1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 27 961
  • 440
  •   1
Отговори
# 375
  • Plovdiv
ВЕНИ,
тангото ще е в полунощ , ако някой не ми го отмъкне дотогава!
Или той самият не се откаже! Ама като гледам каква заря има навън се питам,
дали не е в моя чест!

newsm44     newsm68        newsm44

# 376
Прасковка ,а в коя част на Б/ я беше тази градушка??

В Казанлък

# 377
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета вижте колко добре вървим! Toplam Oy:4502141  
Браво на нас !  smile3501  Хайде да продължаваме  Hug

Прасковка много съжалявам за това което ви е сполетяло ! Много тъжна гледка е да видиш унищожени разстения след градушка  Hug Дано имат сили да се възстановят!

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 22:27 от Ari888

# 378
mar_tomova! Виж кой чука на вратата ти!

http://www.vbox7.com/play:765c88ee

Heart Eyes smile3521 gydi

# 379
  • на морето
Здравейте скъпи мои дружки от Гедже клиниката ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Липсвахте ми , ама много ...., но се наложи наистина да ме няма известно време .....Сега вече съм тук ,и  едва ви изчетох ....
Че и темите за турското кино са се нароили като гъби след дъжд - то лошо няма ....ама .... докато изчета всичко бая време отиде .  Вече втори ден ви гоня ... На маратонец замясах вече...  sweating running
Имаме си вече и 4 сезон с нов режисьор / че и по-талантлив даже / , завърнали са се " стари муцуни ", пак искри са прехвърчали , изтривалки е имало , търгове с тайно и явно наддаване / уф ,че съм изпуснала шанса си ...! #Cussing out/ ...абе както винаги -весело ,интересно и разнообразно : стихове , музика , инфо ....
А, и най -важното  - видях новата класация иииии... хоп и аз там дълдисъх с ентерчето .
Дафи, Шмети, Севи -Нил , и другите съфорумки от клончето на Керем и Бену   , душички , във ваша чест първо за тази  двойка пощраках.... щото е по -изостанала  . Ама после като "настъпих " ентера " за 41 номер .... и до сега . Държа клавиша и чета страничка от фоурма , пускам, минавам на следващата стр. и пак - Ентерче .....

# 380
# 381
Цвети това е за първото което си дала

Миналата вечер Берг и Халит са били на вечеря в ресторант в ''Бейолу'' с група приятели.
След вечеря  влюбените тръгнали да  вървят пеша,купили са си пуканки.
Халит е казал ''много изморителна година остана назад.мислим за една дълга почивка.единствено  почивка.
извън това няма нищо друго''.
Халит е казал  че ''сега за женитба и годеж не може да се говори''

значи това е старо  ---не знам.
 На снимката където са с анцузи-- пише : женитба -годеж няма

# 382
  • Plovdiv
mar_tomova! Виж кой чука на вратата ти!

http://www.vbox7.com/play:765c88ee

Heart Eyes smile3521 gydi
АААА!    Embarassed Embarassed Не  съм излъгала никой тази вечер!  
Защо така бе, Миме!     hahaha  ЦЯЛАТА ИСТИНА В ЕДИН КЛИП!
Е, сега всички разбраха , колко съм луда по него!    Kissing Heart   Heart Eyes
Ама то  това излияние важи за всички Онурки !

newsm51

# 383
asha! Hug Добре дошла отново!
sevi_nil   bouquet Благодаря!

mar_tomova! Посрещна ли госта?
Чакаме подробен разказ!

# 384
Не се черви бе джанъм!  И ний си мислим същото! Heart Eyes

# 385
  • на морето
Ще позволите вероятно , ама на мене из мозъчните гънки ми се таркалят едни такива мисли и идеи ......

Ами какво щеше да стане , ако .... ако Шех не беше приела условието за черната нощ/барем от началото да я бяха показали такава горда моралистка , каквато се прави в последните серии../  , т.е . нареве се на стълбите и полека -лека си тръгне .... И като знае , че няма друга алтернатива .... какво би направила ?
Дали и тя не би тръгнала да скача от моста с детето ? /Подобно на началото на Аси / Е , като за начало на филм , би трябвало да ги спасят ....Ама , те , вестниците , нали все такива сензации чакат , и набързо да изтипосат всичко : какво станало ,защо станало ....
Ами наш Онур, тамън зарадван ,че е намерил Една  различна жена , тъкмо се засилил да й се харесва ...и  изведнъж разбере за какво иде реч ....
Какви ги е натворил с приказките си и до къде я е докарал.... newsm78

Мдаааа, май,  аз направо почвам да пренаписвам сценария .....

# 386
Цвети това е второто

''Този пръстен не е онзи''

Тан е казал че много страда от това което се говорело , че е дал на новата си любима рускинята Алона ,пръстена който си е поискал обратно от Берг.
Берг и Тан си  разделиха пътищата  още миналия септември,но не спряха да говорят за тях
Първо това че Тан си поиска пръстена обратно от Берг .това изкара Берг от затрудненията /така е било добре за нея /
А сега се говори че Тан е подарил този пръстен на любимата си рускиня Алона с която са на крачка от женитбата.
Алона участвала в някакво събиране на фондация за инвалиди  и там Тан е казал че това не е същия пръстен.
''Този пръстен не е онзи .Това което се говори много ме натъжава.Аз преживявам нова връзка.Много хубава.Правим планове за женитба.
И искам всеки да уважава новата ми връзка''.

Аз ти я уважавам Тан и по живо по здраво с рускинята.

# 387
Искам и аз да разбера какво става ?А блогът ,даден на първа страница е премахнат.Нямам търпение вече .....

# 388
Искам и аз да разбера какво става ?А блогът ,даден на първа страница е премахнат.Нямам търпение вече .....

Какво точно търсиш, че нещо не разбрах? newsm78

Аз ти я уважавам Тан и по живо по здраво с рускинята.
Севи Hug Joy hahaha Joy И аз това викам!

# 389
Ох,всичко искам да знам ....

Общи условия

Активация на акаунт