Отговори
# 120
един традиционен разпис и от мен  Simple Smile
Веч, аз за втората половина на юли съм на линия в София.  Party Иначе, да, майчните тревоги са...  ooooh! работата е там, че се движихме по хипотеза на доктора и по изследвания... В смисъл  наглед обективни факти ни принудиха да се хвърлим в тези прегледи и треперения... а какво ми се въртеше в главата...  ooooh! То още не е свършило, но поне съм обнадеждена.  Praynig
Отново гушки, любими!
Дианче, какво става, бе мацка! Дано хуавата програма, която беше замислила за юни месец се реализира и се разведрите с любимия  Hug

Снимките ви са супер! Патето Мейт, Малкият фънки-пънки Данчо, Пухчето Миро
Ето ви няколко снимки и от Джи:

# 121
Иринии,  thumbsup , оттук натам само хвалби да чуваме от теб.

Мона, и ние ще дойдем. Броя и Асето само ЖИЗ. Понеже не ме бива в кухнята предлагам на нас да се падне осигуряването на напитки  Drunk , само кажете какво да вземем.  Peace
Веч, и у вас ни се идва, само се премести по-наблизо  Mr. Green .  Hug

Петка, ние бяхме с бронхиолит, и да чух, че може да се повтори и било предразположение към астма и т.н. , но го пуснах покрай ушите си. При нас със сигурност беше вирус. Не съм сигурна, че ще се повтори, та камо ли отсега да се тревожа за това. Не задълбавам в проблема засега, дано не ми се наложи .  Peace

Дании, какво сладко мишелинче си отглеждаш  Heart Eyes

И друго щях да пиша, ама анамарската болест и при мен е в тежка форма  Crazy ...

# 122
  • София
Ехооо, как сте, милички?  Hug
Ние днес си имахме сериозна културно-масова програма.  Party
По обяд бяхме с Мари при Дидишончето на площадката. Ето Ради как се кефеше на люлката в задния им двор.  Heart Eyes

Вечерта пък си имахме гости (мои колеги). А сега - заслужен релакс.  Party
Мона, и ние искаме на дворче.  Hug Само че сме без кола.  Sad Дано да има някой, който да ни приюти в неговата кола. Че иначе от Княжево си е доста далече. Да готвя не си падам, ама мога да взема безалкохолно.  Joy или пюрета за децата.  hahaha
Като стана дума за децата - до нас има склад на Ганчев и продават на цени на едро всякакви храни на стекчета по 6. Ако някой ги папка, да знаете.  Wink
Шейле, Дании, Мона, Адаш мога ли да изпапкам патето и другото - с ожулените коленца, както и Данчо с новата коса и красивата Джи?  Heart Eyes

# 123
  • София
Дианченце, дано всичко да ти се махне скоро от главата и има хепи енд  Praynig и на двете с Нели ГУШ заради мъжовете  Rolling Eyes дано им "изпишат вежди" тия гадове  Praynig
Шийла, патарокът е неотразим  Heart Eyes и много добре си влиза в ролята  Peace
а! и Миро е сервиран за схрускване  Hug
Дании, ако Любо не си заспи сам, което до сега се е случвало 2-3 пъти - на гърда става много бързо  Peace само `дето понякога не ще да я пусне  Joy

иска ми се да хванем топлото време, за да използваме и басейна.
а как ще са бебоците в басейна? бански, гащи, памперси, голи...
леелеее Мона  Hug много хубаво! много благодарско за идеята!  Hug   bouquet  Heart Eyes ЖЗ само  Praynig
майка ми ми каза, че на 10 месеца сам казвала а-а-а-а-а-а! /т.е. "ще върша работа"/ но е провеждала мощна ЕБХ /ама не е знаела, че се казва така  hahaha / няма да насилвам, дресирам и такива работи - аз му предлагам гърнето, той си стои на него с кеф. като реша или като му писне го вдигам  Peace не ми е фикс-идея, но ми се иска да го освобода по-рано от товара /пелената/ върху дупето му  Peace

# 124
Аааа, Май нейм, това zа Клуни ме уби  Hug Joy . Айде да се смилят бе, милия, все да го гонят пък zарад пусто Мартини, жал ми е... И аz го обичам(мартинито), ма чак пък толкоz.. Пък и той може да си е вzел урок и да си носи у Мона  hahaha
Момичета, zавиждам, не съвсем благородно вече Blush . Оф, весело иzкарване, шегувам се, радвам ви се  Hug
Дианче, Нели, гадна табота  Confused Дано бърzо се оправят нещата, че беz работа zле..
Ирини  Hug и zа двете, а в понеделник, още по_добри новини  Praynig Сигурно се чувставаш щастлива и подлитваща?
А патето е просто  Crazy както и останалите сладкишковци.

# 125
  • София/Търново
Ние зачезваме по търновско. Ако ни засечете-оранжево Джордани, или хлапе на нашта възраст около родата-"катун"...
Бгажът почти готов.
Само да знаете как пърди с уста моето бебе  Heart Eyes
Стеф, честитка! Да, 5-ти сме вече   bouquet

# 126
Мале, аз ли съм най-ранобудна  Whistling

Хайде на кафето и свеж и приятен ден ви желая!

# 127
  • София
Здравейте!
Еос -мерси и приятен път и изкарване.
MY NAME-в Несебър-не е много близко.
Ирини-снахичката е голяма маникенка и как позира само.Станала е още по-красива /като майка си/
Мейт-голям сладур.
Какво стана с Дими?
Ох, а за събирането в Мона ще купя нещо сладко-не мога да правя нищо сега с тази бъркотия в нас  по ремонта..

# 128
ДУ!!!

Нели не си, не си  Peace има и други ранобудни,  но се скътават  Laughing

Ей, ама много хубави бебоци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мейт, Джи, Данчо.....и каква прическа само  Flutter

В неделя заминавам на гости на другата баба в Батановци и към края на следващата седмица ще съм в София, ако си спретнете някоя срещичка може и ние да наминем  Simple Smile Само незнам са транспорта как ще е, че съм без автомобил  Confused

Ирини дано се включиш с още по-хубави новини за малката бонбонка  Hug

Лек и спокоен ден на всички, времето е приказно  Simple Smile

# 129
В неделя заминавам на гости на другата баба в Батановци .......

Аууууу, там дето беше отвличането от Забранената лИбов ли, хи хи хи.....

# 130
Точно така Лемонова  Wink

# 131
В неделя заминавам на гости на другата баба в Батановци .......

Аууууу, там дето беше отвличането от Забранената лИбов ли, хи хи хи.....

и аз тъкмо това се сетих  Joy Joy

# 132
  • Пловдив
мамс, Laughing
Виждам,че се готвите за среща,браво,много хубаво да си изкарате,и ние имаме двор,които сега облагородяваме,но сме далеч така или иначе и няма как да ви поканя.Ще чакаме снимки.
Ирини,дано в понеделник се отпусне майчиното ти сърце и да няма за какво да се притесняваш.Джинджи е страхотна красавица,много си приличате.
Всички дечица са суперски-и Патето Мейт,и Миро и Ради в люлката.
Гърне си купихме на Чико и по няколко пъти на ден слагам Мони да си поседи,понякога има резултат. LaughingА Криско,например не стоеше на гърне,но то беше от онези дето са като  newsm78 сергия натруфено имаше даже поставка да тоалетна хартия,и детето докато натисне де що копчета има,забравя закакво е седнал.На 2 години след като вече осъзнаваше,какво става с тялото му,се научи да се контролира и махнахме пампата само за 1 седмица.
Ритуали на заспиване-доколкото аз знам тук трябва да има рутина и повторение.Нищо специално не правим-баня,тоалет,пижамка,мляко,галене,приглушена светлина-общо взето това е.
Честита 8 месечинка на най-малкото септемврийче Васко!

# 133
Здравейте милички, знам че не съм писала от доста време Embarassed просто малкия ми взима цялото време Heart Eyes
Но ви чета доста честичко Wink
Ирини мила стискам палци Джи да се оправи бързо, както и всички болни бебчовци Praynig Praynig Praynig
Ние сме добре, Криско расте, все още е само с един зъб ама другите май скоро трябва да излизат, че доста го тормозят.
И да не забравя да ви почерпя че днес правим 9 месеца  party023 beer Wine Glass Popcorn cook cook
Честито и на другите месечинки  bouquet
Лек ден сладурки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 134
Добро утро!
Singing_girl, честита месечинка!
Много се радвам за Джинджи, че е по-добре и мама се е поуспокоила!  Hug
Иринче, аз живея сравнително близо. Ако искаш може да се уговорим да мина да ви взема например от кръстовището Цар Борис III и Тодор Каблешков, докъдето вие да слезете с железния кон  Grinning и от там с колата. Само дете съм с двувратка и май няма да има място за две колички.  newsm78 Ще го измислим. Ако искаш пиши.
Монче, ако искате сборния пункт да е Лук Ойла на Тодор Каблешков, до последната спирка на 76 точно и от там да се извозваме.

Много сладки бебоци видях. Ето малко снимчици и от моето щастие да не ни забравите  Joy
http://lanvinka.multiply.com/photos/album/11/Little_model_

Общи условия

Активация на акаунт