Дидерончо, радвам се, че оттърва бродерията, мен също ме е страх от игли и кръв и бих отказала да ме шият, ама не бива, вече страховете ти трябва да са на второ място, защото имате Зари.
Гери, надявам се мъжа ти да е добре, за да не се притеснявате за него и да си се прибере скоро у дома здрав.
Ние два дни се отдадохме на сън и мързел, Яна само суче и спи, изключение беше вчера, когато си поигра малко с баща си. Вчера излизането ни беше само до Метро с детето, малко луда работа, ама поне нямаше хора и не беше блъсканица, както обикновено.
Нашият тати днес хвана гората отново и отиде на някаква двудневна игра по еърсофт, ще спят в гората на палатки, абе... като малките деца са. А аз закусвам със сладолед
Дано нещата се оправят с децата от Асеновград, заради неразбирателство на родителите страдат децата. И дано слухът за детенцето на Ники Кънчев се окаже неверен
В моменти като този на човек нашите болежки/имаме ли колики, детето е наддало с 30 грама по-малко/ му изглеждат толкова смешни...Много
от нас.
), не е истина...да се чудиш всъщност да се смееш ли, да плачеш ли... 

от нас!!!!!
голяма съм шматка
"ВИждам", казвам аз, "За какво ти е този маркуч?", а той: "Е как защо...за да си мия панталоните, като си ги нацапам"

Ралица като никога е такава киселица!Цяла сутрин ми е в ръцете!Мъжа ми предложи да отидем до мола,а аз предпочетох те двамата с Боян да си ходят и да му купуват там каквото трябва.Представяте ли си колко ми е взела страха малката ревла?!От 3 часа през ноща пръцка и реве...