в нета пише присъдата е на бг съд,в новините казват че е присъда от полския съд. Бащата пък явно е присъствал на делата,поне в нета така пише. Друго което ми направи лошо впечатление,бащата седи кротко,тръгват да взимат децата,те пищят и той след 30сек. вместо да ги успокои и кротко да ги отведат напада жените и с това ситуацията излиза извън контрол. Мен ако питате,взимат им децата и ги дават друг да ги гледа,нито бащата заслужава,нито майката да ги гледа,а бащата ако продължава да се държи така да не очаква някой съд да му даде родителските права,ако има адвокат да си го смени,че явно не му дава добри съвети. Ако наистина е загрижен,завежда дело за развод,иска родителските права,а не седи една година с мисълта,че няма да му вземат децата
Извинявам се,ама вече е прекалено,отвлича децата<защото си е отвличане>,довежда ги тук,съдят го,уж присъства на делото,не му допускат свиделите и т.н. съда си казва решението и заявява срок на обжалване<примерно> и този какво прави-седи и брои звездите,нали е загрижен ,нали иска децата му да останат при него-нещо много ми е противоречив и съмнителен. Препоръчани теми