Отговори
# 180
Ей дано това с момиченцето на Ники Кънчев да е поредната клюка  Sad Само кофти новини  Confused

Гери дано твоят съпруг да е по-добре вече и лекарите да установят какво му е.  Hug

Сега гледах по новините пак за случая в Асеновград. Най-новата тъпотия е, че бащата ги бил отвлякъл. Тази нащта дупедавска държава никога няма да има смелостта да си защити собствените граждани.  #2gunfire

# 181
 newsm17  дано това за Ники Кънчев да не е вярно . Той днес не беше на концерта дано да не е заради това  Confused

Исках да ви пожелая лека нощ  smile3524 дано всички , които имат нужда от сън да успеят да го получат. И се надявам утре да е по-ведър ден , че днес много тежко .....

Hug

# 182
Вече е днес и се надявам да е по-ведро от вчера  Wink

Съжалявам за загубата на Ники Кънчев Sad
Отношенията в клипа изобщо няма да ги коментирам, защото е твърде едностранчиво. Аз самата също съм виждала колко лесно се промиват детски мозъчета  Confused Така че не се знае къде е истината, най-вероятно посредата някъде.

Семейство Алхимикови изпълнихте ми душата  Hug 

За детските приказки  направо не е истина на какви попадам и аз - ето това например е от Звездното момче - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12576524 - изданието е луксозно  ooooh! докато я четях на баткото реших, че нещо балнувам в един момент (защото често го правя  Embarassed )

а ето и малко за конкурса - при нас е весело  Crazy

# 183
[imж Outta Joint]http://media.snimka.bg/3161/0125769868544567844-big.jpg[/img]

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 09:14 от GALL78

# 184
Айде да се отметна преди пак да съм ви изтървала. А ще пиша утре, ако мога да се добера до компютъра. Heart Eyes

# 185
  • София
Баш Алхимика

Темата ни стана още по-колоритна! Наистина сме най-готини от всички!

Коте, може да промиеш с физиологичен разтвор (направо поливаш и бършеш с мокра кърпичка) и да намажеш с дефламол или гентамицин.

Алхимиче

Виждам, че топката е любима на Мая, както и при нас!

# 186
  • София
Здравейте,мамчета!
Не съм писала от 100 години и направо ме е срам да се включвам в темите. Embarassed Иначе,ви чета постоянно.Много се радвам на близостта и разбирателството,които царят сред февруарки и много ме е яд,че занемарих участието си в нашия отбор.......Сигурно повечето вече не ме и помните,нооооо  Naughty обещавам да си поправя грешката  Simple Smile
Прекрасни са ни февруарските бебчета-да са ни живи и здрави!!!
Изпуснала съм много от вашите радости и неволи,но през цялото време (тихичко) съм се радвала с вас или съм стискала палци,когато някоя се е сблъсквала с проблем. Hug
А това сме ние:

Иначе,Сами расте-повече на височина,отколкото на килограми.Около 65-66см. и е едва 5500гр.,но и баща му е такъв-тънък и дълъг  LaughingИ нас не ни подминаха всякакви кризи,стачки,запеци и какво ли още не.........изобщо-всички екстри. ooooh!Но така се расте и се става човек.  Laughing
Това е от мен,като за начало и ще се постарая да съм по-редовна.

# 187
Здравейте и от нас,
Аз тези дни нямам много време за компютъра.Времето е много хубаво и сме по цял ден на вън.Като се приберем привечер докато се видим с таткото,да приготвим вечеря и в 10.30 едва гледам.Попрочетох на бързо ама вие много сте изписали.Първо да кажа на всички които напоследък имаха неприятности наистина се надявам скоро всичко да се нареди и от тук нататък само хубави новини!
Бебчовците са разкошни,с всеки изминал ден все по хубави стават ако това е възможно,a FOXY ти си най голямата късметлийка от всички ни с тези твойте два бонбона.
Аз имам един въпрос към мамите раждали в Шейново.Кой доктор ще препоръчате там.Сестра ми е бременна с второ детенце,но наскоро се прибраха в България и не е в течение,само е решила да е в Шейново.Ако може да ми кажете от кои доктори останахте доволни.Тези дни ще гледам да се включа по редовно. Hug на всички

# 188
  • Стара Загора
Боже,истина ли е това за детенцето на Ники Кънчев ?  Cry Cry Cry

# 189
добро утро за някои недоспало smile3507
много гадно това за Ники Кънчев,по голяма мъка от тази няма Cry
аз сега ще се пробвам да ви пусна една закуска а в духа на януарките нашия главен готвач Ками може да ме изяде Joyтам нали има вето над темите кой че ги пуска Joy

[color=redсори ама не става ей ще  си умрем от глад ако аз трябва да ви храня hahaha][/color]

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 07:24 от alximika

# 190
  • София
Алхимиче, линкът трябва да завършва на .jpg, за да излезе. За да стане туй, натискаш с десен бутон и викаш "Copy Image Location" или "Copy Shortcut" и после с Ctrl+v пействаш между имг таговете. Добави и width=450 след първото имг.

Ааа, и едната скоба на червеното е избягала накрая...

Аз май оздравях...точно като Яна!

# 191
[imhttp://lafim.com/modules.php?name=coppermine&file=displayimagepopup&pid=11793&fullsize=1g][/img]
ша са гръмна не става а снимките си ги качвам,ааа за червеното,мерси сферичке ама нъц.
това слънце няма ли да светне искам в парка не мога повече да седя затворена ще изкрейза Crazy Crazy Crazy

# 192
Еми,честит имен ден!На теб и на всички,които днес имат празник,пожелавам само здраве,но по много!

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 07:55 от толо

# 193

Да отменя Алхимика и това нека да се счита за почерпката ни за четвъртата ни месечинка!
Честито на голямата тумба родени на тази дата бебчовци! Да са послушни, много обичани и винаги усмихнати!

# 194
Добро утро на всички будни и събуждащи се!
Надявам се с детенце на Ники Кънчев всичко да е ок.
Алхимиче  -аз като ги меря - сух памперс тежи около 60гр., мокър може и над 200 гр., а боди и ританки - приблизително по 60 гр всяка дрешка, ако сте били и хапнали също оказва влияние.
Айде и аз по назад да не остана-ще пробвам една закуска да предложа

Нека Ками да не се сърди:)

Хубав ден на всички и целувки по бебешките дупета

Общи условия

Активация на акаунт