Споделете 108

• 24 599
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
След като се толерират двойните регистрации, все още ли се толерира и агитацията?

На този въпрос може да отговори само модератор.
И аз това се попитах.

# 106
Кви са тези смешни партии не мога да разбера. Е то ние  двамата с Тони ако направим коалиция и се кандидатираме като независими (или  пък зависими от алкохола ) ще бием зелени и сини взети заедно с разлика. Палячовци.

# 107
Преядох със сладолед. Този хубостник в ляво има една огромна купа, на която пише сладоледът на Пепи, обаче е твърде голяма за него. На мен ми е идеална обаче.

# 108
Аз сефтосах череши, направо от черешата, измити от дъжда.
Много отдавна не бе валял дъжд, кефя му се.

# 109
  • о`майна лунна нощ е
Не мога да повярвам, че и двата пършинга спят  Shocked
Не ме интересуват жълти, червени, сини, лилави и тн оцветени изотвърте души
Нямам и намерение да се появявам в избирателните секции, за да пусна на воля гласа си
Правя го отлично и в нас
Ще ме извините за липсата на точки
Нещо ми стана с кирилизацията и знаците

# 110
И аз искам череши.
Днес съм добра домакиня.
Изпрах, прострях, измих чиниите, изметох .
Дори почти подредих.
Сесия. Laughing

# 111
Аз пък си обичам местоработата. По което и време да ми стане толкова зле, колкото ми е в момента, мога да си тръгна. До скиф.

# 112

Ще ме извините за липсата на точки

Тва на сленг означава, че нямаш кинти. Тва ли искаше да кажеш?

# 113
  • Бу-у-урга-а-ас
Не мога да ви насмогна. Половината стара тема ми е недочетена. Жоз, аз се записвам към твоята партия, но ако се причесля към тази на Ета, няма да рева  Mr. Green Чао! Ще ми върви по вода така като гледам какви черни облаци висят.

Ха, забравих да споделя, че днес със Златния правим 15 години откакто той ме свали.

# 114
  • Кацнала на едно дърво.
Честит Борислав на Саня! Heart Eyes
П.П. Споделям, че донът ме изнуди да си направя изследвания, заради него ме боцкаха с игла! Shocked и няма да кажа какво правих в чашка Blush и как я носих, без да я разлея, ама ха.  Mr. Green
Днес си взех изследванията. Лекарката ми каза, че не е виждала такова нещо - нямало просто таквиз здрави хора вече.  Joy В рамка да съм си ги сложела.  Whistling
То да не ей тъй, рекох аз. Всяка сутрин в ранни зори Василиндра скача, прави физ зарядка (по Висоцки), тича няколко километра в парка, яде сурово месо тролско и броколи на пара (е, набива шоколад, ама никой не е безгрешен, нали Whistling). Ляга си рано, опитва се да гледа на живота от високо (4 етаж) и с хумор. Лочи чай от полезни треви, търка се с морска сол и въобще, живее като пенсионер, който внезапно е решил, че трябва да го докара поне до 200.  Joy
По този повод искам да споделя също, че Лечителя Димков (аз много го тача) препоръчва да си печете на слънце интимните части (и задни, и предни) по 15 минути на ден. Много било полезно. Чудя се как ли ще реагират от съседната кооперация, ако реша да спазвам И ТОВА.  Thinking А като се има предвид, че от другата кооперация ни делят няколко метра и сме все едно, на едно... Mr. Green
Та така.
Здрава съм била.
Като боен кон. Кобила, добре. Rolling Eyes
И сега не мога да охкам, пъшкам и да казвам, че всеки момент ще:
- гушна букета;
- ще ми видят носа в карамфили;
- ще подтичват след селската дрика (така казват на катафалката);
- ще ядат гладиоли, когато ме отняма завинаги;
И пр.
Никой, никой няма да ми повярва и няма да ме съжали.
Защо, защо се вързах на доновите хитрости? Не ми отговаряйте.

# 115
Смях, смях, Василиндро, ама новото мило мисли, че съм бременна от старото мило, защото ми е ниско кръвното и ми се вие свят.
И смята да ме подложи на изследвания  Joy И никак не успявам да го убедя, че аз чисто и просто цял живот си припадам от ниско кръвно  Tired

# 116
Хаха, Василиса Heart Eyes

Ео, вегетарианство, диета, ниско кръвно, направо не знам как се държиш на краката си. Я си хапни, ще видиш как ще ти светне пред очите.

# 117
  • Бу-у-урга-а-ас
Аз като ви казвам, че не мога да ви насмогна на споделянето имах предвид точно това. Щях най-голямата клюка да изтърва.
Саня, честито ти бебешко съвършенство!   bouquet

# 118
Всяка жена може да чишка като мъж, даже и в шише. Това го знае всяко хлапе.
Някой инженер е решил и тоя проблем. http://www.vogtschmidtoutdoorcenter.nl/shop/images/tropen/urinelle.jpg

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 17:00 от Вълкът с дълъг ник

# 119
Василисия - слънчев лъч в мрачния следобед. Все такива изследвания да имаш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт