Идват чудни летни дни,МАРТенче се готви за морета,планини!:)))

• 40 282
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Дина,честито!!! Да ви е жив и здрав новия член на семейството,да е послушен и много да ви радва.На теб-бързо възстановяване.

Ger4o,мерси за инфо-то.Явно ще трябва да ходим и ние за пломба,защото кариеса е на дъвкателен зъб.Преди месеци ходихме да го мажат с този сребърен нитрат,ама само веднъж и то нямаше особен ефект.Ох!

# 601
Момичета,а децата ви усещат ли ги тези кариеси? В смисъл казват ли да ги боли зъбче? аз съм много зле със зъбите,гена ми е такъв ,и майка ми и баща ми ... Мъжа ми пък има много хубави зьби и все се моля Марти да е взел неговия ген . Като го водя на зьболекар казват че всико е наред,но ...знам ли... вие на профилактичните прегледи ли открихте кариесите?

# 602
 kremena , Иван не се е оплаквал от зъби, но той не си ги мие сам, а аз му ги мия и нашите кариеси се виждаха с просто око направо. Незнам дали болят млечните зъби, ама реших, че не искам да чакам за да проверя...

# 603
...Незнам дали болят млечните зъби...
Да, болят Confused

# 604
  • Варна
Дина, честит ти син Георги! Много здраве, хармония и любов да цари във вашето семейство!  bouquet
Направо се шокирах като прочетох за Иван. Shocked Горкото дете... Hug
Ние сме горе-долу добре. Преско кашля тази седмица и си беше вкъщи, а Габи е  на градина. Коледното тържество е в понеделник. В Пресковата грува има и скарлатина, но неговите резултати са отрицателни.
Днес ми беше последния работен ден, от утре съм в отпуск до 4-ти януари. Преско все още е фен на Клите, та повечето подаръци са в тази посока.
И двамата мрънкат, трябва да ставам... Confused

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 19:21 от Katia_N

# 605
  • София
Да, болят Confused

Shocked Как бе, не трябва да болят, те нямат нерв Rolling Eyes

# 606
Да, болят Confused

Shocked Как бе, не трябва да болят, те нямат нерв Rolling Eyes
Мен лично не ме е болял зъб никога (пу-пу), но имам близка приятелка, чието дете се измъчи от болки в млечните зъби. И то горкото с лош ген, в комбинация със страха от зъболекар, на 7 години стана редовен посетител на стоматологичния кабинет. На всеки зъб - кариес. Беше стигнала дотам да отказва да яде.

# 607
ketito, на иван му слагаха арсен... Ако нямат нерв какво са умъртвяали  newsm78... Оф, не искам вече да се сещам за това - много гадна работа, ама хубавото е, че я свършихме... Лошото е, че другата седмица трябва да му бием ваксина - реимунизация за Хепатит А и направо милото дете много инжекции му се събраха тези дни и ще са писъци със сигурност

# 608
ужас ... не знам как ще го закаpаш в гъpция това лято Wink
гушки

# 609
Млечните зъби имат нервчета и болят. Симона има вече 3-4 извадени нерва защото и ние сме много зле със зъбите по наследство. умъртвяват ги с арсен и ги вадят ,тя казва ,че не боли при ваденето ,но обикновенно след това поне 1 час я боли даже и аналгин съм и давала ,също така и се е подувала бузата от зъб  ooooh! мие ги задължително сутрин и вечер и въпреки това сме си редовно на зъболекар от около 4 години.

# 610
  • София
 Shocked  Е това за първи път го чувам ....че имат нерв Shocked направо ме шашнахте ooooh!
А с Дени каква борба е да ги мие....преди беше лесно като аз му ги миех Tired

# 611
И аз Дани съм го водила на зъболекар,няма проблеми за щастие,при количеството сладко,което изяжда ooooh!Сам си ги мие,т.е,горе долу.Той остана много впечатлен,понеже веднъж го водих с мен на зъболекар и като ме видя на стола с разчекната уста и идва,катери се по мен,наднича ми в устата,пита ми добре ли съм,много се притесни и оттогава му казах,че ако не си мие зъбите ще се развалят и ще ходи на зъболекар,та ги мие уж LaughingНа мен първата ми пломба ми беше на 16г,с млечни зъби не съм имала проблеми,дано и при него да е така.Но пък за сметка на това последните години много проблеми имам със зъбите,тази година 5 пъти ходих на зъболекар ooooh!
Всеки ден влизам с надеждата,че ще има снимки на Гоги,ама все удрям на камък Crazy

# 612
Ей, някой няма ли да снесе някакво инфо за Дина  Rolling Eyes Как са с малкия, кога ще ги изписват  baby_neutral

# 613
аз я чувах педи 3 дни, чакам да се обади пак. не съм ги виждала.

# 614
Да пиша, че вчера се чух с Дина. Добре са с бебечо. Още са в болницата и сигурно ще ги изписват утре или другиден.
Имали са малко неприятности в началото, но вече всичко е наред  Grinning
Тя ще разказва подробно, като има време.

Общи условия

Активация на акаунт