Добре завърнали се на Мона и Жужа! Ей, ама много време ви нямаше
Стискам палци днес изследванията на Джи да са хубави

Ох, и ние още нямаме гърне. Ама тези дни ще трябва да харесам някое и да го дам на малкия да се запознават
Да ви кажа, че Калоян много хареса попарата, туй то. Правя му я така както беше писала Иринии /2 сухарчета, сиренце колкото кибритена кутиййка и 1/2 чаена лъжичка масло, само захар не слагам/.
За играта със зърната - и при нас го има този момент и е толкова е съсредоточен, а бе много е мило.
Иначе Калоян става все по-див. Иринка
Всеки ден измисля по някоя дяволия. Онзи ден едва не събори върху себе си един стол. После реши да се бори със сушилника за дрехи, докато баща му го държеше пък забърса една купа и тя стана на сол на земята, контактите отдавна ги затапихме, че все там са ни очите и ръцете и още много мога да пиша. Определено най-много беснее след 7 вечерта. А пък преди банята е вече тотално подивял. Снощи баща му го съблича и го държи изправен, а Калоян като застана като струна и почна да вика срещу него, ама колкото глас има. Такава картинка е, думи нямам. И пак да кажа, много са мили тези моменти.
Определено вече започва да се усеща как да покаже какво иска и ако не му го дам елате да видите
О, възглавница не ползваме.
Хайде хубав ден от мен!

Като при това аз съм виновна. Бях забравила да включа бойлера и реших, че една баня с хладка вода няма да му навреди.

,колкото повече остарявам по-голям куку- перфекционист ставам.
Ще стане много красива баня-ще си седим само в нея. 

Голяма лакомница е тази Галина! Сутринта пи мляко около 7 часа, после се изака и в 9 часа вече беше невъзможно да бъде сложена да заспи, без да си "похапне" за втори път
. Май се е метнала на батко си- той удивляваше
сори.....