Първи юни се задава,а ОКТОМВРИйката коремче гордо разлюлява!

• 11 172
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Браво, moondream, и аз щях да предложа същото!

# 106
Здравейте и от мен  Wink ето малко полезна информация за всички мами като мен които нямат тренинг с бебоците /първо дете/  http://www.vbox7.com/play:28eecdd0 и http://www.vbox7.com/play:7fb387c1.

Линковете са добавени в блога за по-лесно търсене!  Hug 
Мууни, супер Heart Eyes
Раде, а защо не отидете при Ваклинов или Векилски/незнам точно как беше/ Embarassed Рени го препоръчва за ехокардиография Hug

# 107
Деска и аз стискам палци за антителата, че нещо много притеснения ти се събраха напоследък.
Лека корекция, не съм в срелбище а в Хладилника Ето тук: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geo … ;z=16&iwloc=A
Гер4о е в близо -тя е в Лозенец, а Юлианка ми е на две пресечки Simple Smile

За отделянено на децата...  newsm78 ама нямам никакъв спомен с моя син. Мисля че към 2-3 г. беше в друга стая, иначе в моето легло не е бил никога.
Мен ме беше страх да не го натисна нещо и го кърмех и пращах в кошарата.
Баща му не съм отделяла също. Дето сме аз и бебто там и той. Няма само на моята глава да реве я  Sunglasses

За баткото сега незнам...Той много иска да помага, ще видим. Но определено при първа възможност когато започне да спи нощем, бебто заминава при брат си.
За име Деска аз съм се спряла на Пресиан.

Големия много обичаше да ходи гол из банята на 4 крака и понеже ми е кльощав на шега го наричахме Ам-гъл  Joy
Сега ще са Ам-Гъл и Прешъс да е пълен комплекта  smile3532

За дебелеенето ми +6 и са много, ходя като слон защото аз стартирах с едни 10+ след първата бременност, та ще видим да хапвам нещо много леко и да се отдам на степера и велоаргометъра.
А какъв бюст съм отпрала..... #Crazy
Забелязах че ме сърби и кожата и сега съм на мазане и сутрин и вечер, че си имам стрии от баткото, и сега ако се нацепя ще стана увиснала зебра и хич не се кефя...
Айде стига че стана цял ферман  Hug

# 108
Ох, кво е това писане - кво е това чудо  Joy. Не съм влизала от вчера на обед и вие сте изписали света...
По въпросите - незнам обаче кои питаше, че забравих...
Аз съм от горен Лозенец - близо до американското посолство. Едира не е от стрелбише, а от хладилника - т.е. съседки сме.
Аз съм +4 кг и направо се ужасявам на моето свръх тегло как ще се отразят повече.
Вчера бях при доц Томова за екокардиографията - всичко е наред! Много съм щастлива от тоя факт. Сега мисля спокойно да си карам почивката.
Моят син спеше от 6 м сам в детската си стая, но по време на тъпата енергийна криза измести баща си от спалнята и така е и до днес - спим си двамата, а тати е в детската. Сега изчезва в три месечна почивка по вили и морета, а след тях ще спи с баща си в спалнята, докато аз и бебето сме заедно в детската. Дано после искат да спят двамата, че с мъж ми якога да се съберем на едно легло  Joy Joy Joy. И ние сме на 100ина квадрата, ама и аз не съм доволна от разположението. Като сложим второ легло в детската ще си стъпват децата по ушите... Дано някога имаме късмет и си построим къщата на мечтите ми... Не съм загубила надежда още  Joy
Деска, стискам палци да не си се разболяла, но и така да е - не е опасно според инфото в нета.

Ани, за количката - ще мина през някой магазин да я видя на живо да не стане като с Инглезината и ще направя сметка, какво трябва да се поръча. Обясняват ми за някакъв кош Дрими или нещо такова, пък трябвало адаптори. Ужас работа. Все едно купувам космическа совалка, а не детска количка. Аз още се надявам на кротка девойка, а не на дивачка като брат си, та надеждата ми е, че няма да се обръща с количката. Не бях никак фен на триколките и се бях зарекла да не купувам такава, ама заради пустите кг май натам вървя.

никой ли няма отзиви за Пег Перего Он трак - хареса ми в магазина, ама...

Джени, това с двудяловата плацента не ми звучи логично  newsm78... Няма и инфо в нета - странна работа. При всички случаи не се притеснявай за раждането. Нроверява се плацентата дали има скъсвания и ако има такива се прави ревизия. т.е. трябва да е някой много отнесен лекар, че да забрави нещо в тебе, макар в Бг всичко да е възможно.
Кюбит - честита госпожица1 добре дошли на новите майчета

# 109
За отделянето.
Никол спи при нас от както се е родила, в кошарка до спалнята. Първо нямаше къде, живеехме с нашите, след като се преместихме, пък остана на креватче при нас, защото се буди много често, мята се, спи неспокойно. И за да я чувам добре. Никога не е спала на спалнята (освен ако не е била болна), защото много се хвърля, рита, блъска, а пък и мен ме е страх да не я притисна и ен спя въобще.
Сега ще и правим детската и ще я местим. Надявам се да свикне бързо, засега се кефи от идеята. Бебето ще е при нас в началото, защото ен мога сънена да ходя до другата стая да го храня, пък и не искам да буди Никол или тя него.

# 110
Герчо, знам ли и аз.Но ми се струва ,че Марков така се изрази. Основната е на задната стена, но има част и на предната.Кръвта циркулира и през двете. Оф, сгелдам да не го мисля много само ще наблегна на моята лекарка за това. Трбвало да се внимава при раждането да се изчисти цялата.
А, Властелина на пръстените м ие любим филм. Мога да го гледам поне веднъж месечни Crazy

# 111
  • Пловдив
edira, имам приятелка, на която малкия син се казва Пресиян - голям сладур е. Явно и ти си почитателка на Властелинът на пръстените (като мен)!
Като гледам заглавието на темичката и знам темпото ни на изписване на темите, определено няма да дочакаме Първи юни!

# 112
  • благоевград
 Hug Hug Благодаря за пълноценните отговори. Съгласна съм 4е не са много килограмите но аз започвам с голям запас излишни и ме е страх 4исто здравословно да не прекалявам . Да не си помисли някой 4е от гледна точка на визия се притеснявам  Laughing аз винаги съм си била от пухкавите.

# 113
Джени, кво ще рече двудялова плацента  newsm78
За първи път чувам, ама според мен ако беше сериозно Марков щеше да каже.

# 114
Джени, кво ще рече двудялова плацента  newsm78
За първи път чувам, ама според мен ако беше сериозно Марков щеше да каже.
Джоя, ами основната е на задната стена, но има част и на предната.Кръвта циркулира и през двете.Така ми каза, не е чак толкова сериозно. Просто трябва да информирам Ковачева да я следи.
ina_maria, нормално е да се притесняваме за колограмите и да се питаме взаимно Hug

# 115
Сега за килограмите - до началото на 5-и месец бях качила само 2кг и си се чувствах много добре, но изведнаж корема ми започна да расте адски бързо и за две седмици качих 4кг - направо щях да умра като се видях колко сам качила, та сега сам +6 отгоре.

И при мен беше абсолютно същото, само дето за 1 седмица ги качих тези 4 кг. Даже се бях притеснила дали нямам някакъв проблем със задържане на течности...

Много се радвам, че пловдивската ни групичка се увеличава! Ginbay, времето няма да ни попречи, даже ще ни е още по-приятно и уютно  Peace

# 116
момичета никой не ми е отговорил за контракциите-това означава ли че още нямате(аз сьм 18 седмици и 3 дни и от няколко дни имам по 3-4 на ден,неболезнени,но неприятни) Притеснявам се че е прекалено рано(знам че подготвителните започват по кьсно...)

А за отделянето-синьт ми спи в отделна стая откакто стана на 6 месеца ,вьпреки че до 3,5 години се будеше по няколко пьти на нощ.Четох че до 6 месеца се препорьчва да е в една стая с родителите(намалява риска от внезапна смьрт,не е ясно защо но предполагат че родителите могат да реагират по бьрзо ако има проблем а и детето е по спокойно). А за след това мисля че много зависи от разликата между децата и характерьт им.При по-голяма разлика е хубаво да имат отделни стаи(разбира се ако имаш избор)Смята се че запазването на лично пространство на по голямото дете значително намалява ревността.Докато при разлика 1-2 години поне докато са малки им е по комфортно да са заедно. Аз имам седем години по-голяма сестра и много ми тежеше че сме в една стая-когато тя се ожени усетих разликата сьвсем явно. Вьпреки че много се разбираме беше трудно защото дете на 10 и 17 години имат коренно различни интереси и режим на спане. И другият важен фактор е темперамента на децата-някои имат нужда от повече спокойствие, а други от постоянна компания.Или дете което лесно заспива няма проблем ако някой шуми и го сьбуди да заспи пак,но ако заспива трудна(както бях аз) може после два часа да се вьрти.....Моите деца ще са с 5 години разлика и много ми се иска да са в отделни стаи,но е малко трудно,защото сега третата спалня е кабинет и гостна(а тьй като сме в Англия постоянно имаме гости-баби, роднини а и приятели защото тук разстоянията са големи и като дойдат остават да преспят).  Но ще го измисля...

# 117
Добро утро и от мен! Hug (при вас обяд стана, ама който спи до късно...)

Мегс, първата количка която си показала не е на Бебе Конфорт! А Бебеидеал, която е куча марка, поне тук. Води се марка на Карфур- в смисъл там се продава предимно. Ама как го обясних. С две думи няма нищо общо с Бебе Конфорта, ако продавачката ти е казала така, кажи и, че още не ядеш доматите с колците. Wink

Джени, не го мисли толкова. Ако наистина е нещопритеснително Марков да ти е казал. Peace

Герчо, ще ме умориш с "космическа совалка". Mr. Green То не, че аз не съм в чуденка и не си сменям мнението на всеки час...

Кола маска няма проблем да се прави. Аз се обезкосмявам с епилатор. Но и моитое са едни редки и светли...та не е голям проблем пр мене.

Тунчо, контракциите щом са по 3-4 на ден и то неболезнени няма какво да те притеснява. Пии повечко водичка и почивай.

Отделянето в друга стая при нас стана, когато Ема беше на 2г.и 7-8м. Не си спомням точно, но не беше отдавна. Свикна без проблеми. От бебета не знам как ще стане с денонощно кърмене, Ако започне да спи спокойно на 6м. няма да имам нищо против да го отделя. Peace

Килограми и аз вече не знам колко съм качила. При лекаря ми показва едно вкъщи реалността е съвсем различна. Здраве да е, аз си карам по моя кантар, защото по него знам колко съм стартирала,. За сега се движа добре.

Онзи ден си взех някакво ново олио на Рок против стрии. За сега съм доволна, като се намажа вечер до сутринта ми държи мазничко. Сутрин и следобед пак се мажа. Страх ме е да не се нацепя много защото съм податлива.

Исках още да пиша, но Ема ме дърпа д излизаме.
Хубав ден и чакаме снимки от Пловдивската среща! Hug

# 118
Тунчо, аз понякога имам контракции.Лощото е,че нямам възможност през деня да полягвам и само вечер. Когато много ме заболи пия Но-шпа.
Рони, чух вече добри отзиви за това олио.Дано има ефект. Приятна разходка с Еми-Бадеми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
First expectation , най-хубаво нещо против задържанене на течности е безсолната храна.  Hug

# 119
Охххх най-накрая изчетох!
Деси Стискам палци
Гер4о Пиши мила ако решиш нещо. Столчето Дрийми е на Куини, моята количка е с такова. Широко е и е удобно. Аз го наричам "леген" Дразни ме само, че гръбчето му не се повдига.... Но на този тип столчета май само на Джейн и се вдига гръбчето. И за мойта количка му трябват адаптори на Дрийми-то!
Душица Добре дошла! В коя част на Ню Джързи живееш? Аз от 04 до 18 Юни ще съм в Принстън (Fieldwood Ct.).
Тунчо И аз имам контракций и с тази и с предната бременност. Сега имам по 4-5 на ден, неболезнени. Докито ми изписа Магнерич, но аз не го пия, не мисля че е нужно, при полужение че са си нормални! Не се притеснявай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт