Идват чудни летни дни,МАРТенче се готви за морета,планини!:)))

• 40 186
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
мики, първо Т, после пъпки.не му давай вино, моля те. виното спада имунитета и за това избиват повече пъпки, без виното са по-малко.
Споко бе,  знам  Wink няам зор за пъпки ,ако излезнат, излезнат, когато тогава ако не с температурата ще се разправяме и така..

дано бързо да мине.

# 46
Пъпки все още няма, явно не е шарка. Изгоря от температура цяла нощт, сутринта към 10 я свали и отидоха все пак на село,там поне е чист въздух и ще си седи навън във двора иначе в нас ако го затворя ще откчи от скука.
Заредих ги  със сиропи и свещички пък дано всичко е наред и останат там до утре.

# 47
  • София, център
Пак се освободи ти... хитруша... уж болно детето  Mr. Green

Майтап, да се оправяте бързо... Mr. Green

Тук е рай, невероятна гледка от терасата на хотелчето...в центъра на Истанбул, wi-Fi, храната е супер, направо искам да седя една седмица, чаплите обикалят, мирише на море, ... толкова неща имат да се правят...

айде лек ден, ние се отправяме към Света София, до аптеката и тръгваме към пистата!!!

целувки от слънчев Истанбул!

# 48
Ей Ади, супер ,хубаво да си изкарате макар и за малко  Hug
Иначе  при нас старата песен с  афтите се оказа цялата уста и гърлото са в рани, мажеме с някъкви неща и така ,Т. вече почти няма.
А вчера добре си починах ,цял ден по разходки и магазини , а вечерта с 2 приятелки като заседнахме в 20.00 часа в л-а-г-у-н-а та до 01.30 висяхме на сладки приказки- голям кеф Grinning

# 49
  • София, център
Ихааааааааааааа до 1.30 ч.... егати приказките... а на мен кога така ще ми отделиш време ти.... Wink

целувки

# 50
Ихааааааааааааа до 1.30 ч.... егати приказките... а на мен кога така ще ми отделиш време ти.... Wink

целувки
Когато кажеш  Heart Eyes за теб винаги нали знаеш,ама трудно се уцелваме за съжаление. Нищо де на морето сме си в кърпа вързани  Grinning /нямам търпение вече/

# 51
Привет  Wink

Ей голямо раздвижване в темата и то само хубави новинки.

Дина, желая ти лека бременност   Hug

Ние с Илин се качихме на Бистрица, а пък там нямам нет и не бях влизала скоро. Друго си е да тича на двора детето  Peace

Много хубави снимки на всички дечица, Кали нямам думи за твоите красоти  Hug

# 52
Привет!!! Hug

Ади,направо замириса на море и хубаво настроение от поста ти  Grinning

При вас жега при нас тези дни дъжд  Confused Сега се опитва да грейне слънчице малко!

ето снимчици http://jesssy03.multiply.com/photos/album/34#1
При нас нещата вървят ок само дето малко ме е подгонила носталгията за приятелите  Sad Иначе дечицата добре се адаптират и приятелчета си имат вече  Simple Smile Поназорвам Петето с английския ама нещо не и се учи много  Whistling Ходеше на занималня до миналата седмица и учителките казаха,че се справя прекрасно.Ама как се разбира там незнам  newsm78 От септември вече няма прошка обаче  Wink И Юджи мислим на градина да го запишем,че така е подивял...явно е от промяната  Laughing 

Hug Hug Hug

# 53
Джеси, страхотни сте Hugмного се радвам за вас.

# 54
Хей, как сте? Никой не пише цяла седмица почти.
Ние сме добре, горе-долу. В събота бях на 10-годишнина от завършването. Беше добре, но и малко странно, макар че не сме се променили много. Александра беше при баща си и вчера ми каза, че не ме иска и че съм лоша майка, и не можах да я успокоя доста време. Стана ми толкова гадно, а занапред... Cry.
Днес бях на изследвания, уж ми няма нищо, освен мастопатия, но следващата седмица ще съм на ехограф и гинеколог.
Лек ден и успешна седмица

# 55
Силве, Иван като иска да ме уязви и винаги обяснява колко съм лоша и как не ме обичал... Просто децата са такива - хванали са ни цаката от какво ни боли и ни манипулират зловещо...

# 56
Лелее,Герчо,кога напредна толкова с бременността?Сега ти видях лентичката и.... Shocked
Я,бързо бременните на отчет. Hug

# 57
И Дани е същият,като ми е сърдит вика,че не ме обича вече,а като ми се подмазва,ми вика,че много ме обича Crazy
Герчо ти вярно преполови бременоста,на чужд гръб много бързо минава.Кажи как си?
Денерис а ти как си?Стабилизира ли се?
Другите бременни Таня и Анетка сигурно ще раждат скоро.Леко и безпроблемно Peace

# 58
  • София, център
Здравейте,

Ей верно голяма пустош от към писане!!!

При нас нищо ново, с Мария на разходки сутрин и следобед, в събота бяхме в Грамофон - доста приятно са го направили...не бях ходила от миналата година - сега е много готино, ретро музика, обстановката в пъти по-добре...

Силве, не е от срещата с баща и, пускай си го покрай ушите... такива още глупости ще има да чуем занапред от малките устички... Мария на едната баба каза, че е загубена, на баща ми и на баща си че е глупак, въобщеееееееее... ние го обръщаме на смях...

Вече си мечтая за морето усилено, само дето не правя гимнастиката така... пак с целулита напред...  Mr. Green

Айде отивам да къпя Мария и да си лягаме...

чао и лека вечер

# 59
Ей ме на... Отчитам се... добре съм - закрепих положенето с кръвно и т.н. и към момента нямам особени проблеми. Ходихме с Катето М на моренце и се върнахме в събота. Много хубаво изкарахме - починахме си, отморихме и от вчера на тръстиката  Joy Joy Joy. Иван е добре - изчезна вече към второто си море с баба и дядо, а след 10 дни заминава на вилата за около 2 месеца да си почине от градина, а и на мен да ми е по-леко.

Общи условия

Активация на акаунт