1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 27 965
  • 440
  •   1
Отговори
# 360
Тия от номер 43 минаха 3000000! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 361
  • Plovdiv
На мен вече не ми минава номера с ентъра  newsm78   Явно има ограничения ! И при вас ли е така?   smile3514    Ще опитам да продължа по стандартния начин

Няма никакви ограничения при гласуването ,
просто нета е много бавен от снощи!
Гласувай с ентъра !

Peace

# 362
  • София-Банкя
Ани, какви снимки поместваш днес на Онур! Идва ми пеша да се затичам към границата с Турция. Направо е неотразим. Не искам да ви казвам какво изпитвам, като го гледам. Не е в тон с добрите нрави. Мъж от всякъде!

# 363
  • планетата Земя и по точно до морето
Пак съм на скорост! Айде почти стигнахме 4 000 000  Hug Hug Hug

# 364
"Да беше мор, да беше чума...
... А то градушка ни удари..."

Много жестоко, много. И уж не беше едра, но беше много мощна и повали всичко. Смачка двора, цветята, асмата, заби всичко в земята.

Момичета, нямах интернет за известно време и отсъствах от гласуването. Пък и трябваше да почиствам пораженията след стихията.
Може ли някой да ми прати линка за гласуване, за да не го търся из темата.

# 365
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715

много е лошо това с градушката. Съчувствам ти.

# 366
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715

много е лошо това с градушката. Съчувствам ти.

Благодаря Venetat.
Успокоението ми е, че още сме едва в началото на лятото и ще има време да се съвземат растенията.
Сега отивам да наваксвам при гласуването.

# 367
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 smile3533    УРАААА МИНАХМЕ 4 000 000   Hug Hug  Hug

Заповядай   http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715  - линка за гласуването  Hug

# 368
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3501 smile3501
обаче Asi мина 6 000 000  newsm45 smile3511 smile3515

# 369
newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 smile3501 smile3501
обаче Asi мина 6 000 000  newsm45 smile3511 smile3515

Споко Venetat феновете на Asi ще си легнат по някое време нали, а ние тогава пак като скочим на великия клавиш ентър и тогава пак ще броим  Hug Hug Hug

# 370
  • до най слънчевия бряг
Явно феновете на Аси са почнали по рано от нас със ентъра ,на една ръкаразстояние сме обаче
Прасковка ,а в коя част на Б/ я беше тази градушка??

# 371
А те щастливи се разхождат ,защото знаят че верните им фенове гласуват за тях и няма да ги оставят

Моля някой може ли да го преведе .Благодаря  bouquet

Halit Ergenç'le Bergüzar Korel geçtiğimiz akşam Beyoğlu Asmalımescit'te birt restoranda arkadaş grubuyla yemek yedi.

Yemek sonrası yürüyüş yapan sevgililer seyyar mısırcıdan mısır parlatması satın aldı. Halit Ergenç, "Çok yorucu bir yıl geride kaldı. Uzun süre tatil yapmayı düşünüyoruz. Tek gündemimiz tatil. Onun dışaında bir şey yok" dedi. Ergenç, evlilik ve nişanın şimdillik söz konusu olmadığını dile getirdi.

# 372
  • Plovdiv
Ето ме и мен след две големи дози смях!
Имах гости, които се чудеха къде ходя през 10-15 минути. / гласувах в другата стая /
Горките , загрижиха се сериозно за състоянието на бъбреците ми!
Казах  им , че са ми открили някакъв вирус и  вземам специален чай  през 15 мин.
 по предписание. Така ги притесних та дори ми препоръчаха доктори специалисти!
Не издържах и накрая избухнах в неудържим смях. А те решиха , че изпадам в
психологична криза . А иди им обяснявай! Ох, ще ми станат плочки на корема!
Накрая ми предложиха  да си потърся дружинка, да не оставам сама. При отговора, че
очаквам един прекрасен мъж // ОНУР// , те съвсем онемяха! Браво , най после се реши !
Леле, утре ще ме убият, като им кажа истината!
Изпратих ги и съм при вас.
 За АСИ --  №3 ,  ами те бяха на  близо 2 250 000 , когато ние започнахме!

newsm10  smile3501 smile3525

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 21:54 от mar_tomova

# 373
mar_tomova  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao newsm62 Аз пък си мислех че се носиш във вихъра на страстно танго.

tsveti97 много хубави снимки.   bouquet

# 374
Може ли от милите ни преводачки и това да преведе -исказване на бившия /на Берг/годеник Тан

"Bu yüzük, o yüzük değil"
Cuma, 29 Mayıs 2009 02:27
Tan Sağtürk, Bergüzar Korel'den geri istediği nişan yüzüğünü Rus asıllı sevgilisi Alona'ya hediye ettiği söylentileri üzerine çok üzüldüğünü söyledi.
Bergüzar Korel ile Tan Sağtürk, geçen eylülde yollarını ayırdı, ancak polemikler bir türlü bitmek bilmedi. Son olarak Sağtürk’ün hediye ettiği nişan yüzüğünü geri istemesi Korel’i çileden çıkarmıştı. Şimdi Rus asıllı sevgilisi Alona ile evlilik için adım atan Sağtürk’ün Korel’e hediye ettiği yüzüğü Alona'ya taktığı söylentileri çıktı.
Aya İrini’de Özürlüler Vakfı yararına düzenlenen etkinliğe katılan Alona’nın parmağındaki yüzüğün Korel’den geri aldığı yüzük olmadığını söyleyen Sağtürk, “Bu yüzük, o yüzük değil. Bu haberler beni çok üzdü. Yeni ve güzel bir ilişki yaşıyorum, evlilik planları yapıyoruz. İlişkime herkesten saygı bekliyorum” dedi

Общи условия

Активация на акаунт