1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 27 976
  • 440
  •   1
Отговори
# 270
Затова ли в джобс търсят спешно преводачи? Crazy

# 271
  • Стара Загора
запис

# 272
Не стига ,ч е днес нета е много бавен  #Crazy ,но и но два пъти ме изхвърля при някакви татуирани индианци newsm78 Joy

Но и аз се заразих от маг инат на Шех не се отказвам-гласувам Joy

# 273
Добро утро и от мен  Simple Smile

Нощната смяна е сътворила чудеса  smile3501   newsm51  Hug

айде и аз

# 274
Добро утро момичета.
Поздравления за сговорната дружина на Шех и Онур. Успяхте да ги изкачите до 2 място. Продължавайте в същия дух - 1-то място не е чак толкова далеч.

Аз гласувам за Бенну и Керем, защото съм на техния клон, пък и доколкото виждам дружината за Онур и Шех е доста мощна. Но и на мен днес нета ми е бавен. Снощи за 2 часа от 85 хил. станаха 310 хил. а тази сутрин върви много бавно.

Има ли някой друг, който гласува заедно с мен за Бенну и Керем. Да действаме заедно. Засега сме на 6-то място май, да ги докараме поне в ТОП 5.

# 275
Аз гласувах за Бену и Керем,но он 5 мин изобщо вече не ми отваря стр на канал Д, нета ми е съвсем слаб... #Crazy

# 276
  • София
Резултата към момента е   2170510 Peace

# 277
Затова ли в джобс търсят спешно преводачи? Crazy

smile3521

# 278
привет момичета  Hug

dafi_83 мерси за кафето

varna72  за пост 257  Peace

БТВ закупили 9 сериала  Mr. Green
сега ще ни залеят. Аз ще ги гледам до колкото мога вече съм фен на турските сериали май. Ако ги дават вечер както пишат по ще мога да ги следя.
Гледах 1еп на 'мелодията..' снощи , но направих грешката да го изгледам след еп на Аси по канал д. Ще му следя действието така или иначе обаче. Все пак е по книга на Решат Нури, ако го изиграят и добре актьорите ще е интересен мисля. Опитвам се никой да не сравнявам с '1001 нощ' защото е безмислено
при мен нета засега е добре
43 обаче все още много близо след нас. Дръпнат ли Шех и Онур повече отивам на 9 стр. Лошо, че сигурно няма да остане време за Бурхан и Надиде

# 279
  • Варна

Здравейте   момичета!  Не съм  писала  скоро, защото  нямах  възможност!!!         smihesorry  Ама  изобщо  не съм  от  излекуваните   (ако  има  такива ).   Ill    Всяка  свободна  минута   гледам  клипчетата, слушам  музиката, или  съм  с  любимите  мигове  от  сериала, за  кой  ли  път???  newsm09 newsm03 newsm53               И  друг  филм  не  ми  е  интересен  така,  и  не  може  да  ми  легне  на  сърце!!!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  А  при първия   призив  за  класацията, нямаше  сила, която  да  ме  отлепи  от  клавиатурата.....   и  така  до  3 часа снощи!!!  atwork   Отивам  пак  и  няма  да  се  откажа  докато  не  станем  І-ви!!!   Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 280
  • Plovdiv
Имам въпрос към гласуващите:
   Какво гледат Шех и Онур?  --- Завръщането на Енгин от Луната ли?
   Как мислите?   newsm78 newsm78

Peace  bouquet  bouquet

# 281
Добра утрин и от мен!!!
За нощната смяна-  bouquet  bouquet  bouquet
Дафи мерси за кафето Hug Hug Hug
Моя нет е много зле,маркирам ли линка и блокира... newsm78 #Crazy
Опитвам се да гласувам,ама не винаги става,тъй ,че ВИЕ ДЕЙСТВАЙТЕ  bouquet  bouquet  bouquet

УРАААААААА нета захапа... newsm44 newsm44

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 11:05 от Светла Иванова

# 282
Мар томова и аз се newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78и разбрах--ЕДНА СЮРИЯ ЛУДИ ФЕНКИ И СЪФОРУМКИ ПРИСТИГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!
 travel travel travel travel travel travel travel  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2
  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 283
  • Plovdiv
XAL,

Какво стана?  Моля?  Някоя хала да не те отвея на чужд клон?   newsm78 newsm78 newsm78

Hug Hug  bouquet   

# 284
Здравейте момичета ! Много време не съм писала , но ви четях през нощта ! Свалям си филма и го гледам отново и отново Crazy Crazy Crazy  ,  още ми е трудно  да загледам нов сериал .Затова се надявам да мога да си ги свалям от някъде! През нощта гласувах и сега ще скокна да продължа ! Желая ви приятен ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт