-mas: Нека магията на Коледата влезе във всеки дом и огрее всяко сърце!
-mas:
Бъдете здрави, весели и щастливи вие и вашите семейства!
,
само ще кажа, че вече съм тежко влюбена в него, едвам се сдържам да не го гушкам и мачкам непрекъснато. Мерси и на всички, които ми пратиха смс-и и ми се обаждаха 
оттам процедурите са ясни. За подсилване на ефекта едно цигане в предродилна роди на леглото срещу мен
е и раждане на живо вече съм видяла. Тоя ден беше адската лудница там - общо 15 раждания /секцио и нормално/. Та, срязоха ме. Но се позабавиха с Гого, оказа се оплетен с пъпна връв около врата и ръката и с краката напред / даже не и с дупето/, не изплака
аз се шашнах, но ме замотаха нещо и почнаха да ме шият. Втресе ме яко на операционната маса, едвам издържах докрая. В пъти беше по-тежко от първия път. Непрекъснато ми вливаха някакви неща и ме шиха около час. Диагнозата, поставена ми още там е да приккючвам с бременностите. Много ми е зле коремната стена, матката - тоже. После, даже нямаше място в реанимацията и изкарах два часа в една вип родилна зала
където една мацка се мъчеше да си ражда випаджийски, ама ме натресоха на нея. После в реанимация е ясно. Исках си тоя път де що обезболяващо имат и ми направиха задника на решето, но издеяних прекрасно. Направиха ми друг проблем с катетъра обаче. 4 часа им отне на акушерките да разберат, че имам проблем и да го махнат. 3 дена се борих после да си оправя уврежданията
диагноза- трудна адаптация, стене и пъшка. Направо откачих, оттогава забравих и операция и всичко, направо сърцето ми кървеше. 5 дена чаках да го извадят отттам. Уж нищо му няма, уж едро бебе, а се адаптира трудно. Педиатрите обвиняват гинеколозите, че е изваден по-рано, гинеколозите казват - с нейната матка не е възможно да се чака, още повече с този темп на разстеж на бебето. Лашках се ту на едната, ту на другата страна, чудейки се на кого да повярвам. Цедях се в несвяст и му носех коластра, ходех всеки ден на обяд да го виждам и умирах всеки път като го гледах в кувиоза, целия надупчен и овързан от системи, без да мога да го гушна и целуна. Ад, истински ад. Телефоните си изключих, с никой не се виждах освен с мъжа ми, не исках ни посещение, ни нищо. В понеделник ми го дадоха и оттогава съм на седмото небе. Кърмим се перфектно, още го държи жълтеницата и е поспалив. От вчера на обяд сме вкъщи. Алис много му се радва, непрекъснато иска да го гушка и целува, да му сменя памперси и дрехи, което адски ме изнервя. Пак е с нейната задна хрема, което ме побърка от страх да не разболее бебето. Не й давах да го целува, а тя реве. Просто щях да се пръсна от напрежение, ударих му един рев и аз и това явно ми облекчи напрежението. Днес лекарката дойде да ги прегледа и каза, че на на Алис нищо й няма, а с Гого да го давам по-смело, нищо, че е бил в кувиоз. Успокоих се вече. Но малката е много странна, хем го обожава и непрекъснато го мачка и гняви, хем вдига нарочно шум. Сложното предстои, само си пожелавам за Коледа да имам здрави нерви и да сме здрави.

?
,страхотен подарък за Коледа си имаш
Благородно ти завиждам
Нямам търпение да пуснеш някоя снимчица
Прилича ли на Алис?Ралично ли е чувството да си мама на момиченце и на момченце?А мама на двама?Лично мое мнение е да оставиш Алис да вдига шум,а да свикваш бебето да спи на шум,то да се приспособи към вас,а не вие към него
Защото ако и правиш непрекъснато на Алис забележка,хем може да почне да ревнува,хем да се чувства пренебрегната,незнам де това са някакви теории,нямам идея дали е приложимо на практика
Страшно много се радвам за теб и ви прегръщам много и теб и малките

Добре дошли, много се радвам за теб. Не се ядосвай на каката
все така ще е и всички вируси, ще ги карат заедно
Какво да се прави. Много е досадно да ти се пречка и някак ти се задейства майчинския инстинкт за закрила на бебето като някой иска да го пипа постоянно
Знам за какво говориш и аз така бях. Но се радвай , че иска да го пипа, и се опитвай да и позволяваш да го гушка или да и измисляш нещо друго свързано с бебето , за да я забаламосаш....да носи мръсните дрехи в коша, да изхвърли памперса, да носи кърпата за дупето.. такива работи. Повярвай, по-добре да ти пречи, отколкото да ревнува, да намрази бебето и да те е страх да ги оставиш сами.Стискай зъби, така е по-добре 
, много го обичкам и сега ще ходя да си го видя.

Дано да е по-здрава догодина, та и ние покрай нея ще сме доволни
много се радвам да ви видя, че вече сте си в къщи
Нямач време сега да ти пиша за реакциите на каката, но само да ти кажа, че при нас продължава и в момента