Отговори
# 180
Мона, какви са тези водни памперси. Сподели, че и ние да си вземем  Peace . В края на месеца заминаваме на моренце и аз точно се чудех как ще се подвизава на плажа младата дама  Wink .

Иринко, и на мен ми се идваше на дидишонското кафенце, ама време не остана тази седмица. Но другата задължително  Flutter .

Сонче, Лия вече е съвсем добре ДНЧД  Wink . Чакаме да мине седмица и пак ще пуснем кръв и урина за всеки случай. Внимавай с Имодиума (Суит) , не във всички случаи е добър избор. Блокира перисталтиката на червата и ако инфекцията е бактериална може да стане по-зле  Peace . Активен въглен и ентерол е по-добре, и ако не видиш бързо подобрение бягай на доктор.  Hug

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 16:41 от dr_tsveti

# 181
Веч, аz имам пак един процедурен въпрос  Blush . Kohlrabi е алабаш, нали? Купила съм тука две глави, но може ли да ми кажеш давала ли си го вече на влюбения Шекспир (  Heart Eyes ), как го правиш и т.н. ? Не съм гледла в схемите и съветите на Косе босе, но помня, че май ти го беше споменавала... А аz никога не съм яла или правила, нито тук, нито в БГ и общо вzето не zнам нищо zа тоя zеленчук. Но много искам да го пробвам/е.
Мона  Hug
Флу Sad , много тъпо.. а няма ли повече класирания?
И мойта дреба май пропи повече вода тия дни, първо правех чай, но днеска и водица пийва, супер.. Хем не е жега тука, напаво си е студ. Ходихме сутринта на площада, да гледаме брат й с класа, имаха едно.. нещо като представление. И умрях от студ  ooooh! , юни месец...

# 182
Суит, Цвети, мерси за съветите  Hug Нищо не предприех и съм добре днес  Peace Отдавам го на МЦ, отколкото на вируси и храна. Казават, че след раждане МЦ ставал по-лек ... трънки...  Crossing Arms
Цвети, памперси-бански има в Метро  Peace И аз съм решила да купувам за Алекс, но още чакам консултацията да видим колко килца сме  Peace
Мона, и аз ще звъня сигурно за повече инструкции  Hug Милото ще ме докара, защото (не се смейте) не знам как се стига до Младост 4  Embarassed
Имам спешен въпрос: въвеждам спанак с домашна крем-супа. Утре ни предстои пикник и искам да му взема от супичката. Въпросът ми е колко време да варя бурканчето, за да го стерилизирам. Предварително казвам, че готовите пюрета със спанак не са опция, т.к. имат млечен протеин (сметана)  Peace

# 183
Сонче, от днес за утре не мисля, че е необходимо да стерилизираш  Simple Smile Поне аз не стерилизирам. Готвя, съхранявам в хладилник и преди да излезнем притоплям бурканчето в микровълновата. Така до 2 часа то си е все топло и готово за консумация.  Hug Радвам се, че си по-добре днес  Hug
Цвети, т.нар- памперс -бански са за басейни и служат преди всичко за  задържане на акото, ако се случи фал. Иначе са мааалко по-тънки и са тип памперс-гащи. Има и на Либеро
сиси, нормално е след 6-ти месец гърдите да започнат да връщат обичайния си размер, собено при жени, които нямат много излишни килограми, както си ти   Heart Eyes За глутена - няма никаква драма и да пропуснеш  ден  Simple Smile Аз го въведох доста несхематично и безотговорно  Wink
Юник, благодаря за съпричастността. Много ще се радвам да ви видя с все по-красивия Нико.
Стефина, Васето е страхотен.
Аз вчера не можах да стана от леглото. Рязко се влоши състоянието ми и добре че любимият беше в къщи... сега вървя към подобрение. Дано утре съм още по-добре.

# 184
Ирини, дано се оправиш бързо  Hug
За пюрето - мислим да тръгнем към 9.00, а Алекс яде в 13.00ч. 4 часа са доста време и ми се иска да стерилизирам  newsm78
Имам и друго въпросче (понеже знам, че и ти си фен на Либеро;))- купихме на Алекс гащичките, но не можах да разбера за какво служи лепенката отзад?  newsm78

# 185
  • София
Ехооо  Hug
Как сте мами, в този чудесен летен ден? (Деска, гуш.  Hug)
Ние днес открихме плувния сезон. Ходихме на басейна на Рударци. Разкошничко е там.  Party Павел и баща му не излязоха от водата, както винаги. Малък Ради пък се разтопи от кеф босичък и по потник да зяпка веселбата. Естествено, заспа чак след като се прибрахме в 14.30. Магаренце.  Heart Eyes
Надвечер пък се разходихме до градинката на ритуалната зала. И там е чудно.
Юник, много хубав е станал младежът. По-честичко ни го показвай.  Hug
Стефина, с риск да се повторя, Васко е като картинка направо.  Heart Eyes
Цвети, супер, че сте добре. И че може да се видим следващата седмица. Ако не успеем, докато тръгнем - после.  Hug
Сонче, Ради яде ЗП или МЗП в 11, преди да тръгнем.
Ей, Ланвинке, и ти ли чакаш специална покана.  Crossing Arms Wink Hug А иначе това прословуто кафене се намира по-скоро до спирката на околовръстното. Но щом си била на кръговото, оттам е второта пресечка вдясно. Има табела Бултех на ъгъла. На около 200-300 метра оттам е. Едва ли си минала точно оттам, за да го видиш.
Мире, хайде и ти ела там в понеделник. Тъкмо ще ми донесеш шапчицата на Ради, която остана при теб преди 3 месеца, за да си я носим на морето, преди да ни е умаляла.  Wink
Суит, и аз нямам търпение да запозная Ради с морската градина и с моренцето.  Party
Адашко, спрете тази въртележка. Това е заповед.  Crossing Arms Ама хайде наистина вече оздравявайте.  Heart Eyes
Сиси, страхотни придобивки. Честито.  Wink
Сонче, и аз не мисля, че е необходимо да стерилизираш супичката за 2-3 часа.  Peace

# 186
Добра вечер.
Страхотни снимки на разкошни бебоци.  Hug

Шмате, за четенето- еми аз й чета може би откакто стана на месец и половина-два( ама аз съм малко болна на тази тема  Rolling Eyes)

Гардения- браво-- да издържи толкова време. Завиждам благородно.

Флу, надявам се да има още едно класиране.  Praynig
( Ако искаш мога да те взема четвъртък за Мона. Нали сме наблизо.)

Соня- да се оправяш- Naughty , че парти те чака тази седмица.  Wink
Иначе и за не мисля че е необходимо да стерилизираш.

Ирини, да се оправяш мила. И като се добереш до окмпютър, моля те поразчисти си малко кутията- да ти пратя съобщенийце.  Hug

# 187
Аз бански ползвам на бамбино мио, а и имам бебешки обикновени бански Peace
Памперс банските са ми голяма смешка Wink Според мен никаква работа не вършат Peace Взимала съм със Сияна... очаквах друго и се разочаровах доста Peace
Веч, права си, особено от позицията на годините Peace Но на 21 нещата стоят по по-различен начин Hug И съм сигурна, че ако си спомниш ти точно как си се палела на 21 (пъки сега как се палиш Heart Eyes) ще разбереш, защо Мирката ни ползва да си го изкара на нас, а не на когото трябва (според мен) Peace Тук тя винаги ще намери разбиране, а като я видим на живо ще я напрегръщаме Peace
Обаче, Мире, тези, на които е добре да се сопнеш и, които е добре да поставиш на мястото им са други хора Peace
Ние тук основно се обичаме и подкрепяме. Вкъщи обаче всеки е затворил вратата и допуска други основно през екрана на компютъра... и то ако сам реши. Част от вас знаят през какво ми се наложи да премина тези месеци. Не мисля, че по някакъв начин е  станало ясно по постингите ми как съм се справяла и какво съм преживявала Peace
Факт е, че ако нещо те мъчи можеш да ни го споделиш. Факт е, че можеш и да си мълчиш Hug
Ей това му е поредното хубаво на форума Heart Eyes

# 188

Сонче, въпросната лепенка отзад е, за да опаковаш памперка като го свалиш  Simple Smile Разбираш ли, да стои затворен един вид, да не се виждат и надушват сътворенията в него  Simple Smile
АнмарHug
Адаш, в колко се сбирате на кайвето? /На мен ми е супер удобно в Павлово, но към 9.30  Rolling Eyes, че тогава оставям Спаси на градина в Бояна./

# 189
Сонче, те нали не се свалят, за да не се размазва акито. Те се късат, а лепенката ги закрепя Wink Мужду другото аз съм им вързвала краищата преди да установя, че имат лепенка отзад Wink Laughing Ама то неволята и комшиите учат Sunglasses Peace

# 190
целувки, гушки от нас с борис.
не смея да пиша, като не съм чела,
но се радвам за предстоящи бургаски срещи.
другата седмица се завръщаме и с радост ще се присъединя.

зъби нямаМЕ, цикъл също нямаМЕ  Mr. Green
твърда храна само под формата на надробен хляб в манджа приемаМЕ.
манджи с ориз, зеле, картофки...

невероятен напредък с неползването на памперс.
пак да кажа, че гърне не ползваМЕ, само издържане,
гърнето рядко, само за голямата нужда и то невинаги.
тази нощ за сефте е с тензух и гащи, пък да видим.
напикава се разбира се, но не се кося.

Иринии, нямаМЕ трети пентаксим, а вие?
проблем ли е четиримесечна пауза, разбрах че не е?

# 191
Благодаря момичета за информацията за мокрите памперси  Hug . Ще взема един пакет да имаме, пък дали ще се наложи да ги ползваме ще видим  Rolling Eyes . Лия ака веднъж , максимум два пъти на ден и аз горе-долу знам кога. А за пишкането как стои въпроса, или него не го броим за беля  Laughing .

Ирина, задължително ще  се видим преди да заминете  Hug . Много свежо звучиш  Peace .

Иринии, сега защо така  ooooh! , вирус ли те тръшна, що ли   Sick ? Бързо оздравявай, стига толкова болни във вашата къща  Crossing Arms .

За 9,30 не е лоша идея. Може и ние да дойдем.  thumbsup

# 192
  • София
Адаш, в колко се сбирате на кайвето? /На мен ми е супер удобно в Павлово, но към 9.30  Rolling Eyes, че тогава оставям Спаси на градина в Бояна./
Адашче, то събираме се е силно казано. По-скоро аз досаждам на Дидишона.  Joy Ако е там се виждаме, ако не и сами си пием кафенцето (и чайчето) с Ради.  Joy Иначе за 9,30 ни е раничко на нас. Освен да дойдете на гости и после да отидем заедно.  Hug Или да се видите там с Цвети и ние да дойдем по-късно...Или да дойдете всички първо у нас....Както кажете.  Hug
Цвети, така ли?  Wink Ами радвам се.  Hug

# 193
Най-после се добрах до тук WhistlingЦял ден сме по разходки,прибрахме се чак към 21.30 Mr. GreenОбаче беше мноооого хубаво GrinningЦял ден бяхме с милото и мъничкото мило ,отдавна не сме излизали заедно тримата Heart EyesХодихме на кафенце,после на сладолед,обиколихме и двете баби,абе супер беше GrinningКупихме и басейнче на Дали,нямам търпение да го надуем newsm68 Сега принцесата спи,а милото отиде да рибарства по язовирите.Най-после останах сама,имах нужда Grinning Цяла вечер на компа  newsm44А към 24ч.ще чакам една приятелка да дойде cheers Като едно време,гости по никое време,женски приказки,клюки...Тя е на работа и за това толкова късно,но не ми пречи,ама никак.Купон да става newsm81
Е това е от мен HugИсках да споделя и с вас хубавото си настроение txtloves

# 194
Ане, ние успяхме да поставим третия пентаксим, май  newsm78. как успяхме между буледуванията - не знам.
Анмар, има някакъв проблем с форума и не мога да си изтрия съобщенията  Thinking Ще опитам отново. Ако не стане, пиши ми в скайп - irinii77 съм /ако ползваш/.
Адаш, може и директно през вас да мина. Следващата седмица едва ли ще имам много време. Та идеята ми беше  просто да мина някъде където сте за половин- един час и да пием по кафе дружно.
мимолетка, сладък, сладък ден сте имали. Както обичам да казвам - "събрала си си ценни снимки за албума със спомени в сърцето"  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт