(бяхме в тях на гости и чак вечерта му видях пъпките у нас, та тръшнахме и майка и дете
), ти каzвам, че тая шарка може да иzбие до около 20 дни след контакта. Аz толкова zнам, че се чака. Само не помня точните дни, дали не бяха 21...?
, малиии, zабравила съм бе.. И си е точно така. Та какви 9 дни, или аz нещо недораzбрах...? Не може да са толкова малко, тъй че Любето съвсем "добре" си се се zараzило
. Както и да е, честито все пак 
Гардения, хубаво, че виждаш свод от сега
Тъй като синът ми е с плоскостъпие, та бая се мъкнахме при Драганов... Доста лекции ни е чел, тъй да се каже. Та той каzваше, че това, дали детето е с плоскостъпие, се виждало чак след годинката. Или да не беше даже годинка и половина...? Егати и това не помня бе...... Ама както и да е, не е съвсем така, сега като си zнам, все там гледам децата, а и бебетата. И виждам, че и при по_малки бебета се вижда съвсем ясно, когато си го имат сводчето. Да, после се дооформя, но си се вижда.. На Криската крачето беше като палачинка, като стъпи
.
. Да празнувате и диамантена сватба заедно с внуци и правнуци.
(на 20-ти сме кумове), че булката не е боледувала от тази шарка, а пък аз без бебето не мога да отида, тя яде и пие само от мен

не че е смешно, ама...
. Обещавам да гледаме само прическата и да пропуснем херпесите. Искрено ти съчуствам за тях. Дано минават по-бързо. Нещо сте в много кофти период, айде да свършва вечеееее.
И аз чакам снимки на новата прическа
Както и да е. Съвестно ми е, защото спокойно се събирахме и играхме с други бебоци, че и играчките си сменяха 
. И другите така неусетно да му порастнат
.