Бъдещи майки Август 2009 - тема №38

• 12 512
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Джули, много си хубава, снимките са супер също.
Румик, честита годишнина, много да се обичате и уважавате още много много години.
Аз днес съм сама, татито отиде в техните на село Sad  вчера, но слава богу утре се връща. Хич не ми е гот да съм сама.
Невче, стискам палци всичко да е наред, Янче и за теб.
Пепе, не мога да отговоря на твоя въпрос за съжаление, нямам си и идея за хомеопатични. А при нас утре го дават дъжд, като днес и вчера. Вече ми се иска пак да става топличко, аман от дъждове.
Мишонитата, аз чета всичко Simple Smile даже и постовете на латински. Ама като не съм в БГ и на много неща не мога да отговоря.  Embarassed Не знам нито тамошните лекарства, нито доктори и болници
Айс Куин, не се кахъри сега за килца, важното е бебчо да е наред  Laughing
Лека нощ на всички  Hug

# 151
  • На плажа
Само аз ли не мога да ги видя тези снимки CryЛинкът ,който Джули е дала е неактивен при мен newsm78

# 152
Тинче, копирай си го и го постави в Мозилата направо, или в Екслоръра, ако такъв ползваш. Добро утро на всички, лек и прекрасен ден  Laughing

# 153
  • София
Добро утро на всички. Благодаря отново за поздравленията Ви, в маковите полета наистина беше щура идея и то с тази рокля,голямо скачане му падна.Страхотно беше да си я подмятам без да ми пука,че после за нищо няма да става-доста цветове събрах по нея.
Аз сега съм при мама и ми правят закуска,че малкото рита гладно е явно. Тук трескаво бъдещата баба обикаля бебешките магазини и пак е събрала куп книжки и брошури-добре ,че е тя,че аз съм още на работа и сме назад с покупките.
 Вие забелязали ли сте,че второто по-високото ниво на сгъваемите легла е с разлина дълбочина при някои марки легълца? Леглата на неонато са малко по-дълбоки от останалите,харесва ми тази възможност по-дълго да ползвам второто ниво,че веднъж изправи ли се бебка и ще трябва да я сваляме долу.
Мамите,които вече имат практика,бихте ли споделили за коритата дали са удобни тези със стойка и с повивалник,който може да се сложи отгоре.  За сега на такова съм се спряла,предвид че таткото често отсъства и с бебчо сами ще се къпем,изглежда удобно за нашите условия.

# 154
Джули честито!!!
Пожелавам ви дълъг и много щастлив семеен живот!!!  smile3525
Да ви се оплача сега ходя по зъболекари и направо ми се плаче ама няма как,малко ми остана и съм готова.Иначе сме добре бебка не се спира и през деня и вечерта,много е подвижна.

# 155
Мамите,които вече имат практика,бихте ли споделили за коритата дали са удобни тези със стойка и с повивалник,който може да се сложи отгоре.  За сега на такова съм се спряла,предвид че таткото често отсъства и с бебчо сами ще се къпем,изглежда удобно за нашите условия.
за племенника ми ползвах обикновено корито и си ми беше удобно, една приятелка имаше, като това което си харесала  се оплакваше, че е нестабилно..., но все пак това беше преди 8 години  Tired. Аз си мисля, все пак че това със стойката трябва да е по удачно, най малкото не се чудиш върху какво да сложиш коритото.
 Shocked леле какви сложни разсъждения правя рано сутрин!

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 09:52 от kkalina

# 156
Здравейте!
Аз си ползвах обикновено корито и го слагах на земята.Като беше по-мъничко бебето го придържах с една ръка и така го къпех.То няма какво толкова да му се къпе и става бързо.После ползвах възглавничка за къпане и поставях бебо легнал в коритото.Имаше тогава и едни стойки за бебчета, които се слагаха вътре в коритото, за да не се хлъзне бебето, ама аз не съм ползвала.Това корито или ваничка със стойка ми се струва супер нестабилно.Може да си вземете и анатомина ваничка, но тя не може дълго да се ползва, защото става малка на бебо и пак ще купувате корито после.Както си изберете. Peace

# 157
благодаря момичета за прекрасните пожелание,бъдете живи, здрави и много щастливи Hug

# 158
Добро утро и от мен!Благодаря на всички за стиснатите палчета!Аз да се оплача-трябваше днес вече да съм си в БГ,но точно когато си бях с багажчето до вратата,чакайки да ме вземат,ми звъннаха да ми кажат,че колата им е блокирала.И така вече втори ден вместо да съм си у дома,търсим майстори,обаче надежда за скорошен ремонт няма.Май ще видя България чак,когато бебо се роди smile3518
Виждам,че обсъждате ваничките и повивалниците.Аз съм се спряла на този модел http://www.ecobebe.bg/product_info.php?cPath=35_59&products_id=80,който е със стойка и на стойката може да бъде поставен този повивалник http://www.ecobebe.bg/product_info.php?cPath=35_37&products_id=152.На мен ми се струва доста удобно,дано и бебето да сподели моето мнение Heart Eyes
Приятен ден на всички  bouquet

# 159
  • Sofia
Здравейте, мацки!   bouquet

Лелее, Джули, страхотни снимки, страхотна булка, мноооооого си красива!!!   bouquet  bouquet  bouquet И тези снимки сред природата направо ме изпълниха ...  Simple Smile Страхотна идея и много красиво и романтично! Още веднъж ви пожелавам целия ви жовот да е само цветя, любов и усмивки!  Hug  bouquet Grinning

Стиснати палчета за Невчето и Яна! Дано всичко е наред, че малко остана до дългоочакваната ни среща с бебчетата!  Praynig Praynig Praynig

Желая ви хубав неделен ден!   bouquet Днес не вали ...  Laughing

# 160
  • София
Струва ми се, че днес Невнев има рожден ден. Ако е така - да е жива и здрава и да има най-здравото бебе.

Жива съм, но правим ремонт и затова от сумати време не съм се включвала. На всички за честито - честито. Чета ви редовно, обаче.

Приятен уикенд.

# 161
Момичета, аз имам едно притеснение днес  Cry
От вчера не съм усещала бебончо да ритка, усещам го че се движи от време навреме, но не рита. Не знам дали да ходя в спешен кабинет или се притеснявам излишно ooooh!
Мисля да изчакам до следобяд и ако е все така да тичам в Шейново да ме видят.
Вие какво ще кажете, случвало ли ви се е досега?

# 162
Момичета, аз имам едно притеснение днес  Cry
От вчера не съм усещала бебончо да ритка, усещам го че се движи от време навреме, но не рита. Не знам дали да ходя в спешен кабинет или се притеснявам излишно ooooh!
Мисля да изчакам до следобяд и ако е все така да тичам в Шейново да ме видят.
Вие какво ще кажете, случвало ли ви се е досега?

Нали все пак го усещаш? Това, че се движи ити го усещаш е добре мисля. Вапроса е ако изобщо не го усещаш... Не се притеснявай, всичко е ок си мисля  Hug

# 163
Дано да е така както казваш Данче Praynig! И аз затова си мисля да изчакам, ама пусто притеснение...

# 164
Мойта бебка пък рядко рита по скоро се движи и опира в стените на матката.Аз по миналата седмица се бях притеснила че я чувствам рядко и ходих на преглед при АГ.Замери ми тоновете гледа я на ехограф.Дори аз я видях как ритка но не я усещах.Аг обясни че движенията са нормални но явно има място и не стига до стените на матката.Тогава не бяхме още в 7 месец и АГ обясни че в 7 се чувства по добре.Е сега сме в 7 но преди два дена бяхме много активни а сега пак не сме толкова активни.Аз искам едва ли не постоянно да я чувствам поне че се движи ама не става и аз постояно се притеснявам но дано да е добре.Дано и твоито бебче е добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт