Първи юни се задава,а ОКТОМВРИйката коремче гордо разлюлява!

• 11 168
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Ето  малко инфо от една друга тема
1-4 г.с.=1 м.
5-8 г.с.=2 м.
9-13 г. с.=3 м.
14-17 г.с.=4 м.
18-21 г.с.=5 м.
22-26 г.с.=6 м.
27-30 г.с.=7 м.
31-35 г.с.=8 м.
36-40 г.с.=9 м.

# 166
  • София
Благодаря, момичета  Hug
Никаква логика не виждам в цялата тази рабта с изчисленията, но здраве да е. Ще си карам по моите си сметки и просто накрая ще ми се получи един доооста дълъг 9 месец  Laughing

# 167
Благодаря, момичета  Hug
Никаква логика не виждам в цялата тази рабта с изчисленията, но здраве да е. Ще си карам по моите си сметки и просто накрая ще ми се получи един доооста дълъг 9 месец  Laughing

той и без това ще ни се стори доста дълъг  Rolling Eyes

# 168
Привет мами!  Ужасно бързо изписвате темите, нямате равни!  Shocked
Това с месеците и седмиците е прекалено сложно май, аз затова месеците си ги смятам по датата на термина, тоест всеки месец на 1-ви влизам в следващия, като следващият понеделник по тази логика влизам в шести месец. Просто ми омръзна от противоречиви информации в сайтове и книги, така че избрах най-лесния, а струва ми се и логичен начин.
А подготвителни контракции вече е нормално да имаме, и все пак ако на някой нещо му се струва нередно задължително трябва да се обръща към доктор.
Миркам ако може да впишеш в списъка, че очакваме момченце   stork-boy

# 169
  • София
Благодаря, момичета  Hug

той и без това ще ни се стори доста дълъг  Rolling Eyes

Говори ми.... на мен и без това вече ми се иска да раждам. Нямам никакво търпение вече. Мислех, че ще съм много щастлива по веме на самата бременност, но реално емоциите ми са повече очакване и нетърпение отколкото радост и еуфория от самото бременеене. Нямам търпение да си нагушкам бебчо Алекс

# 170
Ето ме пак.
Не правих антитела,казаха,че е рано,да отида в понеделник.
Поне цитомегаловируса ми е ок.
После бяхме с лапето в Мола,на кино и малко по магазините,взех си една поличка.Мисля да си взема един ленен панталон и ми стигат дрехите за лятото.
Добре дошли на новите момичета!!
Аз също имам контракции,но не ме тревожат.Посядам да почина,като усетя стягането и тежестта.Болки имам понякога,но мисля,че са от разтягането на матката.
Момичета,коремът ми е огрооомееен.

Гер40,дано Иван няма скарлатина,че не ви завиждам.Заведи го да му вземат гърлен секрет,докато не се е разболял.Стискам плаци да не е носител на стрептококите.

Как ви завиждам за утре,така ми е приятно в женска компания.С дребния сме се изолирали от всичко живо до 16-ти юни.Знам,че обикновено ако е имало контакт,болестта се появява след 12-14 дни,но не ми се рискува да разболея някой.Днес гледах да стоя възможно най-далече от хората.Варицелата се предва чрез пряк контакт и въздушно-какпков път: кихане,кашляне,целувка.Затова е толкова заразна.
По принцип с Дани и друг път сме били в идентична ситуация и не сме се разболявали.Дано и сега ни подмине.

# 171
а аз защо нямам голям корем Sad???нормално ли е ??? вече нямам търпение за корема а сигорно после доста ще ми тежи Grinning

# 172
Момичета благодаря ви за отговорите за контракциите- аз сьм в Англия и казах на акушерката но тук са невьзмутими-нищо не изписват освен ако наистина не е много сериозно положениет-но в края на следващия месец се прибираме и ако се налага тогава ше ходя на прегледи.

Бейби Мама има кошчета и сьвсем малки кошарки които стават до 6 месеца-ако нямаш място и това е вариант

а за космите четох че растат по бьрзо ако бебето е момче и сьответно по бавно ако е момиче

# 173
а аз защо нямам голям корем Sad???нормално ли е ??? вече нямам търпение за корема а сигорно после доста ще ми тежи Grinning
По-добре малък,повярвай ми.Ако не си ме видяла на снимките в албума един ден преди раждане,да ти кажа,че имах огромен корем.не ми тежеше,но сега определено да.Големината на корема е въпрос на ген,физика и голямина на бебето.Моето се роди 4.200кг и 55 см.та имах оправдано голям корем.Сега пак очаквам едро бебе,но ще видим.
Бейби мама,аз ще ползват такова кошче,защото и у нас няма място.Става до 6м.горе-долу:

# 174
По-добре малък,повярвай ми.Ако не си ме видяла на снимките в албума един ден преди раждане,да ти кажа,че имах огромен корем.не ми тежеше,но сега определено да.
Бейби мама,аз ще ползват такова кошче,защото и у нас няма място.Става до 6м.горе-долу:

да но на мен ми е за първи път и си мисля че като съм с малак корем и бебчо не надава както трябва  Sadдано всичко е ок а корема живот и здраве ще порасне Grinning Grinning  благодаря Деси Hug

# 175
Аз за това ли оплешивях по краката  newsm78 Винаги съм имала проблем с космите по краката а сега нещо никакви ги няма  Laughing Е, поне докато бременея ще се насладя на по-малко епилиране  Mr. Green То и без това взе да ми е трудно да се сгъвам  Crazy

Деска стискам ви палци да ви се размине  Peace Знам, че е добре за децата да изкарат някоя и друга шарка ама сега в твоето положение ще е по-добре да ви се размине  Hug

# 176
Иви,само да ти кажа,че сестра ми е почти в девети месец и корема й е горе-долу колкото моя.Бебето й е около 2,5кг. сега.значи ще стане около 3кг.,което си е напълно нормално.Няма място за притеснения. Simple Smile
Иначе и моите косми растат по-бавно,особено в началото едва-едва.Радвам се,защото съм с по-засилено окосмяване и това ми е голяма мъка от 5-6г.насам.Пусти хормони. Close

# 177
Аз пък си се радвам на огромния корем, започва да отвлича вниманието от огромните неща, намиращи се точно над него. Големината на корема е различна при всички, не се стряскайте, че бил много голям или много малък.
Деси дано да ви е подминало.

# 178
И аз се кефя на тумбака,но ми натежа,а и жеги ни чакат.Ще се снимам и ще ви се покажа,ако успея да си намеря фотоапарата/забих го някъде и ни вест-ни кост от него?.

# 179
И моят корем е огромен, то си е направо коремище!
Една позната вчера дойде до нас да ми помогне да си попълня данъчната декларация и като ме видя беше шокирана. Не се бяхме виждали около 2 седмици, защото дъщеря й беше болна от шарка.
На етапи расте и ми се появиха нови стрии. А с предната бремнност стриите ми се появиха след като родих, представете си за какво става въпрос.
Ще взема фотото на наш приятел да се поснимам малко, дано не се изплашите от хипопотамския ми вид, де. Joy

А колкото до космите....Мъжът ми така се надява на момче....чак и мен зариби с тази мисъл, а вие сега обивате всичко в нас. Tired Космите ми принципно растят супер бавно, а сега имам чувството, че са спряли да никнат.

Общи условия

Активация на акаунт