През следващите една - две седмици (като захладне малко), заминаваме на екскурзия в Южна България, конкретно ще ходим до Харманли, вероятно и до други места. Знам, че въпросът ми е тъп, но понеже ще пътуваме по АМ "Тракия", а сме от Северозападна България, можете ли да ни упътите къде на магистралата има бензиностанции? Питам по две причини. Първата е, че през лятото в жегата пия много течности и често ходя до тоалетна, втората е че родителите ми са болни, баща ми има диабет, освен това искам да имам за всичко предварителна информация, щото миналата година в Югозападна България изхабихме куп нерви в търсене на зоологическата градина в Благоевград, и Кордопуловата къща в Мелник. Ще ми бъде приятно и полезно и да получа информация за някои от стоте обекта наблизо, за интересни места, както и за хубави ресторанти, на достъпни цени и предлагащи качествена кухня (не ми се сдобива пак с разстройство). Не познаваме Южна България и всякаква информация ще ни е от полза.
Ако може, и едно упътване с карта как да стигнем до комплекс "Приказките" в Харманли, много ще ни е от полза.
Предварително благодаря за помощта и ви пожелавам безгрижна, весела и безаварийна ваканция на всички!