Черпя ви виртуално за деветата месечинка на Ками. Поздрави и на Крисито на Жужа. Да са ни живи и здрави.
Иринии, радвам се че при вас притесненията вървят към разплитане и от все сърце ви пожелавам да е било само пушилка без огън. Предгръдки за теб и Джи.
Момичета аз ли съм пристрастна, к'во ли, но ми се струва, че по-хубави бебета от нашите няма. Пълнят ми душата като разглеждам снимките.
По отношение на барбекюто, един приятел ни светна., че пържолките докато се пекат на барбекюто е хубаво да се пръскат с вода ( или някакъв воднив сос) за да не изсъхват. Та от тогава прилагаме този трик и смея да кажа че има разлика в положителна посока.
Столче купухме на 1ви юни. След дълго чудене и проучване се насочихме към Бритакс и Макси Кози ( били най-сигурни за децата) и на място след като слагахме Камето в различните модели избрахме Бритакс Еклипс в червено. Стори ни се най-дълбок и с по-високи стенички около главата уж да предпазва повече в случай на нужда не дай си боже. http://www.mothercare.ie/ContentBuilder/DisplayPage.aspx?DataId= … &UniqueID=153
Соня, и аз се чудех за стерилизирането на храната в бурканчета, бях чела че след 4 часа трябва пак да се кипне преди да се даде на детето. Та и аз си мисля да се пробвам със стерилизиране за 5-10 минутки. Само не знам дали капачките от готовите пюрета стават за повторна употреба, изглеждат ми по-различни от старовремските....то тук май е момента да вметна че си спомням и динозаврите...
Асе, честита годишнина на патерици. Много любов и разбирателство за много години да царят във вашето семейство.
Ками все още не е здрава. Диарията мина в ъв вторник , демек заформи 1 седмица, дупето почти е наред, от носът се влачат едни зелени, гъсти, лепкави , стеримар не мога да сложа, бори се дзверчето и не се дава, гласът й е прегракнал, температура слава богу не се е почвчвала пак. Утре мисля да посетим доктора и тръпна да не каже пак антибиотик ( заради гласът и зеленяка от носът ). Зъбите са я подпукали яко, беснее и вършее като след каса Ред Бул. Бута всичко в устата, вече на няколко пъти я изтървам с малко хартя, после я чакам в памперса
Вчера за първи път се престраши да прави повече от 2-3 стъпки, естествено за ръце и като отвърза синджира нема спиране. Вчера отказа всякъкви пюрета и каши, само кърма цока. Дали е възможно да е от зъби?
Аз съм се наспекла да не се влошава пак...утре доктора не ни мърда.Научи се че в чекмеджетата на нощните шкафчета има много неща, които падат с шум на пода. Та сега ни води там , отваря си първо горното чекмедже и на пръсти с подпряно коремче и гърдички в чекмеджето започва да работи. След като изхвърли всичко на пода сяда долу и отваря долното чекмедже и него го опразва. Това ми дава 10 минутки спокойствие, естествено аз придържам работника и го пазя да не се нарани.Сега да се оплача, не съм купила билети ( по ред причини се наложи да забавя туй свещено дело )за лятото а уж планирам да пътувам след около 3 седмици, оказа се че има спрени полети и съответно останалите варианти са надули цените. Абе ако требе пеша с количката ще тръгна, но летоска ще съм си в България.
имаш запазено място, но ще те вземем от Окръжна, няма смисъл да слизате до Изток и после пак обратно. Пускам ти тел. на лични да се разберем
А ти се оправяй бързо, че ми се хапва баница 

Поздравления за страхотния избор на столче
/
А кафето Дидишонче е на улицата/Деспот Слав/нали???В смисъл под блока,за който си говорехме,до кръчмата 

, подаване на документи раzни, плащане на раzни неща, тъпотии.. Имам и ходене на лекар (аz), както и zаписване на малката на педиатър (при Маслева
, вече веднъж ни смениха часовете на полета даже...