)изписа АБ- цевзил, че според нея било гнойна ангина....
Видях само за тревогите на Ирка, за радостната новина на Бобчето и май това беше.

Снимки ще кача тия дни и ще покажа какви са ги вършили двете диванета.
Както спрягаше десет думи на кръст и останалото бе китайска реч, изведнъж на село се отприщи и сега повтаря като папагал след нас. Има много смешни попадения.
. Всичко ще бъде наред с Алекс
. Хубаво е, че сте открили навреме проблема.
.
.
.
.
.
. 

Стискам палци лекарите от ВМА да помогнат и Яни да се оправи възможно най-бързо.
Дано изтърпи шината, ако наистина му я сложат.
Иначе в тази възраст зъбките са изглежда супер податливи и лесни за промяна. По Теди съдя. Тя наскоро спря да лапа палеца и без да сме правили каквото и да е, горните й зъби сами започнаха да се прибират. В момента са вече в нормално положение. Незнам колко това ще те успокои, но мисълта ми беше, че дори да се наложи да поноси шината сега захапката ще реагира по-лесно и вероятно по-бързо, отколкото на "стари" години.
Добре, че е бил малкият дявол и всичко е наред.
Представям си какво ти е било на сърцето. 

Марти, честита годишнина, пак на патерица. Още дълги години да се обичате и разбирате.
За сметка на това отказа млякото преди заспиване. Компенсира го с индустриални количества кисело мляко по всяко време на деня.
В яслата взеха, че го приеха още на първо класиране. А бях на 100% убедена, че нямаме никакъв шанс. И сега съм в страшна чуденка дали да го пусна.
Не за друго, а защото не съм фен на яслите, ако няма необходимост (тръгване на работа, липса на помощ у дома и т.н.). Обаче като гледам с нашите точки и класирането в градината, догодина изобщо няма да има шанс за градина. Там, където е Теди не са приели изобщо деца под 9 т. Така че май везните клонят към записване в ясла.
Уф, да си имам и аз проблемите. Хората не са приети изобщо, аз за какво съм седнала да мисля.
Морска да ти пусне контактите му ,защото не съм се чувала с него от 1г. и 10м.
За сметка на това пък с нея най-накрая се видяхме.С Ивито също.
Много ми липсвате съфорумки! 
Добре ,че ве4е всичко лошо е зад гърба ви!Пожелавам ви в близките няколко години да не стъпвате в болници.Те ,консултациите вече са по-нарядко ,слава Богу! 

Уж ,не нямаше кръв вчера ,стана много естествено ,а сутринта изглеждаше като одран там.
Много се радвам за него. Сега душа да ви е яка с такъв приказливко. Ще ни разказваш какви изречения ви прави

). А това синьо моренце ме кара да си мечтая за лятната ваканция.

Доста се йзгубйхме но така е на ново масто с две бебета доста е трудно 
Препоръчани теми