Отговори
# 165
Ох, много ми е смотано днес .... в унисон с времето е и настроението ми  Sad
И все си казвам, че повече няма да гледам новините и пак ........ а те дне са кошмарни ..... Confused

Диде, радвам се, че си по-добре  Hug и си се разминала с иглата  Wink

Момичета, това променливо време е много измамно, пазете се, че малчовците имат нужда от мама на първо място  Simple Smile

Да ви кажа каква заспала майка съм, чак ми иде да се  #2gunfire
Сложила съм Пламена на спалнята, а аз до нея на дивана си чета форума. Чувам, че си мрънкоти нещо и хвърлям по някой поглед. После се заигра с една играчка и аз се отнесох.  По едно време чувам, че пъшка и поглеждам към нея ... ей, косите ми се изправиха  #Crazy нашата се довлякла до края на спалнята и се опитва да се обърне от гръб по корем ......... добре, че не успя веднага, защото самото обръщане щеше да е по очи на пода  Shocked Само си представих какво можеше да се случи и ......... нямам думи, да се таковам в главата глупава  Banghead

Тutubutu, количката ми е Бреви, оранжево и черно и да, разхождах се в парка на Триъгълника, но в събота и то с коша за кола качен на шасито на количката. А в неделя ходихме до мол-а да мием колата. Иначе майка ми живее точно до парка та се моткахме около него.

Ехееее, Баш Алхимика успа най-накрая да ме развесели ......... Joy

# 166
айде на конкурса и моля сватята да не се отмята Венци си е заплют и от Мая така че моля моля Mr. Green

# 167
аз исках и да питам нещо,според вас колко тежат 1памперс,боди и ританки защото сега премерих Мая и е 7 килограма а на 14.05 беше 5.800 а сме само на кърма възможно ли е да е надала толкова много Shockedсега ще я измеря и колко е на сантиметри.че ние заради ваксините изместихме консултациите а досега все на месечинките и сме ходили на доки а заради поентаксима сме чак на 16.06.

# 168
  • Sofia
Леле, идва ми да я гръмна нашата педиатърка!  Crossing Arms Не че нарочно го е направила, ама днес като ровеше да види докъде сме забелили пишлето (и похвали таткото, че почти докрай е успял вече) и явно го е натиснала повече и сега е подуто  smile3515 И сега, не стига, че е кисел от ваксината, ами и реве горкото от пишлето.... Сложих един компрес с риванол, ама колко може да стои? Дайте акъл майчетата, които минаха през това  Praynig
Много ми  е мъчно, на всяко пишакне явно е такъв рев...! Sad
Аз за конкурса с красивите снимки ще трябва да поровя, ама ето една от преди малко (след като ЦЯЛОТО семейство се правихме на циркаджии само и само да не плаче горкото)

Ох, пак писна милия...Освен риванола нещо друго без да ровя в пишлето мога ли да направя?

Ааааа, пу за нас Мая!!! smile3534 Леле, каква рокля! Леле, каква мацка! Hug

# 169
Ейй за малко да изпишете темата днес не сте се старали достатъчно  Joy
Коте мило не се тревожи кофти малко ама ще мине за ден два  Hug Намажи го с дефламол или гентамицин ама ще трябва да "ровиш" иначе компреса аз го правех с марличка като обикалях с нея цялото пишле за да не пада или измества.
Гери нашия татко го оперираха от херния преди време на скоро не помня кога точно беше няколко дни след това ужасно го болеше стомаха беше блед и едвам ходеше слагаха системи пи фапчета какви ли не. Така и не разбраха какво е дали от упойката или гастрит ама му мина след няколко дни. Дано да се оправи бързо!
alximika  newsm78 не ми се вярва за две седмици да сте качили толкова нещо в мерките и теглилките не е на ред.
Имах още да казвам ама...  Rolling Eyes като се сетя ще пиша пак за сега лека вечер на всички

# 170
Ето и нашите първи стъпки в каратето - поза "летящ дракон"  Joy

# 171
  • София
Еййй, ма много са хубави тези февруарки и февруарчета! От къде се взеха толкова сладки бебешоци?
На болничките - до утре сутрин никакви сополки, кашляния и други оплаквания! Това се отнася и за татковците!
Днес беше егати заспалия ден - цял ден изкарах пред телевизора, а Михаела спа почти през цялото време. Сега нещо пъшка в кревата си - май пак има колики от няколко дена.
Айде лека вечер и целувки на бебоците!

# 172
  • Велико Търново
Миа значи в събота ще да е било, ама да знаеш, че се разминахме в парка. Ти сигурно тъкмо си тръгваше и аз бая те позагледах и още повече се усъмних, че може да си ти щом количката беше с кошчето за кола. Ама ме досрамя да те заговоря  Blush

А по повод сгледата, да кажа, че ние сме финни мацки и си падаме по едри мъжаги, по възможност с добри певчески умения с цел дует  Laughing

# 173
Момичета,сега прочетох при януарките,че една от близначките на Ники Кънчев е починала  Cry Незнам от къде имат инфото - дано не е вярно  Cry Cry Cry

# 174
  • София
Баш алхимика изкефи ме  Peace
Момичета благодаря за отговорите ще видя какво ще направя по въпроса.

Аз съм разтроена от Prison Break и сега отивам да си лягам.Много ме е яд, че свърши този сериал.

Гери много лошо за мъжа ти.Дано се оправи по-бързо.
Найема страшен дракон  Heart Eyes
Оф много кофти за момиченцето на Ники Кънчев.

Хайде до утре!Лекичка и мекичка и чак утре сутрин след 6 да се събудят мъниците.

# 175
Цитат
Момичета,сега прочетох при януарките,че една от близначките на Ники Кънчев е починала   Незнам от къде имат инфото - дано не е вярно    

#Crazy Стига бе!!!! Дано да е само няква тъпа клюка.. Praynig

И да се отчетем и ние в поредния фотоконкурс за най-представителна снимка..Само дето нашите най-представителни са все нацупени,та затова ще тупна тези двете...

# 176
Момичета, два дни нямах нет и от тогава все се опитвам да ви изчета и чак тогава да се включа, но вече няколко дни не мога. С това гадно време май дълго ще е така.
Пропуснах фотосесиите и романтичните разкази, но здраве да е. Исках доста неща да пиша, но след като изгледах клипа с дечицата яко се сдухах..   Sad

Само ще спомена, че ни сложиха втория пентаксим и не го понасяме много добре. През нощта вдигна температура и само пъшкаше милото, дадох му панадолче и спа уж спокойно. Цял ден пак Т, опитва се да се смее и играе, но си личи, че не му е добре  Cry . Към 19ч. крачето му се поду и много плачкаше, слагах му компреси, нахраних го и явно го поотпусна малко. Лежеше си спокоен, погледка си играчките и дори си заспа самичък.

И най-важното: след като изчетох всичките споделени проблеми и подкрепата, която излъчвахте, за пореден път се убедих, че февруарската сектичка IS THE BEST!
Много се радвам, че ви има, момичета!    bouquet

# 177
  • Велико Търново
Много мъчно ми стана като прочетох за детенцето на Ники Кънчев, дано да не е вярно  Cry

Фоксии на твоите сладури намери ли им снахи или да ти предложа моето Габи, че доколкото си спомням и те са от гласовитите, та да си пеят заедно  Crazy (нищо, че е малко по-голяма момата)

# 178
  • в гората
 Ааа моля моля  и ние сме в отбора newsm53 на КТМ:

ама на нас ни е наследствено:

# 179
Тутубуту,ми то нас май още никоя мадамка не ни е искала,тъй че ...заварката е готова Simple Smile Само си избери кой от двамата искаш.Гошко не плаче,ами направо крещи,но за сметка на това е на послушкото,а Наско цял ден може да ти надуе главата от мрънкане и много обича по цял ден мохабет с някой  да върти Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт