това форумски модно кафе, като се движи с трамвая 5 посока от центъра за Княжево, къде се слиза и после как, та някой път, може и утре ЖЗ, а може и друг път да сколасам и аз да се включа в групировката
Дано малката се излекува в съня си /въпреки, че като знам бебешките сополи по правило колко време се влачат
/ Станалото - станало. Ще си знаеш занапред. Със сигурност не е направено нарочно, а от престараване. Но като е на гърба на детето - и респективно на твой... няма как да не се ядсваш.
това ме кара да се чувствам добре.
За себе си искам най-много да съм в хармония с периода, в който се намирам - това ще ме съхрани здравословно и психически /емоционално съм ок/. Иначе съм убедена, че другите неща, които съм планирала е въпрос на време да станат реалност. 
А на Любака лека варицела! Жалко, че няма да ви видим скоро с Цвети и Лия, ама за това да е!
И умната с тая бира, ей!
и гледката и изобщоооо, съчувствам ти напълно. Аз в такива моменти нямам много желание за социални контакти
Яско как е? Минаха ли ти притесненията около хормоните? Може и да си писала, а аз да съм пропуснала. Сори, ако е така.
Освен това... днес видях една обява за работа, която ми легна перфектно на сърцето! А такива обяви се появяват веднъж на 2,3 години! Изпускам шанс! За пръв път съжалих, че съм си вкъщи и си гледам Данчо
Кофти ми е да го "изрека на глас" ,ама знам, че ще ме разберете.
Трябваше да отидем да гласуваме, а нямаше къде да оставя Надя и я взехме с нас. Облеклото и беше потник с гол гръб и поличка и вратлето й пак пареше от жегата 

а аз - на един музей тип морски/океански свят Океанографик (с всички видове флора и фауна нa 110 000кв м и 42млн литра вода).
да са много здрави и бели. 

Нали се сещаш, че хората, които живеят в морските градове също карат шарки
ПРоблем ще е ако вдигне висока Т, но ние ще си носим лекарства (за Т при шарка се препоръчва антипиретиците да са на основата на Парацетамол). Освен това майка ти ще е там и няма да имаш съществени проблеми. Не е много хубаво да се мокрят децата в период на изпъпчване, но аз снощи къпах Любо, защото нямаше начин. Той лази, цапа се... Така де - всичко е преодолимо
И това наистина не е страшна болест 
С две думи - ако може до края на тази седмица да се опъпчи (ако ще се пъпчи изобщо) най-добре ще е 
Внимавам какво и по колко ям (т.е. старая се да имам режим и да го спазвам), опитвам да спортувам; маникюр и педикюр ходя да ми правят и това са редките и специални глезотии, които си осигурявам
Всъщност излъгах - аз съм си специфичен егоист и ако искам нещо за себе си гледам да го постигна
Напоследък се глезя и с разни дрвшки и обувки..
Имам си теория, че децата са на родителите си и който си ги е правил ще си ги гледа. Самата аз съм била дълго време при баба и дядо (нашите много пътуваха, свързано с работата им) и винаги съм страдала от липсата им. Затова съм казала, че предпочитам някой ден на децата да им втръсне от мен, отколкото и на 25 години да им липсвам много сериозно (всеки с личната си драма
)

), не пазя диети, не правя упражнения - по цял ден обикалям с количката Търновските баири, може би това може да се сметне за физическо натоварване.
/,и тамън заспах се започна мрънкане през 20 мин,което продължи докъм 05,след това батко и се провикна да ида при него,и в 07.30 като ми звънна телефона се чудих накъде и как да погледна.
Сега калпазанката още се опъва в леглото.
ще държиш Ана Мари повече босичка и дано и се размине,аз така ще направя и дано при Монка е различно,че каква балерина ще става 
Малката вчера за целия ден е спала 1 час, много й е горещо. Не е свикнала, а и все си мисля, че в София е по-поносимо. Искам да й взема басейнче. Стеф, много ми хареса вашето. Моля те, кажи ми откъде го купи и на каква цена?
, само трябва да фиксираме дата по-отрано, за да не се окаже, че ще пътуваме за Пловдив.
От физическите натоварвания обичам джогинга, но с малката няма как. Планували сме с мъжо на Каваците да си правим кросчета всяка вечер.

.Боядисване на 2м. сама.Подстрижка на 2м. на фризьор.Грим винаги,прическа по рядко.Фитнес никакъв.
Благодаря за отговорите н всички,а Иринии сподели какво е мнението ти,независимо,че е негативно.Сайта ми попадна случайно и понеже не разбрах много реших да попитам вас 
Дано да не е някой вирус 
Колко бързо минава времето,а така ми се иска да го спра и да си я гушкам все бебче
Вече е голяма,истинска госпожица
Да ми е здравичка само 

ето ни и как стоим изправени и махме с ръце.Скоро може и да проходим