Първо - надявам се Дидерончо и всички болни мамчета да се чувствт вече по-добре

Деси - само едно ще кажа - винаги ми е ставало много гадно от емоционалното изнудване, понякога човек по-лесно се справя със злобата и със завистта, отколкото с изнудване от човек, който обичаш

mrm - и аз порязах един път горкото си детенце, докато му рязах ноктите, майче аз повече ревах от него

За климатиците - ние вкъщи нямаме, но в колата включваме, като ходим до Монтана (мъжът е от там) често-често! Той е четириозонов и го изключваме за задните седалки, работи само отпред и така е идеално и за малчо!
За Призън Брейк - аз съм върла фенка на сериала

Ние днес за първи път се обърнахме, но не от корем по гръб, а обратното - от гръб по корем!
Но с пюретата въобще не ми върви и съм на път да се откажа и да пробвам пак след месец-два! Резултат днес е разревано бебе, целите му дрехи в пюре, а по моите имаше доста! Горкото дете само като види лъжицата почва да реве........... А като му дам с шише, разредено с вода го пие, но нали все пак трябва да се научим с лъжица! Купих няколко лъжици на различни марки, но и това не дава резултат! Просто май не е готов за захранване!!!!
И аз исках да се оплача от зълвата, ама няма, че ще стане прекалено тъжна темата, пък и моето е бял кахър - просто ме прецака малко, но дрг път няма да се дам