Фотография # 37

• 19 828
  • 464
  •   1
Отговори
# 15
нещо се обърках с този линк с вдъхновението дето пусна Флайбъл newsm78 май в моята представа за минимализъм не се вписват хедшотс Embarassed

Съжалявам, че съм те подвела, теб и останалите.  Simple Smile
Въобще нямях предвид конкурсната тема , а вдъхновение по принцип. Grinning

# 16
И аз да се разпиша в новата тема Laughing

# 17
Една Ема от мен за критика

# 18
аз съм със стабилизирания, какво точно те интересува?
любим ми е и съм малко пристрастна
избягвам да го ползвам в краищата но това си ми е основен принцип  Mr. Green да си говорим за 250мм

Слави, точно за тебе си мислех, но не бях сигурна  Grinning
Трябва ми леща за сафари (не тутакси) и това, което прочетох в нета беше, че тази била мека по-краищата, но била доста по-бърза от фиксираната 300мм/ф4, която пък била много много по-добра като шарпнес (и 3 пъти по скъпа  Rolling Eyes). Доколкото разбирам 300мм си било едва ли не късо за сафари и народът ползвал телеконвертор (1.4). Да разбирам ли, че на 250мм е драстично по-добре? Ползвала ли си телеконвертор с нея? Какво ти харесва в лещата?

# 19
  • Анкх-Морпорк
Ако говориш за снимане на животните, 300 мм наистина е късо.
Иначе трябва да се приближиш доста, а не винаги е безопасно.
На варио-обективите не слагат конвертори, не знам дали технически не става или хептен ще падне качеството.
Големите телеобективи са обаче и скъпи, и тежки. 300 мм с конвертор е добре, и ти трябва надежден статив.
Аз имам канонският вариант на 70-300 и не става - късо е. С 400 е друга работа вече, на кропката става 640мм.

# 20
чудя се аз къде е темата, то имало нова

Ето малко снимки за критика, на който му се гледа

http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/

Старците и гларусът са ми фаворити от предните страници:)Simple SmileSimple Smile

# 21

Записвация със смешен щрак без претенции  Mr. Green от днес; баш по обед снимах, много снимки имам от много близо на еленчета  Simple Smile специално за баби  Crazy

Този парк беше страхотен; като котенца бяха сърничките, от ръка похапваха.

# 22
явявам се на поправка за записа:

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:32 от Калинa

# 23
...Здравейте и от мен в 37 .Благодаря ви за вниманието и отговорите относно Канон-а.Едва сега ги видях-имах пътуване до Русе и обратно .Пробвах  и на малка резолюция , в случаите не са РОУ форматите , картата е форматирана , и да скороста и е 2 Калина .Незная наистина защо така прави - нали скоро снимах и на сватбата на Моя приятелка и на Букета и на Погачата имам и на двете събития по 5 последователни бързи и фокусирани снимки.Наистина преди тези кадри има доста направени други и би трябвало картата да е задръстена но не.Притеснено ми е - зная , че логически сте прави , но преди не бе така....Тоест ако взема по скъпа карта и продължи да показва проблема само ще съм една карта повече...
 Минимализъм явно става дума за МИНИ нещица нали така ...ако разбирам добре
ЛЕКСИ Като фенка на цветята твойте ми харесват много- като картина са...
Птицата на Лени -идеална - като момент , цветове и кадър , но във фликър не мога да видя останалите

# 24
Дани, на какъв фокус си снимала? Ако е на следящ, апаратът може да има проблем с фокусирането и заради това да отказва да снима. но "бизи" обикновено означава че записва на картата в момента.
мисля скоро да си взема по-бърза карта (3 или 4, трябва да погледна цените) и ако изчакаш до тогава, мога да ти дам да пробваш. знам, че не си в Сф, но ще си направим една разходка.

# 25
Запис. И да попитам мен защо ме няма в списъка на началната страница?

http://www.flickr.com/photos/33076522@N08/3574850659/

# 26
шоши,  вероятно не си  дала заявка .  Simple Smile
Дай ми на лични линк към албум с фотографии , за да те добавя.  Wink

# 27
Цвекета и кокита в три варианта:

# 28
Лени ще е късо,А ако е само заради сафари няма смисъл, по-добре под наем нещо на 500мм. Иначе 70-300 е перфектен среден дълъг – АФ е мега-добър (бърз, безшумен ... най-добрият мотор от моите), стабилизатора също (нямам друг стабилизиран да сравня, но падам до 3топа под минималната за фокусното разстояние скорост и хем ми е треперлива ръката ... На 300 обаче АФ и стабилизатора почват да поиздишат, доколкото съм чела си е в реда на нещата за дълъг варио  (те някои хахави за над 100мм мъкнат стативи). Цветовете/контраст – понякога снимам с него само заради тях... За остротата – няма начин да се сравни с твърд и ако ще правиш големи кропвания хич не е на добре (за птичарски определено не става). Има мек рисунък, направо пастелен, но пък маже бокето приказно ... мен си ме устройва, но и аз най-много да гоня пеперудки. Ако искаш да ти пратя линкове с голям размер. Конвертор веднъж ползвах (но не с този обектив)– не съм фен, преди да си купиш пробвай! Статива за тези дължини според мен ще е задължителен

С коментите снощи не успях, да видим днес дали ще ви уредя с малко критика (имам муза).

# 29
Free Soul трудно ми и да кажа кой от тритие ми харесва най- много, защото и трите носят различно настроение заради тоналността  Wink

Общи условия

Активация на акаунт