Отговори
# 165
  • София
Флу, вярно е, за съжаление.  Sad
Сонче, дано наистина се видим в понеделник и да ти видя столчето също. И аз трябва да взема на Ради преди пътуването. Струва ми се, че няма да му е удобно до Бургас и обратно с кошницата вече. Пък и така и така трябва да се взима ново, сега е моментът.  Joy Иначе на кафето на Дидишонче ходим от около 12 до около 13.30 обикновено.
Мире, например как почнах да ходя там. Тук изобщо няма къде да разхождам Ради.  Sad Знам, че Диди е в Павлово. Един ден просто отидох дотам с Ради и й звъннах. И  оттогава ходя често и й звънкам, като сме там. Мари например разбра, че се виждаме там и тя звънна, че ще дойде. Така правим. Ти също знаеш, че се събираме. Звънкаш и идваш. Аз очаквах включване от тандема Асе-Цвети в интерес на истината за това място. Но не им се сърдя  hahaha Рано или късно и те ще минат да се видим там, сигурна съм.  Wink А за ходенето до Мона аз наистина си попитах директно. Кой да отгатне, че ми се ходи и няма как да стигна. Ако на някого му е удобно да ни закара, ще си каже. Както и стана. Но и никой да не беше се отзовал, пак щях да отида с такси и нямаше да се сърдя на никого. Всъщност най-вероятно няма да отидем  Sad, но това е по друга причина - 90 % ще пътуваме точно в четвъртък.
А ти най-добре се наспи и утре влез с по-позитивно настроение.  Wink  Hug
Гардения.   bouquet
Флу, трогна ме. Благодаря.  Hug  bouquet
Вики, неприятно.  Hug Успех!

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 01:25 от *Ирина*

# 166
Да се разпиша по нощите,че иначе кой знае кога ще е ooooh!
Радвам се,че новините около Ирини и Джи са по-добри,ще стискам палци за понеделник Praynig
Совичке,специално за теб се отчитам да не ни мислиш с Яна Hug-тя е добре(вече),още има сополки някакви,ама не им забелязвам.Дивее,обожава да се катери като маймунка по мен,все още е с 2 зъба LaughingЗабелязах ,че "танцува"-много е смешна,като и пусна някаква музика и започва да се поклаща LaughingА твойта бузанка е...страхотна Heart EyesЯна също спи с промушени между решетките крака ,ама чак до дупето не са и стигали Joy
Гърне ще купуваме тия дни-май на Чико ще е.Ама просто ще се слагаме на него ,няма да се тормозим много Laughing
Снимките на бебоците са прекрасни-Джи,Мейт,Ради,Аида,Данчо,Мирето,Лия(от мин.тема)-изобщо всички,дано не съм забравила някой Peace
Ланвинка-Аида е наистина страшен сладкиш-но както забелязвам красотата си я наследявате във вашия род-на първите снимки майка ти ли? Hug
Завиждам на софийските мами за градинското парти-задължително снимки да пуснете!Аз може често да не пиша,но ви четаааа Simple Smile
Флу,такива са пловдивските жеги-ужаснички.По обед като се прибираме към 13-13:30 имам чувството,че мозъка ми завира #CrazyВиж вчера бяхме в Софето за кратко и там беше друга работа-поне на мен ми се стори хладно на фона на Пловдив Simple SmileА това за дъщеричката на Ники Кънчев и аз го чух-ужасно тъжно е. Sad
Ами така е ,като не пиша често ,забравям какво имам да ви казвам Laughing

# 167
Добър вечер LaughingМай само на danip  wavey
Много се радвам за новините около Джи newsm44
Аз нямах възможност да пиша,но усърдно ви четох smile3529Пъпките на Дали се оказаха алергия,а не шарка ConfusedСега пие и хипоалергенно мляко.Иначе е екстра  Peace
Показакли сте разкошни бебоци Heart EyesОбаче Ана Мари ме разби Joyмилата,много е сладичка Heart Eyes Повдигна ми настроението преди лягане HugДали и тя спи по подобен начин,но с вдигнати крачета на решетката.Ако мога ще я щракна smile3509
Мире,недей така HugСигурна съм,че никой не е искал да те засегне StopНе забравяй,че всички сме от един отбор,но голям отбор. И поради тая причина не може на всички да ни се обръща достатъчно внимание HugЗнаеш каква любов цари тук,всички са желани  Two Hearts Надявам се сутринта да мислиш по положително и с усмивка Peace
А аз ви завиждам благородно за срещите.Яд ме е че съм толкова далече Crossing Arms
Лягам вече ,че не знам Далито как ще ме събуди newsm46

# 168
Здравейте и от мен. Всички деца в къщи спят и реших да попрочета малко форума.

Стискам палци всичко да е наред с Ирини и Джи! Дано тревогите да са фалшиви и резултатите от изследванията да са добри.

Ема е станала голяма калпазанка. Иска постоянно някой да я гушка и разнася. Даже вечерта не можех да готвя, защото тя пискаше да я гушкаме.
Явно като й се приспи и става така.
Вместо да плаче почва да писка и вика.
Иначе си е сладка като кукла.
Батковците я забавляват, а тя само ги гони и следи с любопитство. Сега спи в люлката.

# 169
Данипче, трогна ме мила!  Hug Да, на първите снимки до Аида е майка ми, голямата Аида.  Heart Eyes Joy Тя е голямата любов на дъщеря ми. Като я види и пощурява..има някаква странна връзка между тях, която много ме радва.  Grinning
Иринче, Диди, Мари, Сонче...ааа, ще взема и аз да се разсърдя. Живея съвсем близо до Павлово и да не се видим там...ааа  hahaha Joy Майтапа настрана, снощи тримцата се разходихме точно там около кръговото и хапнахме в Дон Вито. Гледах, гледах, къде е това кафе, и май не го открих. Точно на кръговото има едно много хубаво сега с розови възглавници, то ли е?
Само дето часът нещо ни е много ранен, че Аида взе да прави много хубав сутрешен сън напоследък и то само в къщи по два часа. Но ще се чуем някой път да ви навестим, че сме много близо и ние. И на Асето и Цвети съм обещала някой път.. Blush Hug
Мирето май не ми отрази поканата.... Thinking

# 170
Дубрютрю  Laughing

Събуждам се в добро настроение, дано и вие да сте така  Hug

Ирини, толкова ми олекна, че опасенията ви са били напразни. Беше ми едно свито, чак не ми се пишеше. Представям си ти как си го изживяла Heart Eyes
Мона, разбуни духовете Laughing и аз искам на среща, както винаги. Grinning Grinning Grinning Дай точен адрес,  че аз май с такси ще мога да се добера до вас (ако искаш на лични). И от Изток мога да взема още един комплект мама&бебе. Пишете, който иска да се включи.
Мирка, мило, ти си от най-малките тук, знаеш колко всички те обичаме Hug Аз не спадам към никоя "групировка", не се включвам често, но никой не ме е върнал като отида на среща, няма значение в Южния или Борисовата. Много гушки Hug Hug Hug
Много хубави младежи и девойки, не може да стоим по-назад Mr. Green.

Ето да ни видите послушни:

а две минути по-късно, вече сме хулигани:

# 171
ДУ дами,
Бебковците са страхотни сладкиши, то няма нужда много да се повтарям, така когато се окажа на опашката и се чувствам леко тъпо - все пак не съм открила топлата вода Laughing, но те са истински ангелчета Heart Eyes
По темата за партито в Мона, ние следващата седмица ще бъдем в София, но докога newsm78май няма яснота, а така ми се идва да ви видя Simple SmileАко съм там ще направя всичко възможно да знаИти. Нямам транспорт, но май нашият район не е популярен сред септемврийки Joy В този ред на мисли Мире надявам се днес да си в по-добро състояние на духа, не приемай лично ситуацията. Няма да задълбавам, з-то споделям всичко, което написаха момичетата - просто бъди по-активна и ти Wink
И сега един въпрос относно храненето Embarassed и глутена - Зная, че след като се въведе е хубаво да се предлага всеки ден поне в продължение на месец,има ли проблем ако някой ден се пропусне newsm78 Продължавам да съм крайно стегната на тема захранване ooooh! постоянно имам усещането, че не постъпвам правилно, нормално ли е това кажете Crossing Arms
И сега на финала да се похваля, че вчера бях на пазар за сутиени. Е няма такова щастие, това ми е малко болна тема(бельото Embarassed) В Хасково има намаление на модели на PIERRE CARDIN за по 19 лв. То беше едно мерене едно чудо - сдобих се с два броя и ще продължавам да наглеждам, че продавачката ме "светна" - дълго време щяла да продължи промоцията. Надявам се да попадна и на други добри попадения. И сега от време на време ще сменям кърмаческите  Laughing Асе, гърдите ми са почти възвърнали размерите си от преди бременността newsm78 това нормално ли е?
Слагам точката сега Joyпо-късно пак Heart Eyes

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 09:19 от ssissi

# 172
  • София
Здравейте!

unique_v-аз съм в Младост-1 -Окръжна болница.Изток ми е на една спирка-може ли да се присъединя към вас за Мона. PraynigНико много готин на първата снимка. Peace
Мире -и на мене ми се струва,че винаги си канена за всякакви срещи,но по различни причини не идваш. newsm78.Дори и в момонеа те кани Ланвинка-не се сръдкай,ами се разбери с нея,че и аз най-после да се запозная с теб и Симона. Hug
Гардения-мерси за поздрава.
Сега да се похваля  продадох си количката Maxi-Cosi и си имаме нова-Jane Carera/изпадна ми на далавера-изгодно/-е просто разликата е като Боинг самолет и ТУ-154 Joy.Много ми харесва,направо лети и я карам с 2 пръста.Асе влизам в групата на сменящите колички-без да искам ,съвсем инцидентно. Heart EyesА какви притеснения имах по продажбата,понеже я пратих в Стара Загора и получателката изведнъж казва,че седналото положение изпада и не държи детето Sick.Почна да пита за гаранция-а то само куриерите в двете посоки са по 30лв. Но се оказа,че всичко е наред ,обадила се била на вносителя и той и казал,че това е седналото положение:crazyeyes:,защото тя си мислела,че трябва да е най-горно положение на 90градуса #2gunfireИ после ми се извинява 3 пъти и вече много я харесва и детето и също.Аз съм толкова притеснителна ,че направо ми беше прилошало о т притеснение-все едно съм мошеник и пращам счупена количка.
Флу-май и на Васето от Пуфиса му се получават доста врязвания по крачетата-иначе са много хубави памперси.
Бебе Васко с подаръка му за 1-ви юни.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 10:09 от stefina

# 173
ДУ, дами   bouquet
Аз съм с ужасно разтройство и цяла нощ прекарах в  smile3550. Дребчо хич не беше съпричастен и ме вдигна още в 7.00ч  Tired Днес съм сама с него и ще видим как ще изкарам  Confused
Гардения,  благодаря ти за отговора за триците  Hug  bouquet
Иринче,  ще направя всичко по силите си да дойдем в 12.00  Hug А вие навън ли ядете обедното пюре?  newsm78
Ланвинка, може следващата сбирка да е на ритуалната щом ти е близичко  Hug Ще подберем по-следобедно - вечерен час Wink

# 174
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Сонче, много неприятно това с разстройството.....От храна ли стана или вирус някакъв? Много помага Имодиум. Peace Разбира се, трябва да си провериш дали става за кърмачки, но гинеколожката ми даваше да го пия докато бях бременна, така че може би няма да има проблем. Rolling Eyes

lanvinka, много е сладка малката! Heart Eyes 

Деси, не бях виждала такава поза за сън! Joy Много готино, че си успяла да уловиш момента!
Ана-Мария изглежда много кротичка по време на пазаруването. Бонбонка! Heart Eyes

Шмати, на твоя въпрос- още им е рано на мъниците за четене. Grinning Мисля, че за тях по-голямо значение в момента има общуването им с нас. Не помня точно кога започнах да чета на децата, но май че беше към втората годинка. newsm78

rosy_ka, загуби се Wink. Разписвай се по-честичко! Хубаво ли мина балът? Simple Smile

Вечи, от няколко години родителите на мъжа ми живеят в Св.Влас, но имат апартамент и в Бургас. На Влас е много хубаво /къща с двор, прекрасен изглед/, но самото село е много мъничко и няма къде да се отиде, особено с количка. Пък ние обичаме да се разхождаме. Simple Smile Затова тази година ни се иска повече време да прекараме в Бургас, защото централната част и Морската градина са идеални за разходка с бебка. Засега, обаче, нищо не сме уточнили със свекърва ми, и нямам представа по кое време къде точно ще бъдем. Иначе Влас и Обзор са доста близо. Simple Smile

Gardenia, щом педи така казва, значи мерките на Надя са си ОК. Сигурно следващият месец ще си навакса. Simple Smile А с гърнето недей да я мъчиш, щом се страхува. Има време. Peace

Страйп, липсваш ни! Пиши по-честичко! Радвам се, че сте добре! Hug

Юник, много е готин младежът! Hug

stefina, ssissi, честити придобивки! Simple Smile Голямо момче е станал Васко! Heart Eyes

Миренце, ще си позволя да ти дам съвет- може би ще ми се обидиш, но може и да ти е от полза. Недей да чакаш някой да ти направи хубавото! Искаш да имаш компания- няма нужда от специална покана, търси и ти контакти, обаждай се, бъди активна! Винаги има начин да бъдеш на едно място, ако наистина искаш! За повечето срещи досега все ти изникваха някакви препятствия.  Сигурна съм, че ако беше писала по-конкретно, че ти се идва у Мона и търсиш някой да ти помогне с транспорта, някоя от мамите веднага щеше да откликне! Но по начина, по който се беше изразила, човек остава с чувството, че предварително си решила да не идваш. Мисля, че не е основателно да обвиняваш другите за своята нерешителност. Надявам се да ме разбереш правилно! Hug

# 175
идвам само да се разпиша набързо и да се присъединя към инчето зашщото гледам все пове4е мами ще идват насам  Hug
да не забравите да се обадите ей  Flutter

какво стана с малката джи? аз последно не разбрах излезнаха ли й резултатите?

# 176
Добър ден и от нас Hug
Симона спинка добре тази нощ smile3521и сега е в добро игриво нстроение.Забелязах,че ако през ноща е имало проблеми на другия ден е киселяк,но наспи ли се,няма по-доволно бебче newsm53
Соня дано днес си по-добре.И ние сме сами.СЛучвало ми се е да ми е лошо и да няма никой при мен. #Crazyужасно е Hug
Ваня Нико е голям симпатяга.Още ли не му е минало на дребчо SadМного ми прилича на бща си Wink
Стеф такова нещо мислехме да вземем на Мона,но в последствие избрахме кошрката за игра newsm78ми не съм от най-доволните при направения избор,но това е положението Peace
Сега да ви благодаря за отзивите WinkЗнаете,че не съм искала нито да засегна някого,нито да провокирам нещо HugСподелих каквото мислех/може би не трябваше Thinking/и понеже ми стана любопитно да разбера някои неща та за това попитах.Може би не по най-добрия начин TiredСуити за нищо не бих ти се разсърдила,знаеш го.Сигурно си права,но може би не съм тези активните,обаждащите се,търсещите newsm18 знам ли и аз.Благодаря ти все пак Hug
Ами хайде да ви е хубав деня,приятни емоции и забавления

# 177
Мире, и все пак ще дойдеш ли с Ланвинка или пак няма да се запознаем! И честно да ти кажа, не мисля, че думите на Петка бяха груби  Hug
Беба, мерси за поканата, мила, но късно си отворих комп-а Sad
Сонче, триците ги ям сутрин вместо закуска. Най ми харесват като си ги сложа в кофичка кисело мляко от предната вечер. Taка престояват през нощта, набъбват и на сутринта са доста вкусни. Това е соленият вариант, а като ми се дояде сладичко си слагам в киселото мляко малко Степ или Болеро и става като истинско плодово мляко, но с малко калории. Може да си ги кипваш и с прясно млако сутрин и да им добавяш канела и подсладител (или мед). Според мен няма проблем с кърменето, тъй като Дюкан има режим за кърмачки (Гардения е на него) и този режим не изключва триците.
Момичета, днес пак не ни приеха в ясла. Бяхме първа резерва, но в последния момент 4 деца се наредиха на нашата опашка за ясла и системата им изтегли номера - прави се томбола и едното дете беше с по-нисък номер от нашето и ни измести Sad Сега вече наистна не знам какво ще правим Sad Напълно се отчаях Sad

# 178
Мире, аз ще съм груба! Ще ти кажа, че направо си просиш боя. Никой не е длъжен да ти прави метани и да те моли да дойдеш на среща. Все това, все онова - цяла зима не излезе по разходки, после като се стопли времето не попита никого дали иска да се видите заедно, колко пъти те каниха, а сега се правиш на обидена, че и за групички говориш. Я слез на земята, огледай се и прецени колко много тук те подкрепяхме и мислихме и се молехме като бяхте с Мони в болницата и колко хубави неща научи и видя от нас, за да си позволиш дори да мислиш, че имало групички, че никой не те искал и какво още трябва да направиш, че да те приемат.
Не живееш на Луната, че да ти е нужна ракета за приземяване!
Направо съм втрещена от това, че можеш да си мислиш подобни неща.
Има една стара приказка - който търси - намира! Ако ти търсиш познанства и приятелства, ще ги намериш.
Има още една - помогни си сам, че да ти помогне и Господ.
Стегни се в кръста и хващай Мони през кръста и отивай на срещи.
Аз сама се понесох на 150 км преди 2 седмици на среща с децата, а ти в една София не ходиш. Confused

# 179
Един ден нямах нет и изтръпнах!! На рутера там нещо си ала-бала.... та мъжо ме остави без елементарните необходимости  Laughing повече от 24 часа!! 
За това време гледам Мирето пак е влязла във фаза, ама общо взето сте й казали всичко. Аз исках да напиша нещо мнооого подобно на това, което е написала Суити, но тя разбира се вече е свършила перфектно и тази работа  Wink

Да поясня и аз, че за малко да стане фалът - става въпрос за последната спирка на 76 в Младост4! Тя и Цвети е написала, ама пак да си кажа.
Ванче, звънни ми по телефона като наближите, ако искаш. Възможно е, обаче някой таксиджия да ви откаже да ви доведе до нас точно (защото знаят че има едно 200м. черен път), та да ви остави на последната спирка. Точният адрес е Бункера, улица 3, номер 26. Дано да имате късмета да ви доведат до нас, ако не - на последната спирка  Laughing
Гардения, верно ли успя цял концерт да издържи детенце?!!  Hug Браво, бе! Аз се чудя и се мая дали да метнем Данчо на цирк!  Laughing Ама билетите били около 20лв и ако Данчо откаже да гледа на 5тата минутка, малко вътрешно ще ни дойде.

Деси, хайде и аз да кажа че останах удивена от позата, в коята Ани СПИ!!! Как успява ?!  Mr. Green  Ей, ама много ви чакам да ви видя двете хубавици!! Още малко и идва 3ти юли  Heart Eyes
Адикт, Данчо досега само веднъж е бил в басейна пълен с вода и тогава беше голичък.  Ама защото не бяхме подготвени. Имахме късмет и нищо не свърши, но за други пъти съм взела водни памперси. Абе, ще го мислим на място  Hug

Аз тука вече водя записки! Кой ще идва, как и т.н. Извадила съм "немския" тефтер (Веч  Mr. Green)
Гушкам ви и ви желая хубав уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт