Отговори
# 225
  • София
Виви честито за изпитите.

Да покажем от смешните.Това е сутринта след като сме се нахранили и мама е отишла да измие шишето.Явно не ни е стигнало, тъй като ядем и тениската на тати. Party

# 226
# 227
Добър ден на всички!
Тази нощ сънувах,че съм бременна Shockedнякъде още в началото и не ми личеше,но си направих тест и беше положителен.И викам на таткото след 2-3 седмици ще разберем пола. Simple Smile
Мерсаж за закуските ,тооолкова са апетитни.Аз пък тази сутрин спретнах мекички със сиренце ммм и си обещах да хапна само една,но в крайна сметка ометох поне 3-4 Mr. Green
Хоуп,браво за включването,не сме те забравили,ами наминавай по-често да се отчетеш как сте!
Дано наистина това с Ники Кънчев да не е вярно Praynig
аз не разбрах темата на сегашната фотосесия,но се включвам с 2 снимки-тъжна и весела Grinning

Честити месечинки на всички бебенца!Да растат здрави,спокойни и весели!Виви,честито за изпитите!И аз имам държавен на 24 юни,ще си стискаме палци взаимно WinkНа мен ми е много трудно да уча,заради бебката,но скоро заминаваме за Чипровци/при нашите/ т там ще имам време да поуча,докато майка ми се наслаждава на внучката Simple Smile
Диде,голяма сладурка си имате,такова миличко личице-спокойничко Simple SmileВъобще всички бебенца са толкова сладки.Много ми е интересно какви ли ще сме след 1 годинка.
Да попитам пак,мами на момиченца,случайно да сте забелязали по билен секрет/бял/от половите органи на бебките?При нас има от известно време...Във вторник ще отидем до нашата педи да питаме,де.
Хайде ,пожелавам лек и хубав ден на всички,въпреки мрачното време.Е,поне малко да си отдъхнем от жегите. Hug

# 228
Ларакрофт, вие сте ми фаворити, снимката е уникална  Joy Joy Joy

# 229
Лара,снимката наистина е страхотна Joy

# 230
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ЕББОЦИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС   bouquet Да са здрави, щастливи, да имат безгрижно детство  и да радват мама и тати Heart Eyes
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ И СЕ ПОЧЕРПЕТЕ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ( картинки не се научих и аз като алхимичето да качвам, не си сама в мъката си алхимиче Joy)
Това за Ники Кънчев къде сте го чули, дано да не  е вярно Praynig

# 231
Ето и от нас една смешна поне за мен снимка.Преди няколко месеца,т.е.Белослава беше на 1 месец бях на банкет.Прибирам се късно вечерта отварям вратата и ги заварвам двамата с татко и да спят.И да хъркат  hahaha Въбще не разбраха,че съм се върнала.Аз се изкъпах и чак тогава отидох да ги сложа по леглата.

Embarassed Ще ме извините ако вече съм я показвала  Embarassed

larakroft1,страхотна снимка!

Darima,да и нацелуваш бузките на сладураната!

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 12:28 от naiema

# 232
О, мн интересен снимков материал!!! Laughing Joy
Честито на мамите студентки за взетите успешно изпити! Party
Предложението за заглавие с 1 юни е мн подходящо  bouquet
Дарима при нас  няма никакъв секрет, май- добре наистина да посетите д- ра Flutter
Наема, мн сладка снимка със сънчовци hahaha

# 233
КамиHug

Дарима и при нас няма.До сега не сме имали проблем нито с гърдичките нито със секрет от влагалището.Но все пак мисля,че няма нищо притеснително - явно още детенцето се чисти от хормините на мама.Но все както ти е казала Ками по-добре обсъдете с педи като отидете във вторник.Може някакви промивчици да се правят.

А ние май имаме слуз в акото от няколко дни  newsm78 Пиша може защото не съм сигурна дали е точно слуз или изпражненията са прост по-пенести.Ние сме на док чак към средата на юни,но ако продължи или се влоши положението ще отидем по-рано.

# 234
Честит имен ден и честити месечинки на всички!  bouquet

naiema, и ние имаме подобен проблем с пенестите изпражнения. Четох, четох - причините от бактерии до лактозна непоносимост. Дори щях да питам Яна, как да се преодолее. Спазвам всички правила за хранене само от едната гърда, за да не поема само предно мляко, не ям дразнещи храни (освен малко кафенце), не знам какво още... Но пък вие не сте на кърма, така че не знам какво би могло да е... newsm78

Снимките ви са страхотни!

# 235
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА !!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТЕЗИ КОИТО ПРАЗНУВАТ !

та да се отчетем и да питам
бяхме на консултация всичко е ок - 6.250 63 см пишката за сега е ок ваксината не плака и понесе добре
а днес хапнахме 2 лъжички пюре тиква ( хип) добре се облизва без да плюе
та да питам как се съхраняват отворени и не отворени пюрета и ся как се дава първо малко пюре после мляко само пюре и колко срок имат отворени

лек ден

# 236
  • София
Лара, ама таткото си спииии...

Найема, много са готини двамата!

Ама моля ви се, и ние трябва да черпим за 4 месеца!

# 237
Сиолина,Щом си започнала захранване с зеленчуково пюре,то трябва след време да замести едно ядене,така,че първо даваш пюре и после дохранваш с мляко,докато почне да изяжда цяло пюре.Увеличаваш пюрето всеки ден,а млякото намаляваш.А за срока на годност,си пише на всяка опаковка и в хладилника се държи след като веднъж е отворено

# 238
Ох,атмосферче,ама те лигите ми омазаха бюрото.Веданага отскочих до магазина и сега ще хапна и аз шоколадче и толумбички да не се затрия нещо  Joy

Ето пък една наша снимка с настръхнала перушинка  hahaha

И едни крачета!

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 14:32 от naiema

# 239

ето ги мойте хубавци как се разбират

Общи условия

Активация на акаунт