Бъдещи майки Август 2009 - тема №38

• 12 512
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Мишоната, не се сърди, миличка Hug

И аз по-нагоре зададох един въпрос, но никой не ми отговори все още

# 136
Не се сърдя  Party
не съм такъв човек  Laughing

# 137
Пепе, на мен ми казаха за едни хомеопатични капки - Вомитусхил. Но нямам лични впечатления, защото бях решила да ги купувам ако започна да повръщам. Не се стигна до там.

Биа, за сега доктора ми казва, че всичко е наред и ако бъде така до края ще започнем с нормално. Той по принцип е съгласен, ако нещо се обърка имам и резервен вариант - докторката (приятелски семейства сме), която изражда два пъти сестра ми. Тя още след раждането на Гергана ме успокои, че е абсолютно възможно вагинално раждане след секцио. Много съм говорила с нея по тази тема. Даже най-вероятно следващата седмица ще проверя кога е дежурна и ще отида до болницата да се видим.

Иф-73, аз за сега не съм купила все още нищо, защото имам доста неща от Гергана, ще купуваме само количка (която вече съм избрала) и някакви дрехи ако са необходими. Но все още не съм прегледала какво имам у нас, че много работи раздадох.

# 138
  • София
Много пишете и все интересни неща, не мога да смогна да ви наваксам.
Ние още не сме започнали с покупките,мен повече ме притесняват аксесоарите покрай бебето-помпи,силиконови зърна,стерилизатори...Дрешките ми изглеждат по-лесна работа,една приятелка сподели ,че във ВМИ Пловдив акушерките предпочитали дрешките с копчета,да не се налага да го обличат през главичката.
Записала съм се на сума ти училища през юни,поне да знам какви продукти да купувам,че в търговската мрежа изборът е повече от голям.
Днес направих едно мини разчистване,нали сме натясно и трябва да освободя място за новодомеца.Не постигнах кой знае какво, но поне доказах на баща и ,че има място за сгъваемо легло в спалнята, а не да ми дава тъпи идеи за спане в количката докато е мъничко.И ПРЕЗ ТРУПА МИ НЯМА ДА СТАНЕ!
Аз още ходя на работа,но вече не издържам,а сега и обучавам замесничката си и ми е още по-тежко. Тази седмица съм на ЖК и ще гледам да си пусна болничния. Супер гузна съм за бебчето,по цял ден на стола,няма къде да се разтъпча и вечер горкото е като пощуряло. само да легна и се почва щуреенето.
Стискам палци на Нев,да издържи още малко остана. Яна нещо и тя е с притеснения,дано е само фалшива тревога,почивай си повече Янче и се наслаждавай на моренцето. Нашата сватба мина и отмина,но като гледам моренцето ще го гледам по ТВ. Да ви дам малко снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382526
хайде лека събота,ние шумим на съседите с бормашината

# 139
giuli, много яки снимки Hug! Леле, роклята ти е супер, страхотен модел !

# 140
Здравейте, дано с Нев всичко е наред и след още малко време всички да сме гушнали своите бебчета. Днес е кофти дъждовно време, но аз съм в добро настроение. Бях на преглед, всичко е наред, бебка е 1500 г. и ни остава да чакаме. Имам много снимки и клипове и сега съм на работа, но само за това си мисля. За нещата за бебето моят съпруг се оказа суеверен и не искаше нищо да се купува предварително, но аз не искам така. Искам всичко да е готово и затова дрешките, които сме купили са при майка ми. Кумовете ни казах, че ще ни подарят легълце и столче за кола, които некога не са ползвали, защото са имали по две. А количката, козметиката, коритцето сигурно ще ги вземем след като излезна в майченство след 20 юни. Мишоната аз съм решила да раждам в Токуда, но при д-р Диков. Спокойни почивни дни.

# 141
Джули, страхотни снимки, а ти си невероятна булка! Особено много ми харесаха снимките в маковите полета.  Crazy

# 142
Джули, върна ме назад във времето /спомних си за моята сватба Simple Smile/, обожавам сватби и хубави снимки!Твоите определено ми допаднаха много!Браво на младоженците и на фотографа!

# 143
pepejeans,dan4e,мерси милички за пожеланията.да ви се връща Hug

# 144
О, Руми, сега прочетох за вашия празник. Честита годшнина, дълги години семеен живот, много любов и весели и здрави деца ви пожелавам!!!   bouquet

# 145
giuli още веднъж честито married   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover   baloni baloni baloni! Страхотни снимки, а и роклята ти е супер!

rumik и на тебе мила честита годишнина  1dating baloni baloni baloni! Да сте здрави, влюбени и  да станете най-щастливите родители!  family

# 146
румик, честита годишнина и от мен, много да се обичате, и много бебета да си направите  Hug

джули, честито, а роклята и снимките наистина са страхотни (и хич не ти личи, че си бременна, ако човек не знае, няма да разбере).

На мен днес нещо ми беше лошо, става ми така от време на време, ама не да ми се гади, ами просто ме боли коремче и ми е едно криво такова. Добре, че отминава бързо. Тая вечер май ще ходим да се видим с кумовете, малко да разнообразим, че ще се побъркам в нас, а и с това кофти време, май кухнята другата седмица с колата ще ходим да я взимаме Sad

# 147
Аз бях 64 кг. септември когато спрях цигарите ноември мисля вече бях качила 2 - 3 кг, затова смятам,че когато забременях съм била около 66 кг. сега съм 75 кг като от месец и половина нищо не съм качвала, а и съм 1.74 м.  По тези таблички съм в норма, но на мен ми се вижда много.
Преди 3-4 годинки имах същия проблем като Биа бях между 47-48 кг и не качвах нито грам, но след глюкозата и противозачатъчните рязко взех да качвам. Та до момента когато забременях. Дано това да е края на покачването, а и ще ми вреди повече ако качвам още много килограми, защото съм родена с луксация и малко ме е шубе

# 148
По този калкулатор съм 7кг отгоре Embarassed Срам, срам.....общо колко + съм няма да казвам, че като гледам тука съм най-дебелата Mr. Green Ама не мога някакси да мисля какво ям, определено не се тъпча, но си качвам. То и по принцип всичко ми се лепи и все си бях на диета и като спрях диетите ето го резултата. Здраве да е, после колкото мога ще свалям

# 149
Точно така, Айс Куийн! Здраве! Пък после ще мислим за свалянето.

Дю, благодаря за хомеопатичните, ще предам, а интересно днес в аптеката й препоръчаха за гаденето ipeca 9ch 4пъти по 5 гранули дневно. Дано има ефект. Обадих й се и веднага в понеделник, като се видим ще й предам.

giuli, невероятно красиви и професионални снимки. Много сте естествени. И аз като Дю харесах много тези снимки в маковите полета.

Днес взех Даниел от градина и той много беше щастлив, че аз съм го взела. Поспря дъжда и обикаляхме, пазарувахме. Взехме му сандали за градината, да ходи вътре с тях да проветрява крачето, а покрай тях намаза с две колички-полицейска и една като макуийн.
Реших сега да изчистя и да сготвя, та утре да имаме време за разходки, дават го слънце.
Спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт