Първи юни се задава,а ОКТОМВРИйката коремче гордо разлюлява!

• 11 151
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Миркам, "сгомняса" е термин на мъжа ми, както и "положението стана мазало" и аз от него прихващам от време на време  smile3506 Приятна разходка ви пожелавам с малкия, вън не вали много силно.

# 91
И аз да се изкажа за отделянето и спането на бебето с по-голямо дете: И големият, и малкият ми син бяха при нас в спалнята до 6 месец и след това ги отделихме в детска стая. По-трудно беше свикването на големия, защото беше сам, но с втория хлапак всичко беше супер и падаше голяма игра преди лягане и сутрин на ставане. И до ден днешен големия разправя на малкия разни истории. С една дума децата свикват да са сами и да са заедно и е по-добре от малки (6 мес.) да са така.

# 92
Добро утро момичета някои днес май ще си седиме вкъщи тук вали и не става за разходка.Гледам че си говорите за килограмите аз до тук съм вече +11 а докрая незнам ще се търкалям но здраве да е.Моето диване спи по цяла нощ непробудно и когато свекървами се премести ще отделиме децата в тяхна си стая за сега всички в една стая или таткото и Светли в хола а аз с близнаците в спалнята, ще го мислиме след някой друг месец.Добре дошли на всички нови майчета леко бременеене и сладки бебечета накрая.Светли е роден края на ноември след първата консултация веднага беше навън всеки ден по 1-2 часа.Аз съм от ж.к. Люлин 5

# 93
Добро утро, момичета! И Във Варна времето е гадничко днес:( Решихме да не водим днес детето на градина, а то май ще сме си вкъщи днес заради времето. Относно излизането зимата, ние с каката бяхме всеки ден навън. Нищо не ме е спирало, даже в повечето дни бяхме аз и още 1 мама от отчетния в морската градина (и уличните кучета),което е доста страшничко, защото нямаше други ентусиасти като нас.
Ние мислим бебето да е при нас в спалнята, докато се кърмим и не започне да спи по цяла нощ. Каката спи от 1 годишна в нейната стая, самичка си заспива. Като започне и бебо да спи цяла нощ, за да не я буди, ще ги съберем. Желая ви хубав и спокоен ден!!

# 94
Забравих да кажа за квартала - живеем на ул. Бъкстон и ул. Иван Сусанин на границата с Павлово от 6 месеца, преди това бяхме в Стрелбище и си "падам" по Южния парк - знам му всичките дупки от предните деца Simple Smile
Затова ме бройте и мен за квартални разходки на есен и за явки в Южния парк Simple Smile

# 95
Здравейте и от мен в новата тема,
бързам да се запиша, че както се изписват туко виж съм я пропуснала! Wink
Хубав ден!  bouquet

# 96
baby_one, това с близнаците си е "екшън" и отсега имам чувството, че мъжът ми ще предпочете повечето време да се изнася в хола за да се наспива спокойно Simple Smile Ама, ще му мислим в действие. Мои приятелки с близнаци казват, че за първите месеци са нужни още един чифт ръце и крака Simple Smile Леко бременеене и приятни двойни ритници!

# 97
  • Пловдив
noraishkova, и аз съм на мнение, че детето трябва от по-ранна възраст да е отделно (ако има възможност разбира се), за да свикне по-рано че е само. Имам наблюдения за първокласник, който спи с баща си и петокласничка, която спи или с баща си или с дядо си (не в една стая, а в едно легло). За мен това не е нормално (дано не обидя някой).

# 98
Добро утро и от мен.  Simple SmileВ този дъждовен ден ми се оставаше в леглото ,но за съжаление ме чака работа в офиса Rolling Eyes
Деска, стискам палци да имаш антитела към тази пуста врицела Praynig
Добре дошли на новите момчиета. Лека бременност и здрави бебоци  bouquet
Сгодена, успех на прегледа Peace
Силве, благодаря ,че питаш за моята ФМ.  HugВсичко е наред с бебо, само че съм с двудялова плацента .
Еди, мъж си имате и това е, бравоч,е всичко е наред Hug
Миркам, страхотна темичка Hug
Ваня, радвам се да се видя.
3 кг съм отгоре, но много се съобразявам с храната. Вечер само на черешки, през деня 1-2 по-малко Crazy
ina_maria , не се притеснявай, нормално е да почнем да качване Hug
seagirl83 , дано не си се намокрила много в тези пороища Hug
Кюбит, честити розови панделки Heart Eyes
Рони,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Весело изкараване на пловдивчанки Hug Hug Hug  Ида снимате,че ще ви дърпаме ушичките

# 99
noraishkova, и аз съм на мнение, че детето трябва от по-ранна възраст да е отделно (ако има възможност разбира се), за да свикне по-рано че е само. Имам наблюдения за първокласник, който спи с баща си и петокласничка, която спи или с баща си или с дядо си (не в една стая, а в едно легло). За мен това не е нормално (дано не обидя някой).
Не е нормално,разбира се.Но пък отделянето заивси от бебето.Моето се будеше по цели нощи по няколко пъти.Отделих го на 6м.но скоро пак го върнах при нас.Беше ми много трудно да ставам,кърмя седнала в детската ,преобуване,приспиване.В леглото само сменях цицата и двамата спинкахме спокойно. Mr. Green Отделих Дани на около 2,8м.възраст,когато започна да спо по-спокойно нощем.

# 100
Ей, и аз съм тук Peace

За отделянето и аз съм за ранното, Ники също го отделихме на 6м. ,макар че се будеше до 3г. по няколко пъти.
Малката ще е при нас в спалнята в началото пък после ще го мислим.

Деси, дано имаш антитела и ви се размине Praynig

П.П. забравих да кажа, че вчера ходух до байби мола и разгледах доста колички и останах разочарована от доста, които ми харесваха на снимките например Confused

Вчера намерих една количка на Бебе Комфорт на добра цена, вкарана е мин. година, ше намеря линка и ще допълня.
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6048&lang=1
Какво ще кажете Simple Smile
А за това, май не сме обсъждали нещо подобно Simple Smile
http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6054&lang=1

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:55 от megs

# 101
  • София
ДУБРУТРУУУУ фурии!
чух се с Ковачева и и казах за ФМ и леко по тихо звучащото сърчице в дясно, което според Маков може и да не е проблем, но тя ме прати веднага при доц Томова. обади и се но тя излиза в отпуска до 8, разказах и за какво става дума и каза още на 8 да и звънна да ме види, дано всичко е наред и съм се поушашкала напразно Praynig Praynig Praynig
относно квартала аз съм от Дружба.
за килограмите скоро казвах първите три месеца - девет сега съм си наваксала 2 и съм - 7 от началото, но това е защото си имам запас Joy надявам се да устискам положението ама каквото, такова здраве да е!
Деси стискам палци всичко да е ОК!!! Praynig
вчера в джъмбо видях една мама с количка MUTSY - триколка! да ви кажа влюбих се! Peace сега се ровя да видя къде в София мога да ги намеря иска ми се да я разгледам подробно и да я пипна Crazy а и цената не е малък фактор!
да напомня и за ПърВа СоФиЙскА сРеЩа нА ОктоМвриЙки 09 Party Party Party!!!  чакам ви за да уточним бориката за утре Peace

# 102
  • Пловдив
Май ще ходя с колата да си вземам кухнята smile3516,вали...То от толкова излизане моето дете вкъщи изобщо не обича и ме побърква Laughing

И при нас положението беше сходно като с Деси-събуждане по 300 пъти на нощи само цица-царица успокоява.Таткото го бяхме изселили в хола и си спинкахмена спалнята,но след годинката малко по малко започна да спи все по-спокойно и да си остава в кошарката=сега спи само там,Слава Богу и аз си взех мъжа обратно Twisted Evil

Офф,не ме оставят....
После пак.

На мен на Бебе Комфорт страшно много ми харесва модела Лола-в нета отзивите са,че е много добра количка.
Муци нямаше ли в 9+,някъде съм я виждала newsm78.Нека по-осведомените да кажат.

# 103
Поздравления за добрите новини на всички!  bouquet
Кюбит - честито борбено момиченце- дано всичко да е добре и да те освободят от "домашния арест" Wink
За спането при мама/в самост. стая мисля, че ако се кърми ще е мъчение за майката ако се разхожда по няколко пъти на вечер. Иначе имам приятелки, които не кърмеха, децата им бяха отделени от самото начало и интересно (едва ли ма зависимост) всички спяха много спокойно през ноща...
atadar - дано се окажат неоснователни притесненията  Hug
Деси-пиши после за антителата, дано всичко мине добре!

# 104
Здравейте и от мен  Wink ето малко полезна информация за всички мами като мен които нямат тренинг с бебоците /първо дете/  http://www.vbox7.com/play:28eecdd0 и http://www.vbox7.com/play:7fb387c1.

Линковете са добавени в блога за по-лесно търсене!  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт