1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 27 998
  • 440
  •   1
Отговори
# 255
Еда ви пожелава добро утро и е приготвила собственоръчно чай за автора на статията която току що прочетох(не за Варна72 разбира се )... Mr. Green
Дано получи видение и да се загледа в 1001 нощи че после и той в Гедже клиниката да влезне. Съжалям но погледнах малко от Мелодията и не ме заплени както 1001 нощи. Писанието че е по добър от 1001 нощи направо ми събу чорапите  Rolling Eyes Ако и Перла е като него сигурно ще си карам рахат това лято..и ще си гледам дисковете с 1001 нощи. Мое мнение и не задължавам никой с него. Знам че повечето минаха по другите теми да пишат и дискутират...така че скоро и аз ще мина на лични и на скайп с хората с които се сприятелих да си коментирам 1001 нощи.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 07:16 от anna3com

# 256
веднага се чуства когато мар_томова е на линия  bouquet. Резултата просто хвърчи в полза на нашите любимци. Вече е 1760670 и може скоро да превземем 2 място Hug

# 257
Ани, просто БТВ ще покаже на Нова как се прави реклама на филм. Даже и с лъжи. Не мисля, че главните герои в "Перла" са заедно в живота, не знам защо ги оприличават на Анджелина и Брад. Вчера, докато гледах  покъртителната и в същото време брилянтна 76-та серия, си мислех колко зле си изигра Нова картите с нашия филм. Да си припомним, че пуснаха "1000 нощ" тихомълком и филма сам си проправи път към сърцата на зрителите. После при настаналата всеобща лудост по филма, така и не си мръднаха пръста да поканят Берг и Халит в България, или да пратят екип при тях, или телевизионен мост  с Истанбул да направят, или...знам ли какво, но да направят нещо, да се размърдат малко. Мисля, че Берг и Халит, както и всички други актьори заслужават да знаят колко са обичани и в България. А и колко много направиха за страната си  и за турските телевизионни продукции- буквално им отвориха вратите към България.  

# 258
Добро утро и от мен!
Загрях ентера с 41 и от солидарност помогнах и на 9. Сега отивам на работа, ако мога и от там ще действам по въпроса. Лек и спорен ден на всички! Hug

# 259
Здравейте  bouquet
Да,БТВ направо се оля-цели 9 сериала е закупил??? Joy
Да ,но Перлата ще я дават !само! 2 пъти седмично Mr. Green

с участието на турския Брат Пит newsm78

Нашия Халит няма аналогия bowuu той е ЕДИНСТВЕН и НЕПОВТОРИМ  bouquet той е ХАЛИТ ЕРГЕНЧ Hug

Аз още "мелодията" не мога да започна,та на "перла" да минавам.... newsm78
Когато излъчваха 1 еп на Мелодията, аз току що бях гледала любимия ми 13 и 14 еп-толкова много любов струи и двамата притихнали и  и подвластни на чувството което атакува сърцата им пред параклиса на любовта, и флейтата и....тази сцена за мен е най любовната в свет кино- Ромео под балкона на Жулиета не важи

И заредена с тази магия  с всичкия си акъл се наместих пред екрана Мелодията да гледам - ДА ама НЕ - не се получи-в съзнанието ми звучеше флейтата а пред очите ми бяха Онур и Шех... и ЛЮБОВТА...

нищо друго не виждах и чувах,нищо не достигна до мен,обсебена от моята приказка...

По вече не се и опитвам да гледам друго,не мога,,не мога...
Преди нова год бяха ми препоръчали Клонинг -там действието се развива в Мароко ...но тази зараза,тази сладка  лудост....
Сърцето ми е заето вече завинаги,и други нямат место там...

# 260
  • София
Добро утро и от мен! Преди да влеза в темата малко погласувах!  Вече сме на  2 - ро място! Peace

# 261
Ако не ви затруднявам,ще пуснете ли линк за гласуване?

# 262
Добро утро и от мен Hug Кафенце за събуждане(да не заспим на ентъра hahaha)   Ани какви са тие чайчета рано суртин  ooooh! Shocked Rolling Eyes май някой те е ядосал,за да си заслужи такава почерпка Mr. Green Rolling Eyes Heart Eyes   А като видях.че БТВ са закупили 9 турски филма #Crazy Whistling  Stop,е как ще им смогним на толкова филми Crossing Arms,въпреки че 1001 е несравним и неповторим,това е първа любов а тя ръжда не хваща Party Crazy За мен останалите тр филми който съм згледала досега са интересни,но не омагъосващо,обсебващи и завладяващи като 1001,той ще остани лидер Peace Blush Heart Eyes CrazyНапълно подкрепям изказването на Варна72,че 1001 проправи път на тр филми,а дори не ни дадоха възможността да ги видим наживо актъорите и да им покажем обичта си Crossing Arms Whistling Thinking Heart Eyes Хайде стига съм губела време и на класацията(Мар Томова ще удариш ли едно рамо и на "мойте хора" Praynig Rolling Eyes Hug)благодаря предварително Hug   bouquet

# 263
Заповядай  Hug http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715  Лилимс за изказването ти по горе    bouquet  bouquet  bouquet  Мари нк мерси за солидарноста към #9    bouquet Hug

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 08:39 от dafi_83

# 264
Добро утро ! Аз гласувам бавно ,едно по едно ,но виждам как бързо растат точките.Още малко и ще станат 2 млн.точки.Само да не се събудят и феновете на онези младите от ''Кавак йеллери''

# 265
  • Plovdiv
Добро утро и от мен! Преди да влеза в темата малко огласувах!  Вече сме на  2 - ро място! Peace

БРАВО!      smile3501 smile3501

Пожелавам ви добър ден и 1-во място!

ДАФИ,  за тях съм винаги готова да жертвам някой друг милион!

newsm10 newsm51 newsm51

# 266
Мар Томова БЛАГОДАРЯ ТИ  newsm51 smile3525  love001 newsm17 smile3521 newsm51 newsm44

# 267
Добро утро и от мен!  food010
Гледам нощната смяна се е справила чудесно! newsm51 newsm51 newsm51
Включвам се и аз сега! Hug
А по въпроса за другите турски сериали - гледах и аз 1-ва серия ма Мелодията, гледах и преведените серии от На сбогуване, добри са, но.................. но още от първия миг, в който загледах 1001 нощи, бях омагьосана и почнах да ровя лудо в нета и да гледам серии на турски, полудях.....,т.е. заразих се!  bouquet
Не мога да кажа това за другите филми!
Хайде, отивам да гласувам!

# 268
Заповядай  Hug http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715  Лилимс за изказването ти по горе    bouquet  bouquet  bouquet  Мари нк мерси за солидарноста към #9    bouquet Hug

Каква ти солидарност - аз съм почитателка на Джейда и таланта й  bouquet
и за тях гласувам  bouquet

А бе къде се вижда класацията newsm78

# 269
  • Plovdiv
ДАФИ, погледни ми аватара!
На пръв поглед съм като една патка, но като се вгледаш ще видиш
Шехи и Бену - две в едно!
Опасна работа!

newsm51    love001      food010

LILIMS,
За класацията се проследява по предложения ред ! Не знам друг начин!

Общи условия

Активация на акаунт