отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 83 556
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 75
Не мога изобщо да взема страна, защото и това, което Клонка пише си го мислех и звучи съвсем логично. Особено това, че мозъците на децата спокойно могат да бъдат промити с приказки за алкохолизъм, който не е доказан, всеки може да говори каквото му изнася.
Само не мога да разбера защо дават такова нещо по новините, лично аз не мога да ви кажа как реагирах, има бременни жени, хора със слаби нерви, беше излишно просто.
Не искам и да съм на мястото на полицаите или на тия от социалните, те сигурно също тежко преживяват ситуацията.

Дори темата така формулирана лъже в заглавието, детето го взеха явно съвсем законно, според решението на някакъв съд, не са го отвлекли.
Беше кошмарно, много гадно.

# 76
http://vbox7.com/play:dab7d60b

Боже !!! Дай ми сили да не полудея .....

# 77
Говорете си каквото знаете, ама аз не съм чула случай в който бащата да си нарами децата да ги гледа и да избяга от добра жена и майка.

# 78
  • София
Бижу, ние наистина нямаме идея какво точно е било поведението на майката. Имаме само думите на бащата.
Не бе, жено! Защо трябваше да влачат така детето!? То беше в истерия! Лицето му беше ужасено. Тия хора как гледаха това, без да им трепнат лицата!?
А, сцената си я биваше, няма спор.
Бяха се събрали юнак до юнака Mr. Green

Но и аз нямам идея как по-точно можеха да се оправят при поведението на бащата.
Не зная, разбираш ли, вероятно в началото е имало някакъв опит за диалог, а ние видяхме крайните кадри - тези от ексцесиите, които май са били неизбежни в един момент.
Със сигурност твърдя, че в "цивилизованите" страни, които даваме за пример, бащата щеше да бъде арестуван за възпрепятстване, а децата пак щяха да бъдат отведени.

# 79
... начина по който бяха отведени децата беше покъртителен. направо ме заболя сърцето като ги гледам.
и ние сме имали институция, която се грижи за правата на децата, смях, ама горчив!
не може децата така истерично да го изживяват,а те да гледат отстрани безучастно. най-малкото могат да стопират нещата докато се поуспокои положението.
За избягването на този стрес е можел да се погрижи единствено и само бащата. Никоя институция не е способна да успокои едно дете, което има усещането, че го водят на разстел, освен ако не го дрогира.
Хора, които са били вчера на мястото разказват, че Ники е била качена в колата насилствено, има материал на Пловдивска телевизия, който не е цензуриран както този в Бтв.Скоро ще бъде качен в интернет и тогава е добре да погледнете кой и как е качил насила детето в колата на посолството.Не се знае от широката публика, че на мястото е имало една жена - рускиня, очевидно приятелка на майката, която е помагала да натикат детето в колата,Не съм била там, не съм гледала и материла,но ви предавам разкази на очевидци.
Какво е виновен бащата, той до последно не е вярвал че ще му вземат децата.И в действията му вчера и днес няма режисура,няма театър,няма поза, само голямата мъка, от това, което му се случва.
ВИДЯХ МАТЕРИАЛА.ЖЕСТОКО Е.

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 15:05 от emmily.m

# 80
   Боже,това е ужасно...Как е възможно...Това е страшно направо. И никой не помогна,никой не направи нищо,толкова много хора гледат! Не оправдавайте бащата,този с бялата блуза ли беше,дето се опита да души бабата? И той е виновен,даже много! Страшна трагедия! Горкичките дечица,милите! Нито един от родителеите не е прав,не може така!

# 81
За мен тази история е странна,за сега знаем само версията на бащата,но не и на майката. Според мен можеха да се избегнат тези циркове и травми за децата. Бащата можеше да се въздържи и да пусне децата,все пак какво е очаквал да му ги отавят ли при положение,че има влязла в сила присъда.
Аз не взимам страна на никой от родителите. Коментарът ми е за службите, намесени в историята и най-вече за децата! Освен това не видях бащата да държи за ръцете или като заклано агне, както бабата държеше момиченцето, нито едно от децата. А тази вещица влачеше детето точно като овца на заколение с абсолютно безизразно лице, което за мен в тази ситуация е показател, че притежава и каменно сърце. ooooh!
Аз жената и полицаите не ги оправдавам,не трябваше така да ги отведат,но вина има и бащата -можеше тихо и кротко да ги даде и да отиде след това там където са отведени,а не да удря жените,да травматизира децата,които за мен са с промити мозъчета,не че отричам че майката може би е алкохоличка. Но от прочетеното не разбрах децата да са я виждали в това и състояние ,и малкото дете говореше неща които според мен е чул от бащата.
Колкото до отвличането,макар да имат равни права,бащата не може да отвежда детето без съгласие на майката,което е равносилно на отвличане. Няма значение,че местонахождението им е било известно.
Общо взето докато не кажат цялата история няма как да правим изводи каква е майката,какъв е бащата

Какво е виновен бащата, той до последно не е вярвал че ще му вземат децата.И в действията му вчера и днес няма режисура,няма театър,няма поза, само голямата мъка, от това, което му се случва.
Не е вярвал,извинявам се ама той от март до май какво си е мисли,че майката ще си седи в чужбина и ще му остави децата ли,за да дойдат насила да ги вземат,значи на бащата е било дадено време да 'върне' децата,но той не го е направил и очаква да му оставят децата ooooh! Дано бързо се разберат и ако трябва да отнемат родителските права и на двамата,не знам на тях какво им е,ама да помислят малко и за децата си #Cussing out

# 82
  • София
Кадрите са покъртителни.
Не е истина какво сме способни да причиним на децата си.
Институциите в случая са последната ни грижа, въпреки неадекватността си.
Ние, родителите, сме си за убиване, ако не сме в състояние да овладеем себе си и да подсигурим покой на децата си.

# 83
http://vbox7.com/play:dab7d60b

Боже !!! Дай ми сили да не полудея .....

Горките деца! Confused
Господи, благодаря ти, че нашето БНД не се интересува от детето си!

# 84
Кадрите са покъртителни.
Не е истина какво сме способни да причиним на децата си.
Институциите в случая са последната ни грижа, въпреки неадекватността си.
Ние, родителите, сме си за убиване, ако не сме в състояние да овладеем себе си и да подсигурим покой на децата си.

Заставам зад това мнение. Да причиниш подобно нещо на децата си ,и майката,и бащата,за затвор са!

# 85
  • Бургас
Не хора сега го гледах това не е нормално. Омекнаха ми колена, ръце...не е нормално.  Sick  Нито една нормална майка не се държи така. Тя две думи не му каза. Как ще се държиш така със собственото си дете??? Акъл не ми стига. Даже не го прегърна бе...Мале ужас. За бащата до някъде го разбирам. И аз бих направила същото. Отидат ли в Полша той няма да ги види.

# 86
  • София
Аз само не разбрах защо бащата не е завел съдебен иск за отглеждане на децата тук, в България. Защо не е оспорил решението на съда за отвличане. И защо, щом е бил осъден за отвличане, той е на свобода, всъщност?

В тази история не разбирам някои от решенията на съда. Също така не разбирам как се е стигнало до тези решения и защо те не са били оспорвани по съответния ред от бащата.

# 87
  • Бургас
Иде ми утре да ида в туи посолство и да и шибна един як шамар. Дали ще се размина условно само?

# 88
  • Бургас
Аз само не разбрах защо бащата не е завел съдебен иск за отглеждане на децата тук, в България. Защо не е оспорил решението на съда за отвличане. И защо, щом е бил осъден за отвличане, той е на свобода, всъщност?

В тази история не разбирам някои от решенията на съда. Също така не разбирам как се е стигнало до тези решения и защо те не са били оспорвани по съответния ред от бащата.
Защото явно е искал да се разберат дали ще се развеждат. Дали имат бъдеще. Нали я е канил при него в България.

# 89
  • България
Да, в "цивилизованите страни", на които подражаваме и които даваме "за пример", децата щяха да бъдат взети насилствено и жестоко и заведени в дом или приемно семейство. Когато родителите не могат да се разберат помежду си, се намесва трета страна . А тогава се по4ват дела , които се то4ат с години , докато се изясни кой прав , кой крив. А децата си гният в някой дом и биват  увредени за цял живот. Двама се карат, третият -държавата, пе4ели.
Хора, не бъдете наивни, мога да ви дам хиляда линка с видео на взети насилствено деца от "Закрила на детето"в 4ужбина.
Дано никога не ги "стигнем" тях "цивилизованите" Praynig.
Като обсъждате темата, недейте да вините държавата България, ние  сме "цвете" засега.

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 15:23 от norah

Общи условия

Активация на акаунт