Първи юни се задава,а ОКТОМВРИйката коремче гордо разлюлява!

• 11 177
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Сега ми звъннаха от градината на иван, че в групата имало скарлатина, а той не бил хич добре - да идем да го приберем...

# 151
Ронка може Бъзз да беше  newsm78 Една такава футуристична .... не ми хареса, ама аз почнах да спирам майките по пътя и да питам за отзиви за количките им  Laughing

# 152
Rumi73, към средата на Юли си тръгваме от София за Балчик и живот и здраве си оставаме там, поне на първо време, по-нататък ще помислим нещо за Варна, живот и здраве, но това след година поне. Дано да успеем да се засечем, ще се радвам да се видим Hug

# 153
Герчо, милото детенце, дано бързо се оправя! Praynig
А ти се пази доколкото е възможно. Hug

Стилисима, хубаво е, че спираш майките и питаш за отзиви. Дори ако ти хареса някоя поискай да я бутнеш малко, за да добиеш представа как се държи на улицата, защото разликата е огромна от магазина. Peace

Руми, решили сте да командировате животното някъде ли? Confused Мъчно ми стана.

# 154
Олеее Герчо дано бързо се оправо детенце  Hug

Ронка спирам и питам, че съвсем се ошашавих а и разликата от снимка в нета, видяна на улицата и пробвана от мен е огромна  Wink Има една приказка - око да види, ръка да пипне  Peace Няма да давам пари за тоя дето клати тополите я  Laughing Ако ще са много паричките трябва да издържи изпита при мен, а ако не спра на някоя явно ще се обзаведем с нещо за зимата пък до пролетта ще мислим и пробваме бебето директно  Peace

# 155
Ох, да - това с космите по корема и аз го забелязах -  много неприятно...
Сигурно са мъжки хормони, нали и ти очакваш момче   Hands Thumbsup
аз ще си имам момиче - така че не обвинявайте децата, моля Laughing
А и междудругото - да ти кажа, че ще те зарадвам с подаръче на 3ти (ако искаш може и по-рано - видях че си в района) Слинговете живот и здраве нощеска ще пристигнат с буса от Варна Wink

Така ли? и ти ли си окосмяваш  hahaha  Joy
АААА за слингове е супер!!! Може и по-рано. Сега съм в Пазарджик и ще дойда в София не по-рано от неделя. А там ще се чуем допълнително и ще направим както е удобно на ТЕБ, в благодарност за услуга  Hug

# 156
  • Ловеч
Рони, и на мен ми е мъчно, но започна да повръща навсякъде. Явно вече старостта й си оказва влияние. Мислим да я дадем на свекървата да я гледа.
seagirl83 , жалко сигурно няма да се видим. Ние ще си ходим или края на юни или началото на юли.
Герчо, дано му няма нищо на детето, да е само временно неразположение  Praynig

# 157
Ето един калкулатор за всички които се притесняват за килограмите http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm аз за сега съм + 3,5 бебка е 1 седмица напред Heart Eyes

# 158
Rumi73, жалко наистина, но нищо, ще се видим, нали пак ще дойдете по някое време и ние ще сме си там вече за по-дълго, така, че пак ще си я направим срещичката Simple Smile.
Относно окосмяването-при мен положението е, че си растат дори по-бързо или най-малкото със същите темове, не съм от късметлииките, а за косъмчетата по коремчето- и аз съм в кюпа, уви.
Герчо да се оправя по-бързичко и леко малкия ти принц Hug

# 159
дами, много ми е интересно как усещате неболезнените контракции?
аз дали имам?  newsm78

# 160
  • София
Аз да се запиша и първо да се похваля - бебо е категорично мъжки. Вчера отново го гледаха и ни показаха отличителните белези Simple Smile Бях за първи път в клиниката на Щерев и съм много доволна. Наистина много приятна клиника, с усмихнат персонал, добра апаратура, много внимателни лекари и съвсем търпими цени на фона на това, което получаваш. Засега съм решила там да раждам.

Относно контракциите не знам имам ли, нямам ли... От време на време усещам нещо точно като предменструална болка, но не знам дали е контракция или не. Така или иначе вчера ми изписаха 5 дни да пия някакви магнезиеви прахчета точно за да избегна контракции.

Кварталът ми е Оборище. Живея точно срещу парка Заимов. Близо са ми и Борисовата градина и Докторската.

Килограмите ми са 4 до момента, но се чувствам като слон. Просто качих най-вече в краката и дупето, а по-малко в корема.

Коластра нямам. Интересно ми е наистина какво представлява. Като цяло приветствам с радост всички нови признаци на бременността си (освен килограмите).

И освен всичко друго имам един глупав въпрос защото вече много се обърках. Според последният цикъл сега трябва да съм в 18 седмица, но бебо е назад с една и затова реално съм 17. Това кой месец се води? На всички гордо разправям, че съм в 5 месец, но онзи ден се опитваха да ме убедят, че съм била в 4. Някой може ли да ми разясни как точно се смята коя седмица кой месец и т.н.  Thinking

# 161
Addri ,честити ви сини гащички Hug Относн овъпроса мисля,че си в 5 лунарен и 4 реален Rolling Eyes
Руми, ще се радва ммного да те видя на някоя софийска среща Hug
Герчо ,дано детенце е добре и ти също Praynig

# 162
дами, много ми е интересно как усещате неболезнените контракции?
аз дали имам?  newsm78
Аз ги усещам като много силно стягане на корема. Не го мисли! Можеш да бъдеш сигурна, че ако имаш контракции, ще ги усещаш! Не е болезнено, но определено е неприятно  Sad

Герчо, дано е здравичък малкият!  Praynig

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 16:20 от First expectation

# 163
 HugЗдравейте моми4ета Hug
Много се радвам 4е отбора ни се увели4ава и 4е няма втори като нас,изписваме теми4ките със скоростта на светлината,аз не пиша 4есто,но пък за сметка на това ви 4ета редовно.

Тук времето е страхотно,излизам на разходка.
Приятна среща на мацките от Пловдив,4акаме снимки да ви се порадваме. Hug

Лек ден и до скоро.

# 164
И освен всичко друго имам един глупав въпрос защото вече много се обърках. Според последният цикъл сега трябва да съм в 18 седмица, но бебо е назад с една и затова реално съм 17. Това кой месец се води? На всички гордо разправям, че съм в 5 месец, но онзи ден се опитваха да ме убедят, че съм била в 4. Някой може ли да ми разясни как точно се смята коя седмица кой месец и т.н.  Thinking
Това с месеците е въпрос, който няма еднозначен отговор. Най-стандартният начин за смятане е: считано от датата на последната ти менструация, като първият месец се състои от 6 седмици, а всеки следващ от по 4 седмици. Аз лично така си смятам. Остават едни 2 седмици, които реално надхвърлят 9те месеца. Някои доктори по тази причина слагат повече от 4 седмици в някои от месеците (срещала съм 3ти, 5ти и 7ми месец да се броят с по 5 седмици - в различните източници е различно).
Според моя доктор обаче в медицината един месец от бременността се състои от 4 седмици. И тъй като бременността продължава 40 седмици, реално месеците са 10. Той на мен така ми ги смята.
С две думи - варианти много, изборът е твой  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт