Отговори
# 90
  • София
Ами отивам да се стягаме за консултация и втората ваксина. Какво да очаквам? Температура? Казват, че втората по-трудно се понасяла.... Rolling Eyes

Ама съм тъпа, напълних темата с постове, ще ме извинявате, ама...добре, че поне подписа ми е къс, та Инче, на Стаси вчера му биха втория пентаксим, нямаше температура, днес също, малко повечко мрънка, ама пък му се играе яко, а сега блаженно спинка, така че споко, няма страшно, а и да вдигне Венци температура, панадол му е майката, ще спадне Simple Smile

# 91
Брей, много сте активни днес, не мога да ви насмогна с четенето Shocked
Диденце, всичко ще е наред мила, само слушай докторите и ако трябва да шият не си прави оглушки, както са ти казали момичетата не можеш да си позволиш нещо да се случи с теб, не дай си боже Praynig мисли за малката, това ще ти даде сили, прегръщам те Hug
Доре, бързо оздравяване ти пожелавам Heart Eyes И на всички друго малки и големи болнички да се оправяте бързо  bouquet
Някоя мама беше питала за климатика, аз Рая съм я гледала на климатик, не съм имала проблеми,само струята не трябва да  е насочена към бебешкото легълце.
Деси, много ми стана мъчно като прочетох на какъв тормоз си подложена, за съжаление в този живот получаваме най-жестоките удари под кръста от най-близките си Sad Не знам какво да те посъветвам, те момичетата са ти дали добри насоки, но все пак ти най-добре ще прецениш какъв подход да предприемеш, само недей да правиш жертви със себе си  и семейството си заради сестра ти, знам че ти е кръв, но сега вече имаш други приоритети Hug
Марте,   bouquet Отдай се сега на заслужена почивка Grinning А за зълвите...... имам си аз една "кукличка", дето си мисли, че е центъра на Вселената и всички трябва да се въртим около нея  и дето не търпи забележки или чуждо мнение, щото тя най ги разбира нещата( нищо, че е на акъла на 15-годишна девойка Crazy) и дето стремглаво лети към шамарите, щото многоооо на въпреки взе да ми говори напоследък, понеже на мен ми писна да й спестявам истината и тя почна да хапе гадината му с гадина #Cussing out Снощи мъж ми замалко да я ошамари, следващия път обаче няма да го спирам Naughty
Коте, Бобо имаше лека температура след втория пентаксим, но като цяло беше доста спокоен, дано няма нищо при вас Praynig
Момичета да ви питам има ли някакви криза в растежа към 4-ия месец, защото ние от няколко дни сме нетърпими, само хленчи, яде през два часа #Crazy, иска само на ръце и аз вече не знам какво става Shocked На всичкото отгоре снощи май съм го претоплила, защото се е обринал на слабините и акото му беше леко слузесто, голяма съм овца Sick

# 92
  • София
emym, май всички минахме през някаква такава криза... И Котето питаше, и Деси. Споко. Simple Smile

# 93
Инче,при нас също нямаше никаква реакция след втория пентаксим.Никаква промяна и в поведението.

Лелеее,ужас!Гледах репортажа в новините по Нова тв... smile3518 Такъв садизъм!Какво им беше станало на всички тези хора,бе!Това момиченце как се бореше,а те го теглят и дърпат и то вика за помощ докато го набутват в колата..Каква е тази майка!Да иска да си върне децата насилствено!!! Shocked А мъката на бащата?!Защо тя да е с повече права..Не разбирам..Къде е била досега,та децата пищят и бягат от нея?!Тия дечица...как ли се чувстват сега..как ли си обясняват този кошмар!!!

# 94
  • София
Момичета Алекс има афтичка в устата си горе до задните му зъбки(или там където ще са).Имал ли е някой същият проблем.
Питах доктора по телефона и той каза че често се случва не е тревожно, но ако все пак искам да го заведа.

Фокси
клипчето(в подписа ти) е много тъжно,даже и Алекс се разрева на песента.
Аз от вчера след новините все ми се доревава.Много лоши новини накуп, а и сутринта при :На кафе"  Cry Cry

Диде
как си ?По-добре ли сии?

# 95

а ето ни и двете с малката госпожица
larakroft1  и ние имаме едно бяло петънце в устата, но е на венеца, по назад, където някой ден ще имаме мъдреци  Laughing, но никой нищо не е казал да го правим, а са го виждали, защ.ког.бяхме в болницата имаше гъбички и й даваха дактарин, те минаха, но др.остана.

# 96
  • София
Zitkaтези белите петънца и ние ги имаме.Там ще са зъбчетата, но това е малко в по-встрани от него и е леко зачервено.

# 97
Доре,супер си,нема се притесняваш,душко Hug
Ако на някоя друга мама й трябва маска-да казва.Нашия тати работи в една фирма за дезинфекциране,така че..маски бол Mr. Green

Мами,имаме ли съсектантка,която да е от Ямбол?!?

Мама Daya9 на  бебе Симона, с която сме родили в един ден е от Ямбол. Няма я на скайпа да я питам дали са добре Rolling Eyes, но се надявам да е така Hug
Супер кофти ми е, защото до сега четох за уроки и магии в нета Sad чак малко се и наплаших  за малката ...Вие вярвате ли?
алхимика намерих качен клип с децата отнети от баща си в гр. Асеновград

http://vbox7.com/play:92b999a6

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 13:27 от kamelllia19

# 98
  • София
За беличкото петънце, Стаси има откакто се роди, на венеца е, някъде по средата, не се увеличава, не намалява, доки, често му гледа гърлото и няма начин да не го е забелязал, но нищо не ми е казал, значи всичко е наред, аз пък все забравям да питам, защото ми се струва нормално, а и специално за млечница го е оглеждал, а не е направил коментар, така че споко Simple Smile

Чакайте и аз да ви покажа няколко снимки, то нали все нямам време, ама днес има, не е като да няма, та да видите и моят малък мъж с панталони, а и как се забавляват с баща си, това са двамата ми любими мъже Simple Smile

А тук не стига, че сме с панталони, ами и леко оповръщани, затова е и кърпичката на презрамката на бодито, а ризата с късо ръкавче, с която беше нагизден, вече отдавна е за пране, за сметка на това стискаме любимата си играчка ("онова петроленото", както го нарича баба ми - шивачка с дългогодишен стаж) Simple Smile

И..момичета, нещо неприятно, но...това са 10 000 лв, трябва ли горкото момче да си отиде, защото майка му е самотна и няма откъде да ги намери, че на 30 години, на 30 е, ама всеки заслужава да живее...http://www.facebook.com/group.php?gid=83711903949

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 13:18 от iva_angel

# 99
  • в сърцето на един мъж...
Толо, аз си пусках тия дни изследване за хормони и чакам резултатите, да видим какво ще покажат. А иначе имам един полип на жлъчката и от него ме боли ужасно стомаха и току мине не мине правя кризи. Да видим сега от къде ще изскокне зайо Thinking
Коте, при нас реваксинацията мина повече от прекрасно - поревахме малко само, после даже и температура не е вдигала.
Деси Hug
Диде, пиши как си, че те мислим!!!! Hug
Ние днес подадохме документите за пасавана. Да видим всичко ли ще е наред Thinking

# 100
Гея,дано не ти готви изненада жлъчката,че доколкото знам жлъчната криза е.... #Crazy

Иве,ама твоите любими мъже сякаш с поглед си говорят! hahaha Как се гледат само въпросително на първата снимка!

Ами пък и аз да ви пусна едно портретче... Laughing

http://media.snimka.bg/3153/012561104.jpg

А тук баткото се труди усилено..
http://media.snimka.bg/3153/012561090.jpg

# 101
Леле каква активност!

Всички болни да оздравявате веднага! Peace

Диде, не успях да открия лекарството - дано всичко мине бързо и леко. Може и да не боли това "шиене", както и самата биопсия, а само да звучи страшно.

Днес в унисон с времето Рали е по-кисела и не иска пак много да яде, но тя си знае.

А за кг - най-сетне се премерих при съседка ми,където и докато бременнех се мерех и резултата е +5 кг все още Embarassed Е...ще съм доволна и само 2-3 да смъкна, пък другите може и никога да не ги сваля. Сега съм колкото майка ми Joy

И нещо смешно за финал- опитах се да потичам малко вчера в двора, и незнам дали щот съм забравила да тичам една година newsm78 или нещо от физиката на гърдите ми се е променило hahaha но то беше едно цамбурене, едно тресене, чак си понаболваше...трябва да се държат докато тичам Joy Joy Joy

# 102
  • София
Толо, малката Раличка е страхотна, със сини очи като батко си ли ще е?!? А баткото се труди ли труди, такив трябва да са българските мъже Simple Smile

Маринче, за килограмите, ти няма какво да сваляш бе, ще се свършиш още малко ако свалиш, много си готина Simple Smile А за гърдите, какво да ти кажа, ти поне кърми, последно май реши да е на АМ сладураната, а аз какво да кажа като от сутиен 85 Ц преди забременяването, сега нося 90 Д, а не съм кърмила и 1 ден, само съм му давала по 10-20 мл около 2 седмици за имунитет и туй то, а и гравитацията си оказва влияние, със сутиен е О.К., ама от тресенето не може да се избяга, уви Simple Smile)))

# 103
  • в сърцето на един мъж...
Толо, аз имам опит - като бременна с баткото имах криза - щях да пукна. Добре, че беше чая от мента, та малко ми олекна. Иначе не знам как щяхме да се оправяме по нощите.
Пупу, големи са сладури Hug

# 104
Иви, мерси за комплимента Hug
Толо, много слодка адашката - ама ти со го знаеш Wink
Ето малко фото и от нас:
тук сме спокойни
тук сме с пола и с червени очи,които цял ден не са се затваряли Confused

и една смешна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт