Отговори
# 150
  • Пловдив
Адиктче,това забравих да го напиша сутринта-браво,не съм вярвала,че някой обръща внимание на жалби и оплаквания.А ето че не е така,ще взимам пример.Като се замисля,форума действа добре,научаваш какво ли не  Peace
Сова,щерка ти с тази поза ме накара да се смея с глас,супер сладка е!!!!!!!!!
Всички побликувани снимки са прррррееееекрааасссссннннннни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 151
Нямах нет вчера, чак сега чета.
Ирини, много се радвам, че дишаш по- спокойно вече, тъкмо вчера запалих свещичка и за вас, пък то вече е бил минал прегледа. Вярвам, че  и другото изследване ще дане добър резултат  Peace  Аз обаче не разбрах високата температура от какво се оказа?

Вчера реших да Пробвам Макс на гърнето, еми неще дърпа се става и май леко го е страх та не настоявах. Ннешо обаче май ще купуваме друго, на нас пък дупката ни е малка и като седне пишлео му се опира отпред и ако реши да чишка ще стане  hahaha
 И нашия двор не става още за сбирки, но пък да се изфукам днес ни сложиха изолация и замазка на пода, идва плочкаджиятаааааааааааа Party Party Party напредваме лека полека, дано септември успеем да се нанесем, поне в хола щото той е 3 пъти колкото тази стая в която сме сега и там  като проходи Макс ще си вилнее на воля.

# 152
Вики е испаднала в истерия .Дере се от 3 часа ,не иска на ръце ,не иска цица ,изкарвах я на вън истерия и пак в къщи .направо не знам какво да правя.Ще ме побърка това дете smile3511

# 153
Ох, най-накрая взехме столче за кола  Simple Smile
Иринче, и аз щях да искам да се видим  Heart Eyes Hug Даже съм го замислила за понеделник. Ако искате мога да дойда на кафето. Само кажете час (знам, че Ради спи вкъщи и затова вие определете) и ще дойда по което и да е време  Hug

# 154
Здравейте, милички!
От вчера вечерта сме в Пловдив и си умираме от жега Simple Smile Бях забравила колко жарко е лятното Пловдивско слънце. Малката сега е навън със свеки и имах време да ви изчета!
Иринка, страшен аватар имаш! Много ми харесва! ПУ-ПУ! Знам, че е зает, а и Ели е сгодена за Крумчо на Пиаф, но много ти е хубав малкият мъж, тъй да знаеш!
Шейле, както винаги страхотна снимка! Патето е истински красавец!
Дианченце, страшно се ядосах на тези от службата на мъжа ти! Дано си намери по-добра работа от настоящата! А доколкото съм запозната, ако го уволнят дисциплинарно ще има право да се качи на борсата и 6 месеца да получва определена сума от държавата.
Ланвинка, много хубави снимки! Малката е страхотна, особено в роклята с калинката!
Ох, момичета, от няколко дни ми се мяркат едни заглавия по жълтите вестници, но не исках да им вярвам. Днес обаче разбрах, че са истина. Починала е едната дъщеричка на Ники Кънчев. Много ми стана мъчно. Нека почива в мир малката душичка!

# 155
Момичета,за последен път задавам въпроса:
Към коя от всички Септемврийски групировки можем да се присъединим с детето ми?
Чета,че всички сте се сдружили и се виждате често.Ние сме в близост до 80% от мамите в София,но въпреки това с никого не се виждаме,никой не звъни/оказва се,че ми имате телефона/.Има ли специална организация или не сме желани???Малко много ми е неудобно да питам.Да се натрапвам по-точно.Отчетната тема не е за срещи или приятелства....или май не беше.Сега явно нещата са други.Извинявам се ако не съм разбрала.
На нас никой не предложи да ни помогне с превоза до Мона,а когато дадох идея за среща бях като глас в пустиня...
Не се сърдя или нещо подобно.Само споделям.......
Лека вечер и приятни забавления

# 156
Мирка, това пък какво беше  newsm78 . Защо такъв пристъп. Ти също ми имаш телефона, но веднъж не звънна да се видим  Crossing Arms . Ама аз не се сърдя, продължавам да чакам  Hug .

Сонче, какво столче купихте?

Адиктче, изборите за евродепутати  Peace , май са в неделя  newsm78 .

Ланвинка, дописвам, става въпрос за последната спирка на 76, но в Младост  Peace .

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 22:09 от dr_tsveti

# 157
Мире, , недей така, сигурна съм, че никоя мама не е искала да те засегне персонално!  Hug Аз наистина ти нямам телефона и не знам къде живееш!
Добре си ни дошла в нашата колица.  Hug Стига да имаш желание все още разбира се. Както писах обаче няма място за количка, понеже колата ми е с две врати и малък багажник, но за мама и бебе с кош или слинг има достатъчно място. Живея в кв. Манастирски ливади и ако се уговорим мога да мина да ви взема от някъде. Пиши ми на ЛС ако искаш.   bouquet

# 158
Мире нямаш право така да пишеш защото всички момичета винаги са те викали за всякакви срещи и ти в повечето случай винаги имаш причина да откажеш. Не знам колко пъти Асето и Цвети те викаха с тях. Спомням си, че и Ирини е предлагала да идва да те вземе
Освен това в поста си никъде не пита дали има възможност някой да ви вземе, а само изкоментира, че ти е писнало от мъжа ти дето не купува кола и, че ще се разхождаш в парка.
Другите които имаха нужда от транспорт си попитаха директно като Ирина и Ради, ако изпускам някой се извинявам.
Ако си искала да намекнеш по някакъв начин някой да ти предложи може би чрез писане не е много подходящо.
Аз лично останах с впечатление, че не искаш да дойдеш при Мона, не знам как са го разбрали другите. Защото възможности за превоз има доста  Peace

# 159
Мире, ще ти скъсам ушите  Naughty Crossing Arms
Хиляди пъти съм ти казала, че се разхождаме в парка на ритуалната Naughty Последния път като се видяхме там с Мари и Бора, това беше ясно написано тук във форума и ти пак не дойде! Аз за разходки съм винаги готова  Hug Само казваш и идваме с Алекс при теб и Монката  Hug
Флу, надявам се това за Ники Кънчев да са само жълти новини  Praynig Може ли да ми отговориш на въпроса за триците  Praynig
Цвети, ами след 3 дни обикаляне по магазините взехме Cangaroo. Не знам дали сме направили добър избор, но се надявам да е така. Иначе гледахме Инглезина, Джордани, Фил&Тедс и всичките бяха не по-големи от сегашната кошница за кола и реално нямаше да можем да ги ползваме повече от година (даже и това ми се вижда много). Затова се отказахме. Имаше едно столче на Бреви, което беше по-голямо, но консултантът в магазина ни разубеди заради по-нестабилното захващане.
Как е Лия?  Hug

# 160
Юхууу, ето и ни и нас Hug
Здрави, с един лек сопол, но няма да го мислим Wink НЕ съм чела нищо, само поста на Мирката и всичко след него Grinning
Миреее, не така, бе душа Hug Цвети не живее по-близо до нас, отколкото ти, обаче всеки ден сме заедно Peace Честно казано на моменти дори ми става съвестно, защото тя идва към нашия квартал, а не аз към тях, обаче е факт, че при нас е НЕЛИ (а както се оказва храната е обединяващо звено Mr. Green) Факт е, че Ланвинка също е близо, а и Люси, но с нито една от двете не сме всеки ден заедно Peace Това не значи, че като се срещнем се сърдим Sunglasses
Айде дай го по-ларж и просто кажи - абе мен няма ли да дойдете да ме вземете най-накрая Hug
Аз надали ще мога. Не за друго, ами пустия баварец гледам да не го карам много, много, че ако му стане нещо ще изляза виновна Mr. Green (ако някой има мъж, който обича повече колата от жена си ще ме разбере Wink)
Така де, рекох каквото мисля, а сега отивам да лягам Crazy

# 161
Петка нищо лично,но си малко груба WinkНе съм намеквала нищо.И не изисквам нищо от никой защото никой не ми е длъжен и нужно ли е да моля някой???За парка попитах дали има желаещи!.И за това не мога да се натрапвам или да се моля на някой да ме води или взима.Все пак не е удобно или възпитано да го правя Wink
Съжлявам,че казах каквото и д е.Никой не исках да засегна.Сподели чувства просто.Направи ми впечатление,че доста от вас са се групирали така да се каже и ми стана любопитно какви са критериите за вписване в групите HugНищо повече,Съвалявам отново ако има убидени.Не съм целяла това.Няма значение Peace

# 162
  • жителство на место
Има, има обидени! Crossing Arms Родените в Добрич hahaha Много сме далеко от всички ви, бе хора Wink Joy

"Мона организира СЕПТЕМВРИйската дружина, покани ги на парти в нейната градина"

# 163
Момичета, мерси zа комплиментите zа снимката  Joy   Hug. Тя е от преди две седмици някъде, но не съм се сещала да я покажа.. Като я видях така zаспала, не се сдържах да не я снимам, после я преместих и оправих, спяща.
Мире, надявам се да не си истински сърдита, сигурна съм, че няма zа какво. Никой не е искал да те иzолира, бъди сигурна.
Флу, това zа Ники Кънчев  Sad дано не е истина само  Praynig аz нищо не съм чула или прочела  newsm78 . Та той днес си води шоуто, дето го правят, съвсем нормално...
Май нейм, чудно zаглавийце  Laughing

# 164
Здравейте, сега успях да изчета всичко от последните два дни.
Ирина, Иринии (браво за добрите резултати), Шейле, Мона, Ланвинка, Сова, Веч, видях снимките на малките съкровища и много им се радвах - като не виждала бебе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честити месечинки на Васко на Стеф, Криско на Пеещото момиче и Адриан на Бизу   bouquet Да са много здрави и палави деца  Hug Hug Hug

Днес бяхме на консултация - никакво мърдане нито на тегло, нито на ръст  Crossing Arms Обаче педи каза, че дори очаквала спад в теглото, че след тежко боледуване  било нормално. Въпреки Т и диарията Надя си беше жизнена и не го броя за сериозно боледуване, от друга страна пък й биха антибиотик  Thinking
Та 8,200кг и 69,5см Според таблиците от голямата книга средните мерки за 9месечно бебе са 8,500кг и 70-71см. Не обърнах внимание на минимума и максимума, защото реших, че всичко ни е наред.
Но какви лоши спомени е запазила от болницата и по-конкретно от лекарката и сестрата, които й биха инжекциите.... Днес само като ги видя и се разплака, спря чак като излязохме навън.

И да си я похваля - водих я на концерт и гледа движението по сцената с интерес. Пя, вика, пляска с останалата публика (по-скоро маха с ръчички нагоре надолу) и издържа почти целия концерт (от 19 до 21;30ч ) без плач  smile3501

С гърнето нещо не се справяме  Crossing Arms Не иска да стои на него, става като опарена. Ако се опитам да я прилъжа някак си, започва едно гърчене с рев, докато не се измъкне от него и аз се отказвам, за да не я дразня. Все някога ще има подходящ момент  Peace

Червената Соня, да отговоря вместо Флу - овесените трици се приемат по 3 супени лъжици дневно за предпочитане до обед. За да не стресираш стомаха си с тях като нова храна, можеш да започнеш с една лъжица и постепенно да увеличаваш количеството им. Дано съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт