. Моята бебка си спи при мен, нейното легло й служи само за игра
. Но това е защото на мен така ми е добре, на нея също доколкото забелязвам . Мисля че тези взаимоотношения трябва да устройват и двете страни. И ако някой не се чувства добре с бебе в леглото си най- естественото нещо е да не го допуска там. Както и аз водих война да спя с бебето си в болницата, просто защото на мен така ми е комфортно и да го сложа да спи отделно от мен значи аз да не се наспя
. Ако мамата не е спокойна, няма как бебчето да е, всеки намира златната среда
.Веч, онзи ден като каза че би снимала Лия много се поласках
, но забравих да напиша. Та затова сега отбелязвам
. И аз нямам търпение да си дойдете, да направим една голяяяма среща. Само незнам дали таткото ще ни пусне да пътуваме сами извън София, но мога да се пробвам да го убедя. 
Деска72 , надписах снимките. Бобо много сладък, истински бъдещ морски гларус
.На нас днес ни взеха контролно кръв и резултатите са обнадеждаващи. Хемоглобина й е вече 100
. Ще изчакаме да мине седмица и ще пуснем пак урина, дано всичко вече е наред
. И кашлицата почти изчезна. Абе да не се хваля, ама май на добре вървим. Само дето не ще и мойто да яде, Адиктче , и това е 
Иринии, хайде да се похвалиш и ти с добри новини
.Дидке, гърне ни бяха подарили още на погачата. Та вчера за първи път я сложих и като се изака то започна да пее
.

От 3 дена някъде нямаме никакави акита в пелените, а от днес вече и пишка вътре 
Човека си доспива до 10, но аз съм доволна, че мога да стана преди него и да посвърша нещо 
Първо детето не може да се облегне на тази облегалка, второ както Нели е казала, ако реши да се изчишка, по-скоро ще е извън гърнето отколкото вътре в него и трето е много нестабилно
Джинджи седи ицключителпо стабилно на него и то по доста време. /Днес миличката си стоя там, че чакахме поредната й урина и даже се изака 
после се замислих - прави ли ви впечатление колко пъти се срещаме точно там
Любо дреме на гърда и в момента в който се опитвам да го откача - рееев /цял ден е така - за привличане на внимание 
Дано всички бързо се оправят!