Отговори
# 135
  • София
Добро да е утрото и целият ден!
Ние следобяд зачезваме за югозападния прованс, на къща, дворче и чист въздух. Ще се върнем в неделя да гласуваме зорлем, ама да упражним конституционното право.
Ланвинка - толкова е сладка малката Аида, с рокличката е истински ягодов сладкиш.
Прежде показаните в реда на появяването им на форумската сцена Ради, Джинджи, Пате Мейт, Данчо и дано не пропускам някой са истинска прелест Heart Eyes 
До четене Hug
Бъдете здрави и се озъбвайте, който чака там компетентната фея!

# 136
Ха, Нели даже и аz съм по_ранобудна,  Whistling нали учим още  Rolling Eyes Обаче като стана толкова рано, мнооого рядко имам воля да седна да пиша. Трябва да е наистина важно  Wink
Ланвинка, леле мале, каква кукла  Heart Eyes мнооого е сладка и една такава пуФкавка, кат´наша Ана Мари. Ще я иzям, но и майка й е много красива.
Верно, бе, Инче, колко си наблюдателна zа селото  Joy Аz пък нямаше да се сетя, уж го гледам филма.. Ама не ми е от любимите. Обаче да видите синчето как го гледа  ooooh! , истински фен му е, винаги го иzглежда и тогава ляга да спи.

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 21:11 от Сова

# 137
Здравейте милички   bouquet
Ние се завърнахме от дълго гости при баба и дядо и от два дни се старая да ви догоня в четенето  Hug Милото приключи със снимките и сега ще го раздаваме младоженци месец и половина  Heart Eyes
Ирини, радвам се за добрите новини, които прочетих за Джи  Hug
Всички снимки на малките бонбончовци са страхотни  Heart Eyes Тези дни ще се покажем и ние  Wink
Флу, имам едно въпросче за триците - имам овесени трици и си мислех да започна да ги ям, само че не знам как  newsm78 Максмалното количество е три лъжици, нали? Кога се ядат - сутрин, обед, вечер? На гладно, след ядене или вместо ядене? Няма да спазвам диета и си мисля, че не пречат на кърменето, но така ли е?
За срещата с Веч - надявам се да сме в София и да успеем да се видим  Hug
За партито в Мона - и ние сме на линия  PeaceЩе измайсторим нещо за папкане  Flutter
Иринче, аз си мислех мъжът ми да ни кара и ако искаш може да те вземем пътьом  Hug Той кара комби и ще можем да поберем две колички, две майки и две бебета  Joy
За гърнето - имаме едно, но май дупката му идва малко голяма  newsm78 Пък и като го сложа Алекс, той веднага се изправя  Crazy
Деси, голяма сладурка Ана Мари  Heart Eyes И как спи само  hahaha
От два дни обикаляме из София за столче за кола  #Cussing out Голяма драма се оказа  Sick Дано днес намерим подходящо, че ми писна вече  ooooh!

# 138
Здравейте и от нас Hug
Много сладки бебоци сте показали Heart EyesВлюбена съм в нашите септемврийчета Hug Heart Eyes
Ние като няма да можем да дойде при Мона с кой можем да се видим в парка newsm78Май с никого Tired
Ирини много се радвам,че си по-спокойна и оптимистична Hug
Пееща добре дошла и честита месечинка  bouquet
Аз ще ставам,че диването пълзи из апартамента  Mr. Greenне мога да я стигна Joy

# 139
Хей Hug
Мерси за отговорите вчера. Както казах, нямах и намерение да му давам лекарства на малкия. Прегледа го педи, видя, че нищо му няма и си ни изпрати по живо по здраво.
Успях да намеря подходящо гърне. Вчера го сложихме за 5-6 минути, нашият си седна и си зазяпа телевизора Mr. Green Като поглеждам след малко - и двете работи свършени Joy Бързо схвана за какво иде реч, явно Whistling Joy
Друго ново при нас няма засега.

Хайде сега да ви пусна муха:
Започнахте ли да четете на мъниците, или има време за това? Марти има вече библиотека - най-разна и безобразна. Приказки, романи за деца и юноши. Но не му чета още. Пея му. И ми е интересно, особено според опитните мами, кога е време за "голямото четене".
Целувки и ще се "видим" пак към края на месеца  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 13:37 от Шматка

# 140
Еееее, Деска, няма такава поза за спане...просто ще падна от смях  hahaha Joy страшна е Ана-Мари  Hug Heart Eyes

# 141
Здравейте!
Пееща, честита ви месечинка!  bouquet
Честита месечинка и на Васкоbouquet
Много сладки бебоци сте показали- и Ради, и Патето Мейт, и Джи, и Аидка, и Ана Мари. Адаш, ама тази поза за сън направо ме уби!
Бобо обикаля из целия хол с проходилката и всичко,което докопа е по пода. След малко го слагам да спи,че ме чака оправяне на бъркотията,готвене,събиране на пране и простиране на друго.
Весел и усмихнат ден на всички!

# 142
Бонбони са септемврийчетата и това си е! Сладурски снимки гледах, а най се смях на Ана Мари как спи почти изсулена от креватчето.  Joy
Моето човече и то поиска да се присъедини към компанията на агитката

Съгласна съм с идеята за анкета за дата - за мен лично без 24 юли ако може (мама има денден тогава)

# 143
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН.
ДДоста месеци не съм ви писала тъй като ходих на училище,работа,малката расте.най накрая завърших
минаха ми матурите,бала,сега чакам само дипломата.
антония расте на 19,06,2009 ще започне 10 месеца
ходим в паяка,ядем всичко,пеем,говорим,имаме триколка,мъчем се да прохождаме и т.н.
много ми е послушна само си играе,пее не реве,не мрънка
спи по цяла нощ.като легнем 9 ставаме в 8 сутринта без да се будим вечер
еми това е от нас ще пишем пак
 Hug Heart Eyes  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 144
По въпроса за заспиването - Миташки вечер заспива САМО на гърда. Не знам как ще го отучвам от този навик.
И аз се присъединявам към комплиментите за снимките, които показахте - Джи, Адаша, Хамлет, Мейт, Аидка - е, няма такива сладури!!!извинявайте, ако пропускам някогоПетка, благодаря за предложението за превоз - ние живеем близо до Южния парк, така че ако ти е удобно да минеш някъде наблизо, ще се възползваме с удоволствие - тъкмо ще се поопознаят младите Joy Joy Joy
Ние също заминаваме за края на седмицата в Ботевградския Балкан, но ще се върнем за гласуването. И в този ред на мисли - да не забравите да гласувате!!!

# 145
  • София
Аууу, Деска, напълни ми душата спящата Ана Мари.  Heart Eyes
Веч, прекрасен младеж и пак разкошни снимки в подписа ти. Искам и аз.  Cry
Сонче, Ланвинка, сладурки.  Hug Благодаря ви за предложенията за превоз. Туй то добри другарчета. Има обаче вероятност да пътуваме в четвъртък, вместо в петък за Бургаз (ЖЗ  Wink). Нооо...ще ви държа в течение. Още веднъж благодаря.
Сонче, хайде да се видим, преди да заминем. Срамота е. Толкова сме близко.
Бора, Ради, приятен ви прованс.  Wink Heart Eyes И...Ради, не няма мила да го направя.

# 146
  • София
Мерси за поздравите-Деси 72 и Пееща.Честита месечинка и на вас.
Сова-Ана Мари направо обра точките с това спане.
Веч-Елиас голям хубавец-с какви очи е?
rosy_ka-тия дни се чудих какво стана с тебе-ти беше най-малката от нас.  bouquetРадвам се,че при тебе всичко е наред-с образование,работа  и най-вече,че детето ти е кротко.

# 147
записче!!!
Не съм изчела всичко ама време нямам нещо!!!
Честита месечинка на празнуващите!!!
Ирини радвам се че Джи е по добре!!!
Роси Ка радвам се че се появи отново Hug
Вич ,Деси,Шеила децата са ви раскошни!!!
До после!!

# 148
Ирина, нямаш проблем, само да се видим! Peace Hug
Стефина, вървят към зеленото, ама не се знае дали ще останат зелени или ще станат карамелени като на баща им. Големите бяха по същия начин - дълго време синееха, после позеленяха и сега са и двамата карамелени ooooh!
Роси, давай снимки! На бебочката, на теб като "битюренка"! Няма да минеш само с емотикони! Naughty
Суити, вие къде ще се подвизавате освен при свекърите?

# 149
  • София
Честити месечинки на Васко на Стеф, на Кристиян на Пееща и на Адриан на Бизу!   bouquet
Роси, честито завършване   bouquet представям си какво ти е лекичко сега  Party при нас отсъствията са ти извинени  Peace
и аз съм изумена от позата на Ана Мари  Shocked много е готина  Heart Eyes
прическата на Елиас е направо като за модел  Peace и Аидка, и Джи ... абе страшни сладури  Heart Eyes
да ви кажа, че до онзи ден си мислех че съм една от малкото които се "разправя" чрез писма, но момичета вие ме накарахте да се почуствам по-добре  Hug до сега не познавах някой като мен  Rolling Eyes чуствах се дребнава и стисната ... и стимулирана от споделения ви опит пак написах жалба  Crazy ама преди това два пъти бях писала до фирмата през Януари и Февруари /продадоха ми белени необелени домати  Joy/ и нямаше отговор. ама вчера пуснах писмо до комисията с копие до тях и днес сутринта ми звъннаха  Shocked даже вече пътуват един стек белени домати към мен  hahaha
това го споделям, за да подейства като кураж на всички момичета и да започнем да си търсим правата! може и да е за добро  newsm78
искам да ви кажа, че 95 % от стоките не отговарят на грамажа си  ooooh! брутото е доста по-малко от указаното нето  Sick
а! какви избори  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт