Идват чудни летни дни,МАРТенче се готви за морета,планини!:)))

• 40 187
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Хайде и аз 2-3 думи да напиша, че така и така сме започнали  Grinning
Силве, на ден по 100 пъти чувам колко съм лоша и съм ежеминутно пренебрегвана и отблъсквана от Алекс за сметка на баща му  Confused
Когато него го няма всичко е о.к. обаче появи ли се  ooooh! -не ми дава да го докосвам по никакъв повод ,баща му щял да го храни, да го мие да го облича абе мен ме пращат в 3-та глуха и това е . Кофти е ама се свиква  Grinning
Герчо, радвам се че си добре  Hug непременно трябва да направиме една среща преди да родиш.
Ади , когато ходиме заедно на море целулита да не те тревожи -твоя няма как да се забележи на фона на моя /който всъшност е 2 пъти повече тази годин,явно добре го отглеждам  Crazy/

# 61
Брейййй, много сте се разписали Laughing

Силве, не се кахъри. Деца са и мятат ей така някакви думи в пространството, да се чуди човек откъде са им дошли.

Аз к'во да се отчитам... лежа си, пия си хаповете /които малко ми ги намалиха вече/ и се побърквам от чудене как да си организирам следващата половин година от живота. лекаря ми настоява да продължа с болничните до края, от офиса пък ме чакат да се върна, а пък усещам, че нямам капацитет да изтрая цял ден на работа. да не говорим, че ме и шубе пак да не стане някой сакатлък. абе...чудя се много ли ще съм тъпа, ако си пускам болничните пък прескачам за по 2-3 часа дневно Tiredама пък много хубаво ще им стане хем да не ми плащат, хем да им работя. от друга страна ми е съвестно да ги изоставя колегите в тая тежка пазарна ситуация...давайте съвети, че ще гръмна вече от мислене.

Алито е на път да ме побърка. Отговаря ми, което ме вбесява. Не се храни изобщо и живее на домати и кисело мляко. Не иска да се занимава сама, а само за мене е залепена. Въобще бебешка история.

# 62
Здравейте, мамчета  Hug

И аз скоро не съм писала. Но общо-взето с беба сме навън почти по цял ден и нямам много време за нета.

Ади, така хубаво описа атмосферата в Истанбул, че пак ми се приходи  Crazy Аз съм ходила точно веднъж, но много ми хареса. И на море ми се ходиии...ама много...ама нямаааа  Mr. Green
Маги поне ще намаже море и планина покрай баба си и дядо си и толкова. Догодина се надявам вече да отидем пак на моренце  Flutter

Герчо, понапредваш ти с твойта мацка  Grinning Ти измъдри ли количката  Laughing

Дина, аз ти казах още в началото. Според мен сега най-важни сте ти и бебето. Не мисля, че някой ще ти оцени нервите и жертвите, които ще ти костват прихождането до офиса  Rolling Eyes Нищо не ти пречи да отидеш да си предадеш работата на някой колега и толкова. Естествено, ако нещо не им е ясно, може да ги навестяваш от време на време /подчертавам  Mr. Green/ Аз съм супер разочарована от моята служба и отношението, което се е наложило там към служителите  Tired За това си взех шапката в 6-ти месец и Аривидерчи  Whistling
Аз по тази причина се пооглеждам за нещо ново след майчинството. Оказа се, че в службата на баща ми търсят нови хора. Сега сестра ми проучва въпроса и може да ес пробва за кадрите, които набират за тази година. Но там са доста сериозни тестове за кандидатстване И искат сертификат за Тоефел поне 70%  Rolling Eyes Та сега обмислям варианта да започвам и аз подготовка за Тойфел, че доколкото знам, хич не си е хега работа. За една година да се поподготвя и да се пробвам догодина  Rolling Eyes Ще видим, това е много неясна перспектива в момента. Иначе работата на баща ми има доста облаги - работа на смяни, много ми е близко, не са фатални отсъствията в един или друг момент, имат много социални бонуси, доста сериозни заплати взимат. Но и отговорността си е сериозна. Една грешка и може да стане страшно  Confused

Иначе за нас, Маги вече не е на ясла и се сбогувахме най-тържествено с учителките. Ще видим на есен как ще е в детската  Rolling Eyes Според госпожите е повече от готова - облича се, съблича се, храни се криво-ляво. Ще видим. Там поне ще я запиша и на разни допълнителни неща да се разнообразява и да си изразхова малко повече енергията  Laughing
Бебка е добре  Grinning Глезла си върви, ама какво да я правя. Все иска да я гушкам, да й говоря. Не дава да я оставям за повече от 10мин сама някъде  Laughing Надаваме вой  Laughing Поне вънка започна да си седи в количката и да си заспива в нея. Че преди и това не ставаше и беше ужас  ooooh! От другия месец започваме с пюретата и така. Вече се пробва да сяда диването  Shocked Като я подпра на някоя възглавница и започваме коремни преси да правим за изправяне. Очертава се да попропуснем периода с обръщаниците май. Не иска да се върти и това си е. В къщи вече я трапосах на земята да се забалвява там. Надявам се и тя да пролази към 6-ти мес, като кака си и да може сама да стига там, където иска, а не само мен да ме юрка  Mr. Green
Та покрай нас такива разни бебешки истории  Laughing

Хайде, че се улях  Laughing Ако измислите нещо аз среща съм на линия  Peace

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 17:10 от veselina_s_p

# 63
Веси, за сега бъгстъра ми е фаворит - щом Алекс на Мики не е успявал да го обърне, значи в нета лъжат, че не е стабилен  Joy Joy Joy. Той и Кайо могат да се ползват за тестови пилоти... трябва обаче да се разходя до някой от магазините, в които го има за да я видя на място все пак и да я вземам... Да, ама миналата седмица бяхме на почивка и тая седмица в офиса е пълна лудница. Та...като остане време...

# 64
Герчо, незнам дали ти бях писала ,че сменяхме сенника защото Алекс счупи дъгите /т.e. конструкцията/ която държи самия плат защото се возеше прав с гръб към движението и се катереше по облегалката и се мяташе върху сенника  ooooh! и всичко това се правеше ежедневно и в движение и на място . Не е падал нито веднъж Shocked по точно не е обръщал количката ,което сега като се замисля няправо не ми се вярва Mr. Green А нов сенник само така за информация е 31 лева - доста разумна цена ,а най хубавото е ,че всъшност се предлага като резервна част защото ако детето ти не е толкова откачено за да го счупи ,след време поизбелява от слънцето и с една смяна ,количката става като нова Grinning

Момичета ,като стана въпрос за бременни и бебета ,днес засякох mishelle в някъква тема. Чака второ бебче след 8 дена ,мисля ,че не живее вече в БГ.
За Безмерна съм се сетила ,че не е писала отдавна ,а и те се готвеха някъде май да заминават, знае ли някои нещо за тях?

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 21:47 от miki3

# 65
брей, какво оживление! Simple Smile много хубаво така,като се хвалите с хубави новини... не знам от криза ли, от що ли - ама всичко живо около мен бременее и ражда  Hug хем лекинко ви завиждам, хем ме е шубеееее....да се включа и аз де...

как се справят хлапетата ви с жегите? при нас е ужас - Преслав е вечно изпотен... и все с риск да настива на течение или сянка...

# 66
Много е хубаво,че се очакват нови бебета  Hug Само като се сетя колко сладички са малките бебчета ми става едно...миличко Blush ама като пораснат  Joy  Петя вече сериозно се заглежда по момчетата и като се запреоблича  Whistling и днес осъзнах,как бързо лети времето  Rolling Eyes

Мики, Hug Дани е в Канада с дечицата,добре са!Предполагам,че скоро ще се включи да разкаже по подробно Simple Smile

# 67
Ей, Джеси, браво дано да са добре там  Grinning как набързо решиха и заминаха и то в кризата ,а и с децата . Това вече ми се вижда смело  Grinning.

# 68
А с Констанс какво става - нали и тя мислеше да изчезва към чужбинско - май чехия спрягаше  newsm78

# 69
Веси Hug

Много се радвам за Дани. Много смело, браво.

И аз се чудех какво стана с Констанс. Абе въобще що народ бяхме, а сега една шепа хора.

# 70
Констанс до колкото знам си е в БГ ,но от март не е писала във форума  Rolling Eyes на ЛС преди време си бяхме разменили няколко думи и от тогава все се каня да и звънна ,но като знам колко често си сменяше номерата на телефона най вероятно този който имам вече не е актуален.

# 71
  • София
Честит Рожден ден на Алиен! Здраве, безпроблемно раждане и много, много щастие!!!

Иначе ние сме добре, като изключим че Ема е малко болна. Стягаме се за морето - след 2 седмици заминаваме. Смятаме да се ориентираме към Гърция и в тази връзка да питам вече ходилите - трябват ли ми някакви докумети за колата, освен стандартния талон.

# 72
Честит Рожден Ден и от мен, много здраве ,щестие и само хубави емоций   bouquet Hug

c-mira , ние ходихме преси 2-3 седмици до гърция и никъкви документи не са ни искали, само личните карти си показахме и това беше.

# 73
Момичета мерси за поздравите  Hug

Една почерпка от мен

При нас нищо ново, в очакване на бебчо сме Grinning

# 74
 c-mira , да трябва ти зелена карта - това обикновенно е безплатна притурка съм стандартната гражданска отговорност, освен ако гражданската не е била в промоция. Също ти трябва и каско за чужбина, което също сигурно ви е безплатно... За съжаление обаче ако не сте си ги поискали специално при сключването не са ви ги дали и трябва да се разходите до застрахователя си. Ако колата е на ваш име - само талон, ако не е пълномощно и талон. На границата никой не ги иска, ама ако ви спрат или не дай си боже участвате в ПТП ще ви скъсат шортите без зелена карта.

Общи условия

Активация на акаунт