1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 28 003
  • 440
  •   1
Отговори
# 240
  • Plovdiv
ХАЙДЕ , ДАВАЙТЕ МОМИЧЕТА!
 САМО МАЛКО МИ ПОМОГНЕТЕ , ЧЕ МОЯ КОМП НЕЩО МУ СТАВА, БАВИ, БАВИ...
 СЛЕД ОКОЛО ЧАС ТРЯБВА ДА СМЕ ТРЕТИ.....АМА МИ СЕ ИСКА   

#Crazy #Crazy #Crazy

# 241
  • планетата Земя и по точно до морето
А кой ще подкрепи двойка 40 ! И Mlu6 я няма !  newsm78
Görüntülenme 1267578
Toplam Oy:3383
То и единия от двойката нали е на Луната !  Joy Joy Joy

Анна , дали и румънките гласуват ?  Hug

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 01:11 от Ari888

# 242
  • Plovdiv
ПЕНДА,
пробвай пак, не може да не ТИ става! Не се отказвай!
Сговорна дружина 1 место достига!
 smile3503

На луната няма никой, досега се дзверих в нея!
 Ани , виж да не се е приземил в пукет?

bouquet

# 243
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета лека нощ от мен ! Утре, т.е. днес по-късно продължавам!  Hug Hug Hug

# 244
Чудно кой ли гласува за двойка 40. Освен да е подставено лице на Енгин, няма кой друг.

# 245
  • до най слънчевия бряг
Здравейте и от нощната смяна в темата  Laughing
Ренате ,честито
жив и здрав да е юнака,
дето днес проплака ,
едно голямо сърце
трудолюбиви ръце
светъл ум  и късмет
живота да му поднесе  
за напред

Севи ,благодаря ти за превода ,а на Ани за инфото и снимките ей сега пускам ентъра ,че днес не съм гласувала още Embarassedа нашите герои заслужават Ето и днес пак се насладихме /и поплакахме/на серията ,така че най малкото което можем да направим е да пуснем няколкостотин гласа за тях Peace

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 01:57 от siren62

# 246
  • Plovdiv
СИРЕН, много се радвам !
значи дойде тежката артилерия, трябва ни съвсем малко за 3 място!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 247
при мен изобщо не ставаше номера, но Венетат ме посъветва да сменя браузъра и стана
  bouquet     Hug

# 248
  • Бургас
Божеее.... какви са тези драми с тези бели букви  ooooh! Отпаднали, отпаднали....то ше кажеш, че за закон иде реч - та анкети, та поименни списъци за и против...айде по-спокойно  Tired  Peace Не съм искала да се вкарват, но не съм чела темите назад и то защото основната част от темите не е за самия филм, ами кой влюбен в Онур, кой вечери му готви...просто изнемогнах да ви чета поради тази причина.
   Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Shocked

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 04:41 от kati4ka_

# 249
  • Бургас
Аз също не съм гледала умишлено преведените серии и си чаках сериалчето по Нова. Зарадвах се на белите букви и подкрепям мнението на •ºt®eisyº•, но явно място за такива като нас няма тук. Не се вживявам излишно в чуждите драми, все пак това е филм. То големи излияния за безкрайната красота и неустоим чар на Онур. Хайде няма нужда, нали си имате мъже.
  Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Shocked

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 04:40 от kati4ka_

# 250
А да спреш да обиждаш може ли? Какво са ти виновни жените, че не споделят твоето мнение? Аз също не чета всичко по темите за 1001 нощ от доста отдавна по същите причини, което не ми пречи да харесвам сериала и да си го гледам. В крайна сметка всеки си има право на мнение!

Леле... не бях писала не помня от 7-ма ли тема и изведнъж пак да пропиша, заради ниската култура на общуване на някои хора, вместо заради филма! Давам ви цитатче от него:
"Бива ли така?"  Wink

# 251
TOP 5 -това беше от нощната смяна. Нашите любимци са номер 3

3      3 314 516
43    1 922 108
41    1 495 109         ONUR - SEH
6      1 424 021
5      1 225 307

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 06:25 от anna3com

# 252
Преди да ви кажа лека нощ ето малко снимки.

# 253
Това е от моята колекция лична снимка с Берг

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 06:53 от anna3com

# 254
 Турските Брад и Анджелина в сериал по Би Ти Ви

Турските Брад и Анджелина в сериал по Би Ти Ви   Къванч Татлъту (Мехмет) и Сонгюл Йоден (Инджи) ще изминат дълъг път, за да стигнат до любовта. Снимка Би Ти Ви

Турските Брад Пит и Анджелина Джоли се впускат в любовни страсти в новата турска мелодрама, която Би Ти Ви пуска на 15 юни. В ролята влизат едни от най-известните актьори от югоизточната ни съседка - Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден. И понеже сериалът “Перла” вече предизвика истински фурор в много държави по света, телевизията рискува и го предлага на българската аудитория в централно време - 20 ч. Романтичната история ще провокира сълзи и въздишки у по-чувствителните зрители в по 2 епизода всяка делнична вечер през лятото.

Животът на главната героиня Инджи се променя изцяло, когато чичо й съобщава, че богатото семейство Садоглу я е избрало за своя бъдеща снаха. А всъщност Инджи е влюбена в сина на Садоглу - Мехмет - още от дете. Тя се премества в Истанбул, изпълнена с очакване да започне нов живот с мъжа, когото обича.

Но Мехмед току-що е загубил в тежка катастрофа приятелката си, с която са били заедно 6 години. След трагедията младият мъж затваря сърцето си за любовта и започва да живее ден за ден.

След дълги перипетии Инджи най-накрая се омъжва за любовта на живота си, но скоро научава, че бракът не е толкова прекрасен, колкото си е представяла.

Би Ти Ви е закупила общо девет турски сериала, като всеки от тях е с бюджет на производство над 250 000 евро, обясниха от медията.

Вече няколко месеца Нова тв излъчва друга хитова турска сапунка - “1001 нощ”, която обаче върви в късния следобед.

Общи условия

Активация на акаунт