Фотография # 37

• 19 848
  • 464
  •   1
Отговори
# 30

една родопска баба от мен, за здрасти и за запис  Grinning

фрий,  лилавото ми допада най-много по някаква причина, някак си ми действа много приятно
шоши, страхотни цветове и идеи забелязвам в твоите снимки Simple Smile
Калина, момиченцето е ужасно сладко, снимай го още Simple Smile)))) Прилича ми на теб по усмивката и изражението.
мишолина, разби ме с тези еленчета, а Антон колко е невъзмутим само Joy
Маленна, синята пола на Еми е върхЪ, влюбих се, искам и аз такава Simple Smile

# 31
докато не съм ви загубила напълно дирите, да се регна и аз с две абитуриентски (нали сезонът е такъв  Grinning)

още няколко от същите във Фликр стрийма

# 32
Мацки аз може ли да си напиша досадното и изтъркано Запис  Blush Снимка няма да показвам,защото ме е срам на фона на вашите красоти /Лени фен съм ти голям да знаеш,ако не съм ти го казвала  Wink/ искам просто да ви следя...

# 33
калина, много хубав портрет на момиченцето! nigella, бабката е опасна.

да се похваля, че вече си имам статив:

# 34
Сисе  Hug и привет

Слави, много ти благодаря за подробното инфо. Ако спестя пари за сафари, евентуално ще наема някой като твоя, защото едва ли ще го ползвам при други обстоятелства. Е, може да е къс, но аз няма да снимам за Нешънъл Джиографик все пак  Crazy

Момо, определено селфовете ти са силната ти страна. Много ми харесва тонирането на този, наред с всичко друго.

Мише, много благи ми изглеждат тези еленчета с тези петънца, като от детските книжки са, не са като американските постни постни...

# 35
След цял ден дъжд изгря слънце и се нагласих да снимам небето, но много кабеляци, много нещо.
Хванах една кола в готин момент(или поне на мен ми харесва снимката Blush )

http://www.flickr.com/photos/radinabambina/3578477259/

# 36
  • София
Момичета, дайте ми съвет, моля ви Hug
Ще снимам в Театъра на армията балетния спектакъл на детето, знам че 50 ката няма да ми стигне, но само с това разполагам и китовия, но той е по-тъмен.Въпроса ми е на  какви настройки да снимам, като се има предвид, че сцената ще е силно осветена, насочено, а около мен ще  е тъмно, ще ми трябва ли статив,за  да търся?И въобще каквото се сетите да ми кажете, иска ми се поне една снимка да направя...

Иначе ще коментирам във фликр вашите красоти!

# 37
  • София
Ели, преди няколко дни снимах с 50-тката състезание по худ. гимнастика в зала Универсиада от 1-ви ред (но май и редовете бяха осветени) на режим за Спортни събития. Качвам ти една снимка без обраб., за да видиш резултата. Ако имаш нужда от статив, с удоволствие ще ти услужа. http://www.flickr.com/photos/lexi1974/3579420196/

# 38
  • София
Лекси, снимката е чудесна, на такова исо нямаш почти никакъв шум, поне за моето око.И аз съм на първи ред , но на балкона, не помня точно колко има до сцената.Ти със статив ли снима или от ръка?И бих се възползвала от статива  Embarassed Макар че не знам дали ще ме пуснат вътре със статив.

# 39
  • София
Лекси, снимката е чудесна, на такова исо нямаш почти никакъв шум, поне за моето око.И аз съм на първи ред , но на балкона, не помня точно колко има до сцената.Ти със статив ли снима или от ръка?И бих се възползвала от статива  Embarassed Макар че не знам дали ще ме пуснат вътре със статив.
Ели, на ръка снимах. Стативът е сгъваем, компактен, не вярвам да имаш проблем. Звънни ми утре сутринта или пиши на ЛС, за да се разберем кога и как да ти го дам.

# 40
  • София
За да не става на чат, утре ще ти звънна да се разберем.Много ти благодаря Hug

# 41
Eli, ако е добре осветено ,няма да имаш проблеми. Направи си няколко теста , ако има прегаряне заради прожекторите, намали си експозицията на -1 наприемр - пробвай.

Ето малко материал от днес:
http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/

момо, много красива!

Nigella- прекрасен портрет. Забелязала съм, че родобските баби имат много израземи бразди по лицето.

Дуци, вас ви валя дъжд, а при нас цял ден грееше слънце. Не че се фукам  hahaha

# 42
  • София
EliG, снимай задължително в роу, на най-високото исо, което позволява камерата ти без да шуми. Намали експонацията с една или две стъпки. Препоръчвам ти режим с приоритет на скорост, като скоростта да е примерно 1/125. Статив не ти трябва - само ще ти пречи. Ако осветлението е променливо - компенсирай с еспонацията. Освен това щом е балет - стреляй с няколко кадъра в сеукнда (според камерата - не помня ти с каква беше). При мен тази схема дава задоволителни резултати. Изпробвала съм я със сигма 24-70/2.8 и канон 50/1.8. Струва ми се, обаче, че 50 мм ще ти е прекалено широко за балкона на армията - става за общи планове. Защо не снимаш долу от страничните пътеки?

# 43
Здравейте Hugстрахотни снимки виждам тук всеки ден Laughing
Исках да ви попитам какво правите като изтече месечния лимит в FLICKR,  сигурно чакате следвашия Cry

вчера снимах едно детенце с интересни очи Simple Smileоще се чуда как да го обработя Rolling Eyes
http://prikachi.com/files/876390n.jpg

Имам един въпрос как да се включа в грлупата на майките и да участвам по темите Rolling Eyesровя се вече няколко миниту и не успявам Sad

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 08:22 от *˙·٠•● ELI ●•٠·˙*

# 44
Здравейте Hugстрахотни снимки виждам тук всеки ден Laughing
Исках да ви попитам какво правите като изтече месечния лимит в FLICKR,  сигурно чакате следвашия Cry

повечето сме с платени годишни абонаменти
за 1г мисля 24$

Общи условия

Активация на акаунт