Отговори
# 195
Цвете, тези пампи са порядъчно скъпи - не си хаби парите за неща, дето няма да ти вършат добра работа Peace С кого ще ходиш на море, че си тръгнала да се тревожиш кога и как с аокото Mr. Green
Ирини много добре е обяснила, че са си като обикновени памперси и само задържат акото Peace А това го вършат и банските на Бамбино мио, с тази разлика, че съхнат, перат се лесно и не се зазпадат във водата Peace Не можеш да опънеш бебето с памперс в басейна. (Аз няма да ти дам Naughty Да беше тръгнала с друг на море Crossing Arms Heart Eyes

9.30 и мен ме устройва за кафе на Павлово Peace Мен жегите ме морят и гледам да не съм навън по жегавото Peace Или пхоне да съм близо до къщи, че Цветето знае какви изпълнения спрятам Tired
Мимолетка, аз също обожавам гости по никое време Crazy И сладки приказки до сутринта Crazy
А ние днес правим 5 години от венчавката и тържественото събитие с рокли, костюми и тържество. Иначе подписахме на вчерашната дата Heart Eyes И понеже било дървена сватба решихме, че ще си подарим табелка с надпис "Иванови" за вратата. Че нали сме под наем... поне това можем да направим, нищо, че апартаментът не е наш Peace

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 23:00 от Асенцето :)

# 196
  • София
Ами тогава ще ви чакам, адаш. Ако дойде и Цвети - още по-добре.  Hug
Дописвам след поста на Асето. Ако искате -елате и трите в 9,30 у нас. Много ще се радвам да ни видите новия дом  Hug. И после ще отидем заедно на кафето, когато Ради стане и ще чакаме Сончето. (освен, ако не дойде и тя  Hug)

# 197
Асе
още много,много години да сте влюбени,щастливи и заедно да преминете през много,безброй много красиви моменти!

# 198
Нали за делничните дни говорим Hug Утре съм в МД, но от понеделник - само казвате и сме на линия Hug
Иринко, то хубаво да ив видим новия дом, ама толкоз народ. Дай на кафе, че по-удобно. Пък и там близичко е Росита, а какъв орехов пай въртят Heart Eyes (а щях да съм на диета ooooh!)

Мимолеткооо Hug
Милото спи, но този букет ме разчувства и сега ще отида да го нацелувам Heart Eyes

# 199
Ама Иринче, така да те тормозим у вас  Rolling Eyes , хайде в кафето, хич не е рано. на сладки приказки времето бързо лети и никога не стига  Wink .

Асе,  married честита да ви е дървената сватба  newsm24 .

# 200
  • София
Асе, Цвети, хайде да се чуем да се уточним утре.  Hug А къде е Росита? Че и аз съм на диета.  Wink А иначе ни е рано не за друго, а защото моето магаренце категорично НЕ СПИ навън.  Confused

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 23:16 от *Ирина*

# 201
Малее, ние по принцип излизаме в 13.00, реших да се жертвам за 12.00, ама вие нямате насищане значи  hahaha То се е видяло, че ще дойда в 9.30  Hug К'во да правя като ви обичам  Heart Eyes Но и аз си мисля, че е по-добре директно на кафето да се видим, за да не досаждаме  Wink Пък някой пък ще ти дойдем на гости, Иринка  Heart Eyes Няма измъкване  Wink
Асе, честита ви годишнина  Hug
За лепенките на памперсите и аз подозирах, че затова се ползват, но нещо не правя както трябва, защото има и лепкаща част отвън  newsm78 В понеделник ще покажете как става  Wink
Аз варя пюрето в момента. Мисля, че 5 минути му стигат. А иначе 4 часа си е доста време за престой на храна навън. Нали се занимавам с безопасност на храни и съм си малко луда на тази тема  Embarassed
Нещо ми е криво, че се сдърпахме с мъжо  #2gunfire Айде лека вечер от мен   bouquet
Иринче, пишете ми едно ЛС какво сте решили  Hug

# 202
Здравейте!
Ирини радвам се за добрите изследвания!Вярвам, че и утрешните ще са ок!
За пюренцето със спанак само информативно да вметна, че на Сънвал е без сметана, води се Спанак и картофи.И според мен 4 часа е доста време навън за пюренцето, още повече че е много топло.За стерилизиране знам че трябва между 5-10мин, но точно за спанак не съм сигурна.
Миренце...те са ти казали всички едно и също - кой по-меко, кой по-грубо няма значение.В днешно време да преживеем, трябва да сме по-нахални (дори и да се чувстваме неудобно в момента).Не ви ли се е случвало да искате да си купите хляб(примерно) и да чакате продачката да се наговори по телефона?
Завиждам ви за срещичките и чакам снимки...като казах снимки чакам и Роси_ка да пусне от бала.
Иначе ние сме добре, интерисуваме се от все повече неща и този уикенд сме женско царство с Крисито и баба й, дядото и таткото откриват риболовният сезон.Утре сме замислили една фотосесия в двора, дано да е кротка малката изследователка и после ще кача малко снимки.

# 203
най-после успях да ви изчета Crazy

да питам как поставяте новите столчета??? щото аз нашто настоях го пльоснахме като кошницата - обратно на движението, ама татито още спори, че не става/въпреки че опънах коланите и пак я закопчах  Mr. Green / а в магазина ме гледаха като полезно изкопаемо, когато попитах как става  Crossing Arms

гардения, бомба сте!! другия месец повече  Hug а пък за гърнето - не го мъчи детето, ивката сяда, ама тя го възприема пове4е като играчка, врътка дръжките и топката - 5 пари не дава за какво съм я сложила там  Joy

флу  Hug

dr_tsveti, аз мислех че и ние акаме по 1-2 и то почти в един и съши час, но точно когато я закарах на плажа и сложихме розоФките бански така хубаво ги сефтосахме, че ми прималя  Mr. Green Joy май и аз ще купя един пакет  Hug

ирини, сега и ти ли  ooooh! айди оправяйте се вече - стига толкова  Hug

деси, твоята бонбонелка направо ме уби  newsm62 Joy

Шмати, аз на ивка й рецитирам стихчета. не знам, но май римуваната реч я увлича и тя се кротва, слуша, усмихва се и гледа влюбено  Heart Eyes

шейле, поправи ме, ако греша, но патенцето ти ти е одрало кожата  Heart Eyes

вики, какво стана с вас? как е малкото вики?

за приспиването - нямаме специален ритуал -имаме си час. Щом мине 21.30 до 21.45 я слагам в кошарката на тъмно /светлината я дразни и не може да заспи, а само се върти/, потупвам по дупето и целувка и излизам.  След 2-3 мин отивам на проверка и това е. Заспиването го овладяхме, но ме притеснявам храненето.
Все си мислех, че ще се справя, но не става и сега ще моля за съвет. Ивката проявява интерес към всякакъв вид храна, досега няма нещо, което да е отказала с изключение на 2 пюрета. Но интересът й стига до 5-6...10 лъжички. Оттам нататък запо4ва въртене, забливане, ровене из бурканчето - страшно ви казвам  Crazy най-ужасното ми изживяване беше преди 2-3 дни, когато гласно изрази недоволството си от пюрето. Започна един неистов рев, при което се задави и ми се наложи да я тръскам с краката нагоре - няма да ви казвам как ми трепереха цял ден ръцете  Sad  единствено изяжда овесената си каша, сирене и пасирана ябълка.  ooooh!  Какво да правя? с каква друга храна да я пробвам  newsm78

асе   bouquet още много по 5 ви пожелавам

жужа, някой път ще вземе да минем да ви видим  Blush и без друго сте ни н апът, че в бс не знам кога ще се засечем  Hug

ох, извинявайте, май мн дълъг стана тоя пост  ooooh! Whistling

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

# 204
  • Пловдив
http://media.snimka.bg/3251/012758366.jpg
http://media.snimka.bg/3251/012758365.jpg
http://media.snimka.bg/3251/012758359-big.jpg
Здравейте,днес беше хубав ден и за нас,направихме си първото барбекю на село.Монито откри,че е интересно да къса трева.Батко и дивя до насита,аз си дозасадих цветята,милият се пробва в печенето на мръвки/изгори ги до черно  Crazy/,винаги сме били много "градски" и сега преоткриваме спокойствието в дворчето.Имахме затруднения със запалването на барбекюто,но след като изсипахме цялото шише запалителна течност се справихме  hahaha Joy голям смях беше.
Анамар,какво четеш на бебче,аз също още не съм започнала и се чудя,с баткото стартирахме след 1,5г,и все още четем-търси си го детето.Всъщност,Мони понякога заспива след батко си  Crazy и тогава се налага да го приспиваме двете-аз чета а тя постоянно се опитва да вземе книгата,което ме навежда на мисълта,че сигурно ще и е интересно.
Асе,честита годишнина,много обич и да ви честитим и платинената пак тук. Laughing
Ирини  Hug Hug Hug само добри вести вече от вас!

# 205
дарушка, звучи страхотно и вашия ден. За BBQ-то си има няколко тънкости. Едната се нарича ... сешоар. Въглищата се разпалват като с магическа пръчка и за 10 минути имате жар за мръвки и вегетариански изкушения /обичам и безмесно барбекю - например във фолио слагаш почистена круша, няклко парчета рокфор или камамбер и подправки на вкус   chef/ Мръвките за да станат добре трябва да се обръщат по няколко пъти.
Снимките на малките  ти копия са страхотни.
Асе, Честита годишнина и от мен, миличка! С много любов и радост да срещате този ден с мъжа ти, а след няколко десетки години Сияна и Любчо да ви направят изненада - преподновяване на обета в златна сватба  GrinningHug

Аз току що се сетих, че моята кола е още на ремонт и евентуално ще я вземем в понеделник с  мъжа ми  Rolling Eyes Но пък пак казвам за 30-40 минути сутринта, не мисля, че ще имам проблем да се явя  Simple Smile

# 206
Еййй вярно...сетих се
Асе честита годишнина и много да се обичате!
Деси малката спинка по-уникален начин!
Дарушка много е сладка малката!А от опит за барбекюто, след много проби с какво ли не си купихме горелка и вече нямаме проблеми!
Ирини пробвали ли сте чеснови хлебчета на скара?Доста хляб си хапваме така, ние си печем и зеленчуци - лук, домати, тиквички и т.н.

# 207
За BBQ-то си има няколко тънкости. Едната се нарича ... сешоар.
Ирини  Hug , направо ме сраzи  Crazy . Мислех, че това е патент на мъжа ми  ooooh! Joy Миналата година бяхме на гости на едните ни приятели тука. Паленето нещо се zакучи. Мъжът ми влеzе до банята zа нещо, след което се върна със сешоара на домакинята (слава Богу беше един, който тя не полzва) и zапали скарата zа нула време. Ма то не бяха искри, не беше жар.... Обра овациите на всички. Сешоара стана целия черен обаче, беше бял. Тя каzа, че ще го паzи вече само zа такива случаи. От тогава е всеприzнат майстор (на него си му се отдава де).
Асе, мнооого по 5 да иzживеете zаедно   bouquet
Мерси пак zа отzивите zа спящата ми красавица  Heart Eyes

# 208
Еееей, отразили сте ме, значи не сте чак толкова затворено общество   Hug
Айде за срещи няма да се натискам, че съм от далеко (и говоря меко)  Wink, но търновки мога да ги навестя или да взема участие в националното "турне"  Simple Smile
Пак много сладки бебоци сте показали, обаче аз много си харесах Васко  Blush  Пу-пу, голям сладур, сгоден ли е вече?
Сонче, късно се включвам, но ще кажа - при разстройство една кафена лъжичка лимонена киселина (лимонтозу) разтворена във вода или после допиваш вода, да оправиш вкуса  Peace От дете ми прилагат този метод и още го ползвам при нужда. Лекарства у дома се използваха в изключително редки ситуации.
Триците не вредят на кърменето, само че аз ги вкарвах много бавно от страх, а и Надя беше още само на 5 месеца.
И аз си ги бърках с канела, но прочетох това (от медицинското лице в другата тема)

Не се препоръчва на бременни, кърмачки и бебета и малки деца(  употребата и в количества над 1гр. на ден). Особено евтиният и вариант, в които съдържанието на кумарини, стероли и алдехиди е доста високо- имат, най-общо казано, канцерогенен и тератогенен ефект, не се употребяват при висока стомашна киселинност, може да предизвикат чернодробни увреждания, а самото канелено олио/масло е с висок алергенен потенциал.

Има основно 2 вида канела:
Цейлонска Cinnamomum verum J. S. Presl , която е на ролца като мн.тънки хартийки( по 6-10 бр.) и е най-качествена.
Китайска Cinnamomum cassia , която е на по-дебели рулца.
Има и специална мерна единица Ekelle , с която се оценява качеството- най-качествената и безопасна е с Ekelle  00000, а по-грубата е с Ekelle   0   до I - IV  .
Смляната канела обикновено е с най-лошо качество и примеси- по-добре си я смилайте вкъщи.

Sweetkids mama, не бързам, но съседките казаха, че след 6-тия месец почвали да ползват гърнета и аз като на състезание  Embarassed да не изостана. Обаче явно по-късно ще е  Rolling Eyes
Анамар, Мона, ние бяхме на безплатен концерт  hahaha Ама вие да не помислихте, че сме седнали и два часа и половина не сме мръднали?! Аз си я държах на ръце Надя, излизахме във фоайето, сядахме, разтъпквахме се.... Да не ви разказвам що за упражнение е да отидеш до тоалетна с бебе в ръцете (количката въобще не я стоварих от джипа, реших че ще ми пречи)  fiuuuuuu . Но на нея й е втори концерт. На първия проплакваше на аплодисментите, но пак беше ентусиазирана, обаче вече е като тренирана, опитва се и тя да ръкопляска, но не си уцелва ръцете  Joy
Надя по принцип обожава телевизора, а сцената беше някакво съвършенство в малките очички  Shocked

ПП. Забравих да ви споделя колко нервно бебе имам тази вечер. Не че се оплаквам, но до 1;30ч се мъчи да заспи, а все на рев я избива. Видимо нищо й няма, предположих, че са зъби  Twisted Evil и дадох Панадол, поне да се поуспокои, че никой не може да спи от нея.

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 02:30 от Gardenia

# 209
ДУ мацки  Grinning Хайде грабвайте слънчвите очила и идвайте на терасата за по кафе

Чувствам се много по-добре от миналия ден!

Общи условия

Активация на акаунт