.
Ради може да измислим да ви взема при нас с колата. Надявам се да свършм по-навреме с прегледа. АЗ ще идвам от Павлово.

Спокойна нощ и бебоците да спинкат

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 20:06 от Не се сърди, човече

# 119
  • жителство на место
Радваме се за Джинджи и продължаваме да стискаме палци Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Завиждам ви и за възможността да се събирате и забавлявате- мами и бебоци Wink Звучи страхотно- двор, слънце, сдружни мами и бебета приятелчета, а и храната  chef Ей, да не забравите, даже и Клуни да дойде- No Martini, No party! Joy Joy

Stefina аз съм от Добрич, Варна ми е съвсем близо. А вие къде точно ще почивате? Ето моя тел за всички, които искат да видят диво, незастроено крайбрежие  Peace 0895 75 99 09 Петя

Флучия за неваксинираните деца няма законово основание да им се откаже посещение на детско заведение. Сега чета и тема на мамите по въпроса, но съм 100% сигурна в това.

Моето дете казва "здрасти и чао" съвсем съзнателно Heart Eyes Но да пляска не можах да я науча Embarassed За разлика от баща й, който за 10 минути вечер я научава я да плюе, я да издава някакво странно "брррррррррр"- пак с плюене Shocked, неща, които аз не мога да правя  hahaha И така се забвляват двамата Joy, а пляскането- крах Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 23:35 от MY NAME

Общи условия

Активация на акаунт