Отговори
# 105
Много бързо пишете, бе мацки Laughing
Първо - надявам се Дидерончо и всички болни мамчета да се чувствт вече по-добре Hug
Деси - само едно ще кажа - винаги ми е ставало много гадно от емоционалното изнудване, понякога човек по-лесно се справя със злобата и със завистта, отколкото с изнудване от човек, който обичаш Cry
mrm - и аз порязах един път горкото си детенце, докато му рязах ноктите, майче аз повече ревах от него Sad
За климатиците -  ние вкъщи нямаме, но в колата включваме, като ходим до Монтана (мъжът е от там) често-често! Той е четириозонов и го изключваме за задните седалки, работи само отпред и така е идеално и за малчо!
За Призън Брейк - аз съм върла фенка на сериала Simple Smile и даже плаках накрая Cry
Ние днес за първи път се обърнахме, но не от корем по гръб, а обратното - от гръб по корем!
Но с пюретата въобще не ми върви и съм на път да се откажа и да пробвам пак след месец-два! Резултат днес е разревано бебе, целите му дрехи в пюре, а по моите имаше доста! Горкото дете само като види лъжицата почва да реве........... А като му дам с шише, разредено с  вода го пие, но нали все пак трябва да се научим с лъжица! Купих няколко лъжици на различни марки, но и това не дава резултат! Просто май не е готов за захранване!!!!
И аз исках да се оплача от зълвата, ама няма, че ще стане прекалено тъжна темата, пък и моето е бял кахър - просто ме прецака малко, но дрг път няма да се дам Stop

# 106
Марина,май само ти си мислиш,че Раличка е с пола! LaughingТя държи да покаже,че не е по гол памперс отдолу.. Joy

Брей,тия зълви!И аз имам и се разбираме чудесно като се виждаме рядко.. Whistling Незнам дали познавате хора,които просто ви дразнят органически!

# 107
  • в сърцето на един мъж...
Хаха, откакто девер ми се разведе, в нашата къща е повече от мирно и тихо Mr. Green

# 108
Момичета имам един въпрос който не е мн за тука ама нали има компетентни мами та  да питам

имам една приятелка бременна е в 2 мес но е безработна  има ли право на майчиство колко дълго и има ли смисъл  да  се само осигурява 7 мес на мин запл за да вземе нещо има ли нещо като социално майчиство мисля че има някакъв стаж

благодаря предварително

честита месечинка на Красен !

лек ден

# 109
  • София
Леле, толо, Раличка изглежда съвсем като голямо момиче!

Имам идея за конкурс!

Сгляда

Всеки поства най-най-най хубавата и представителна снимка и почваме да заплюваме!

Лелеее, нямам си работа...

# 110
  • София
Хехех, аз съм за конкурса Доре, вече постнах няколко снимки, абе и по-готини могат да се изнамерят, ама и тези вършат работа, бройте ги за конкурса Simple Smile)))

# 111
АтмосферчеPeace Hug Така де,малко да поразведрим темата!После може и "Татко с бебе".И аз ще се включа по късно,че сега съм у нашите.А ти бързо да оздравяваш!

Някой питаше за пюретата "Гербер".Чела съм много добри отзиви за тях.Те са без глутен,захар,сол и тем подобни.Лично аз смятам да ползвам тях и тези на Хип.

Дано не греша ама май някой се оплакваше,че фонтанелата на детето не е затворена още.Тя не трябва да се затваря толкова рано.Мисля,че затварянето и става между 12 - 18 месец.

Ние също нямахме странични ефекти след втория Пентаксим.Но знам,че е възможно да се подуе мястото на убождането и не е опасно.Дори и месец да стои така няма проблем - разнася се.

За гърдичките при момиченцата.Лично ние не сме минали подобна хормонална криза,но когато ходих на лекциите на _ месеца казаха,че е нормално и често срещано подуване на гърдите,секретиране от тях и дори кръв като при цикъл.Казаха да се правят компресчета с риванол.

Толо,нацелувай този сладкиш Раличка!!!!!Дорабела,малкия бонбон е много готин!Страхотна мадама е!Всички наши бебенца са толкова красиви  Heart Eyes

Честита месечинка на Красен - само той ли празнува днес  newsm78 

# 112
Сиолина, ако приятелката ти има 12 месеца трудов стаж изобщо ще има право на майчинство в размер на минималната раб.заплата за страната и може да сключи трудов договор и предпоследния ден преди да излезе болничен по майчинство! В такъв случай няма смисъл да се осигурява 7 месеца на минималната, защото пак нея ще получава! Ако няма 12 месеца стаж - има смисъл да започне да се осигурява, защото в момента в който ги направи ще започне да взема майчинство! Осигуровките върху 240лв за сметка на работника са около 50лв., ако плаща и за сметка на работодателя са общо 100лв! В противен случай от социалните - в продължение само на една година се получава по 120лв. (1/2 от мин.работна заплата)
Малко тъпо обяснявам  и много ме  е яд - разбирам си ги за мен нещата, обаче не ме бива да обяснявам Cry
Надявам се, че ми разбра обърканата мисъл! Hug

# 113
Доре,само изглежда!Иначе е такава въшка... Laughing

Инесита,много ясно и точно обясняваш даже! Peace

# 114
мерси за бързия отговор разбрахте напълно аз горе долу съм на ясно но нали всичко се сменя така бързо и не знам доколко съм в час

# 115
момичета имаме наръшител в системата,мойто мъж мнооо нахален аз си седя онлайн ама не бях чела от сутринта и сега преди малко Shocked Shocked Shockedаз съм на павлово а той си е в западен парк и ме шпионира #2gunfire #2gunfire #2gunfireпък и котки метка ама то щото си мечтае на мойта така да и направи.да ама не smile3534това е за милото
Доре много убава снимка Joy Joy Joy
Коте много мрънка днес снаата да вземе Венци да си я взима че ръце не ми останаха
Ками мерси ама по добре да не го бях гледала,а тъпите ченгета сърца нямат ли?направо ме сви корема докато го гледах.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 15:32 от alximika

# 116
alximika тоз твоят баш алхимик май и в подписа ти се е намерил и редактирал Joy
"Хората, които обичат котки,навярно са били мишки в предишния си живот...   Simple Smile (редактирано от баш AlximikA)"

# 117
Незнам дали познавате хора,които просто ви дразнят органически!

Ха-ха-ха..Толо, това си го писала за моята зълва!!!!

# 118
Привет, момичета!
Аз съм добре, днес ходих пак на лекар, махнаха ми всичките неща дето ми ги слагаха и о,чудо, кървенето спряло!  newsm44  Не ме шиха! Егати кефа! Сега остава само да си чакам резултатите от биопсията на 9 юни! Но честно казано не ме притесняват!

Искам да благодаря на всички ви, че ме подкрепяте и разбирате! БЛАГОДАРЯ! Страхотни сте! Толкова се радвам, че ви има! Вие сте ми най-добрите приятелки! Прегръщам ви!     bouquet   bouquet   bouquet

А свекървата днес се поправи!  Naughty Гледа детето, просна дрехите, сготви! Приемам й поправителния изпит!

Честити месечинки на бебчетата! Да са живи и здрави!

Връщам се да чета и пак ще се включа! Днес състоя ли срещичката?  newsm78

# 119
и аз сега видях и му звънах да го поправя че ша го размажа ще ми пипа той подписа,нямали си нещо друга за пипане че ме е подхванал мене Blushне че не мога сама да го оправя ама който чупи купи.айде аз почвам да ровя за снимка за новия конкурс :447да си пусна на мама и тати убавицата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт