И все си казвам, че повече няма да гледам новините и пак ........ а те дне са кошмарни .....
Диде, радвам се, че си по-добре
и си се разминала с иглата
Момичета, това променливо време е много измамно, пазете се, че малчовците имат нужда от мама на първо място

Да ви кажа каква заспала майка съм, чак ми иде да се
Сложила съм Пламена на спалнята, а аз до нея на дивана си чета форума. Чувам, че си мрънкоти нещо и хвърлям по някой поглед. После се заигра с една играчка и аз се отнесох. По едно време чувам, че пъшка и поглеждам към нея ... ей, косите ми се изправиха
нашата се довлякла до края на спалнята и се опитва да се обърне от гръб по корем ......... добре, че не успя веднага, защото самото обръщане щеше да е по очи на пода 
Тutubutu, количката ми е Бреви, оранжево и черно и да, разхождах се в парка на Триъгълника, но в събота и то с коша за кола качен на шасито на количката. А в неделя ходихме до мол-а да мием колата. Иначе майка ми живее точно до парка та се моткахме около него.
Ехееее, Баш Алхимика успа най-накрая да ме развесели .........

Не че нарочно го е направила, ама днес като ровеше да види докъде сме забелили пишлето (и похвали таткото, че почти докрай е успял вече) и явно го е натиснала повече и сега е подуто
И сега, не стига, че е кисел от ваксината, ами и реве горкото от пишлето.... Сложих един компрес с риванол, ама колко може да стои? Дайте акъл майчетата, които минаха през това 
Леле, каква рокля! Леле, каква мацка!
не ми се вярва за две седмици да сте качили толкова нещо в мерките и теглилките не е на ред.
Незнам от къде имат инфото - дано не е вярно

(нищо, че е малко по-голяма момата)
на КТМ: