Първи юни се задава,а ОКТОМВРИйката коремче гордо разлюлява!

• 11 185
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Две сме от Студентски град вече и аз още съм си на семейните общежития, но скоро ще "отплаваме" към морето. Даже леко като се позамисля, с теб Desifame ми се струва, че се познаваме. На срещата на УНСС, преди няколко седмици беше споменала, че живееш в Студентски град и ще се местите скоро. Аз съм Деси Hug...Сори, ако все пак съм се "припознала".

# 136
  • София
Две сме от Студентски град вече и аз още съм си на семейните общежития, но скоро ще "отплаваме" към морето. Даже леко като се позамисля, с теб Desifame ми се струва, че се познаваме. На срещата на УНСС, преди няколко седмици беше споменала, че живееш в Студентски град и ще се местите скоро. Аз съм Деси Hug...Сори, ако все пак съм се "припознала".

Не си се припознала значи  Wink Само, че ние бяхме 3 бременни за октомври тогава, но предполагам си Деси  Grinning

# 137
Здравейте.
За контракциите - аз имах от началото на четвъртия месец с предната бременност. Сега също имам от време на време. Вземам си но-шпа и съм ок за сега. Но съм все нащрек, че не са шега работа.
За спането - Кити спи при нас. И така като гледам и в новия апартамент ще сме всички заедно. Тя нощес се буди и ме търси. Ако и отговоря си заспива, а иначе става започва да плаче. Но ще го мисля в крачка, зависи от бебето. Тя като беше малка пък търсеше само баща си. но сега, от както съм бременна не ме изпуска.

# 138
Аз пък имам доста контракции и в понеделник съм на преглед. Tired
Много се притеснявам,казаха ми да лежа и колкото се може по малко мърдане.Изписаха ми магнерот 3x2 и но-шпа,и тъй като съм ан 5-ти етаж казаха по малко да слизам и се качвам.
Моля се всичко да е наред. Praynig

# 139
  • Пловдив
Ето ме пак Mr. Green

Значи контракциите не би трябвало да ги сбъркате,защото представляват едно такова скупчване на корема по средата,все едно мравчици имате,на една топка така да се каже и след 5-10 се отпуска.Нещо такова.Поне аз така го усещам.

Коластра,мисля,че беше нормално към 5-6 месец да се появи.Аз пък имам още кърма,макар че отбих преди 2 месеца.Сега гърдите ми станах обаче пак едни ,големи и пълни сякаш,а преди когато ми беше намаляло млякото,аз им виках ''печени чушки'' Blush.Дано някой ден да имам пари ,с удоволствие бих си коригирала бюста,защото тотално се развали от бременността и кърменето.

Космите,наистина растат много бавно и аз го забелязах още миналия път.Хубаво предимство е това Grinning.Жалко,че е за кратко.

Фотоапарат,ще взема.Споко.Но и софиянки да се наснимата на вашата среща,че и на нас ни е интересно.

Рони,у майка ми имат персийска котка.Най-благото и мързеливо животно на земята,но също е докачлив и ако нещо му се скара мама и прави ''мръсно''.И те всичко усещат милите ,наистина.Я пусни няколко снимчици на малката Бадемка,че много искам да я видя Heart Eyes

Жени,аз също незнам какво точно представлява такъв вид плацента,но е от изключително значение да не останат парчета от нея в майката.При моето раждане минути след раждането на Криси,докторката хвана пъпната връв и я издърпа с отрепетиран жест-беше си цяла целеничка,изглеждаше като червено-лилава торбичка.
В някои държави(със сигурност знам за Германия)  семействата си я взимат(опаковат им я в торба) и после посаждат дърво и я заравят до него.

Доре,ще си с нас духовно,а като си дойдеш задължително специална среща ще има Wink

# 140
Mirkam , много интересна информация за плацентата.За този обичай не бях чувала Simple Smile
И моите косми растат много бавничко, но само за още няколко месеца Confused
Рони, и на мен мие много сладко Еми-Бадеми Heart Eyes Heart Eyes

desifame , дано да ти спори ученето Hug
anhelika , почивай повечко Hug

# 141
  • Асеновград
Благодаря на всички за топлото посрещане!

# 142
Ха здравейте и от мен  Hug
Е не мога да ви изчета бре  ooooh!
Добре дошли на новите мамчета   bouquet

Деси стискам палци  Praynig

Днес срещнах една мама с Куини и я питах дали е доволна а тя като почна да се оплаква  Laughing Счупила се още на първия месец, долу на предните колела, няма кош отдолу (тя не го купила защото бил малък) Абе с две думи каза, че не си заслужава парите, не била изобщо удобна нито за нея нито за детето и  Thinking То горкото беше заспало и така сгърчено беше вътре, че му личеше колко неудбно му е  newsm78 

Aз май ще си остана на идеята за Чикото  Rolling Eyes

Контракций и аз имам не са чести и болезнени, но все пак  Rolling Eyes 

# 143
  • София
Привет, привет!

Аз ви изчатам, но все не остава време да пиша...
Да се отчета за местоживеене: за сега сме в Лозенец (ама долния), но да видим до кога... На квартира сме и ще я сменяме за нещо по-голямо и по-удобно, че това е тип мезонет... супер з акупони, ама не е за отглеждане на деца. А сега покрай диренето на идеалния ап. е пълен кошмар - вече съм ей така  Crazy
Писна ми ужасно много - а и с Румен сме на нк различни мнения, което адски много усложнява ситуацията. Чакаме да намерим мястото, в което ще се влюбим (с настоящата така стана - влязохме и веднага разбрахме, че е нашета) - ама нещо таз любов никаква не идва...
По едно време мислехме да си купим нк ап. , макар и в малко по-отдалечен район, ама и от това се отказахме - имаме планове за къща и по-добре още две-три (дано само толкова) години на квартира и после директно в къща, отколкото сега ап. и после не-се-знае-кога в къща...
Ами такива неволи около мен...

Да ви питам - моето бебече все си върви нк дена назад, но на последната ФМ вече с около седмица. Димитрова каза че не било проблем, но аз все пак се замислям защо е така... Дали има нещо общо с факта, че всяка вечер въртя по 30мин. на велоергометъра (на най-ниската скорост, без да се запъхтявам и преуморявам) newsm78 newsm78 newsm78

BaByMamma - нашия татко е с X-Box (по мое мнен е същата тъпотия кат плейстейшъна). Та на въпросната игра има  една за свирене с китара - Снощи пак се изявяваше като Guitar hero, ама на мен ми дойде в повече и го помилх да смени с нещо по-спокойно, а той ми се разсърди защото съм, цитирам: "го карала да играе на пенсионерски игрички само"  #Crazy Та напълното те разбирам - да живеят Тефалите (и аз съм с един под ръка, но от разстояние)!!!

Добре дощли на новите мами-съфорумки  bouquet

# 144
За сметка на това пък от както съм бременна, ми изчезнаха косми по целия корем и картинката никак не е приятна. Не знам каква е причината, но се чувствам като мъж  Blush
Joy Joy Joy и аз съм така - такъв рошав и космат станал, направо ми е срам да го показвам Blush Сигурно са мъжки хормони, нали и ти очакваш момче   Hands Thumbsup
Иначе съм добре. Само главата ми боли още от вчера. Чудя се дали е свързано с променливо времето или е нещо друго. Ама лекувам се само със сън  Party

За района: както Еди казва - съседки сме (кв. Хладилника) и Южния парк, който е на 100 метра от мен, ми е спасение в този прашен град  Whistling

PS: момичета, ограничавате ли ядене или ядете когато ви се прияде? Защото от два дена имам такъв апетит  Flushed направо ме плаши... и не знам какво да правя - дали да следвам на това чувство (в известни граници де) или все пак да следя какво да ям....  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 15:03 от julianka

# 145

Днес срещнах една мама с Куини и я питах дали е доволна а тя като почна да се оплаква  Laughing Счупила се още на първия месец, долу на предните колела, няма кош отдолу (тя не го купила защото бил малък) Абе с две думи каза, че не си заслужава парите, не била изобщо удобна нито за нея нито за детето и  Thinking То горкото беше заспало и така сгърчено беше вътре, че му личеше колко неудбно му е  newsm78 

Явно я била с Куини Бъз?! Thinking
Както не веднъж съм казвала, а и Ани също...Спидито няма нищо общо с Бъза! Показвах и снимки на моето Спиди с две 4-месечни бебета вътре. Най-млко е неудобна, багажника си влиза в комплекта и е достатъчно голям. Все пак това е бебешка, а не пазарска количка. Peace

Деси, да докладваш за резултатите!

Миркам, нямам нови снимки на Емата. Blush Закучиха се нещата с фотото, но до 2 седмици се надявам да съм се обзавела вече и ще показвам снимки на тумбака и на Ема. Peace

Болния ми мозък все забравя да приветства с Добре дошли! новите ни попълнения! Hug Дано се чувствате добре в нашата голяма компания. Много е хубаво! Wink

# 146
Тунчо, на моменти и аз усещам контракции...но не е нещо особено, не са много. Има разлика с друго неразположение...защото по Гергьовден ми се появи колит- тогава се надува целия корем- от горе надолу- твърд е, неприятен...но не боли. Контракцията  чувствам под пъпа...ако съм легнала е като топка, някои път като легна по гръб много ясно се усеща, но извъртя ли се настрани- изглежда притока кръв се възстановява и няма проблем Wink

За слинга...не става ли някакъв фин вълнен плат...за зимата мисля че ще е много добре...

Благодаря за отговорите за спането  Hug Моето старшо диване е на 5г и половина, но го е страх да спи само, сменихме стаите, в момента нейната е по-голяма от гарсониера...с камара играчки, но я е страх, какви ли варианти не пробвах тя винаги си идваше в спалнята при нас и след като забременях аз се изместих в чудната ми детска  Joy и са два бъдещите варианти...та да видим, ще си имам ли легло пак и мъж  hahaha надявам се бебо да е спокойно (все пак надеждата умира последна Joy) и да спят двете диванета...

Виждам, че повечето сме качили долу горе стандартните килограми, но за тези с повече килограми, да не забравят че някои жени свалят от раз...както са качили 25 кг...така пак си се връщат на старите  Simple Smile

А карате ли кола...аз не слизам от моята...но напоследък май ми окъсяват ръцете, че все по назад си пускам седалката...трябва една възглавничка да си вземам  hahaha

Абе как така ви спряха да ви растат космите, искам и аз  Laughing А да...а корема как е окосмен...нямам думи  Joy

Пожелавам приятни и успешни прегледи!

# 147
  • София
Ох, да - това с космите по корема и аз го забелязах -  много неприятно...
Сигурно са мъжки хормони, нали и ти очакваш момче   Hands Thumbsup
аз ще си имам момиче - така че не обвинявайте децата, моля Laughing
А и междудругото - да ти кажа, че ще те зарадвам с подаръче на 3ти (ако искаш може и по-рано - видях че си в района) Слинговете живот и здраве нощеска ще пристигнат с буса от Варна Wink

# 148
Привет и от мен!
Да споделя квартала- Дианабад, близо ми е и Борисова градина и Южен парк и Студентски град и зоопарка. Миналата година всеки ден бях на разходка на различно място, много беше хубаво. Надявам се живот и здраве да се срещаме с бебоците!:))))

# 149
  • Ловеч
Здравейте момичета,
все пак смогнах да се включа в тази тема.
Първо добре дошли на новите мами, желая ви лека и безпроблемна бременност.
Колкото до контракциите - с тази бременност започнах да ги получавам много рано и затова пия но шпа и папаверин или магнерот. Преди 2 дни едвам минах 50м, за да стигна до майка и да легна. Пих си хапченцата и се оправих.
Вчера бях на преглед и се оплаках на доктора, че като клекна после ми е много трудно ставането и ми изтръпват краката. Той ми изписа профилактично за 10 дни прахчета Диаспорал 300 и започнах да пия Калмацин. След две седмици съм на ФМ. Досега не са ми правили.
Рони, нормално е ако си разсърдила кучо да ти "отмъсти". Нашата сиамка от 1 месец е толкова кротка, че само спи /вече е на 15г/ и си кротува. Явно усеща, че скоро ще я командироваме .....
За космите, наистина растат по бавно, за което щерката ми завижда Wink
Сега в нас е една лудницааа. Дъщерята отива за три дни на екскурзия /Пампорово-Триград-Дяволското гърло и Ягодинската пещера/, а все едно се изнася за 3 месеца..... Не смея да си помисля какво  ще бъде като се роди бебо  newsm78
Две сме от Студентски град вече и аз още съм си на семейните общежития, но скоро ще "отплаваме" към морето.
seagirl83, кога ще "отплавате"? Мисълта ми е дали ще можем да се видим там?!
Джени, не се притеснявай излишно, щом доктора не е казал, че е за притеснение, споко.
Деси, чакаме новини добри новини, че наистина много ти се събра в последно време  Hug
Момичета и да се снимате на двете срещи! Благородно ви завиждам, даже се замислих дали няма да ме приемат на някоя от софийските срещи момичетата???! Хем ще се запознаем на живо, хем ще видя брат си.
Забелязвате ли, че доста момичета не са писали отдавна или просто бързо изписваме бързо темите?!
Хайде стига от мен, че поста ми стана безкраен.

Общи условия

Активация на акаунт