Отговори
# 60
Деси06 ако ти става по добре когато споделяш го направи а това кой ще ти повярва не трябва да те притеснява важното е на теб да ти стане по добре Peace Hug
newsm10 newsm10 newsm10

# 61
 А така понеже миналият път ви нахоках че винаги ме оставяте за 3-та страница като пуснете нова тема, та гледам взели сте си бележка сега съм чаааак на четвърта  smile3532 (шегичка  Wink ) Ама човек не може да ви насмогне с четене, а за днес в дъждовния ден - Теди, душка приготви новата тема, то се е видяло  newsm51
 @sofi_val@ да нацелуваш снахичката, бързо да се оправя. Важното е че нещата са хванати навреме. Ти само от едното необръщане на главата ли се усамни или и някакваи други симптоми има ?
 Диде миличка не ти е лесно, разбирам те че те е страх и мразиш да ходиш на генеколог, но се стегни, стисни зъби и действай. Найстина Зари си има нужда и от мама и тате. Сега вече нашите страхове са на заден план. Дечковците са по-важни. Пиши как си, че много те мислим  Hug
 Деси и ти си цъфнала и вързала с такъв проблем. Найстина ти си знаеш, и познаваш сестра си. Но ако вярно има депресия, май нещата няма да минат само с наставления и поставяне на място. Опредлено може да има нужда от професионална помощ. Не искам да те плаша но от човек в депресия не е много сигурно какво може да очакваш. Та ако може да я навиете да поговори с психолог  Thinking. А ако си е просто каприз, и лиготия ......е нямам думи в тоя случай.
 Еи мамчета какви са тия болести, я бързо сополките да се прибират на топло, а температурата да пада. За преумората - ми ако има начин впрегнете някой друг за ден два да поеме по-голямата тежест по грижите, за вас кърменето. Ако няма кой .....ми нали си знаете - стягаме се и това е няма как. Тия малките душички от нас зависят. Човешкия организъм е способен да понесе неподозирани натоварвания стига да се мобилизира достатъчно. Аз постоянно си мрънкам колко ми е трудно сега, но като се сетя през какви натоварвания - емоционални и физически съм минавала и съм се справяла , значи и сега мога. Ама еи така за разтоварване мрънкам да не съм капо  newsm47
 За приказките - мммммдаааа . то като филм на ужасите  ooooh! Ама си мисля, че те приказките трябва по някакв начин и да подготвят малките невинни душици за реалния и определно не толкова невинен свят  Tired. Та затова трябва и да се показва и злото по някакв начин. Ама чак пък кървища, месища и прочие екстри.....аде нема мужда  smile3516
  Ми това му се вика запис.....ха да спирам че сигурно съм улетела на 5-та страница вече.
 Хм ......  newsm78 май бях обещала преди време като на дневен ред беше темата "Мама и бебе" да ви се "пусна" и аз. Ми да взема да го направя а ? Така де да видите, че и по-зле може да има като се сравнявате с мен. Щото вие сваляте килца от бремеността още, а аз нали излязох от болницата с 3 кила по-слаба от преди да забременея, ама после с никаквия режим дето го няма на хранене и с оправданието че ям за да имам кърма май си възстанових килата от края на бремеността, ако не съм ги и надминала  #2gunfire

__EtnA__  моето гардже е на 4 месеца тежи 7500 и ако му давам само АМ - е около 180 мл. Ама ние сме си лакоми пък и едрички. Но сега погледнах на кутията, че толкова и препоръчват за бебе на 3-4 месеца и 5 хранения на денонощие. Ама ние определено си хапваме повечко. Тази нощ ми се буди 3 пъти и го кърмих. Някой път спи като пън до сутриннта ......малка каша.

# 62
Имам въпрос Simple Smile.
Понеже утре съм на сватба, а свекърва ми ще гледа малката трябва да й оставя кърма (изцедена, замразена и т.н.). Обаче представа си нямам какво количество да е. Rolling Eyes Та мисълта ми е, колко мл адаптирано мляко дават тези от вас, които не кърмят, за да се ориентирам все пак в количеството (ще оставя малко повече, но ме е страх да не оставя по-малко)?
И пак да питам-пускате ли климатици за охлаждане там където е бебо?
Не, дори и за отопляване не го пускахме този в стаята ни - педиатърката ни препоръча да не го ползваме, щом бебето спи в същата стая.

Ами аз давам по 160мл АМ,но всъщност може и повече.Според мен остави й към 180мл кърма,а бебка ще изпие толкова,колкото й се пие.

За климатиците-зимата си го пускахме в хола,а там бяха и децата.Струята беше насочена нагоре и в тях изобщо не духаше.Така че не мисля,че е проблем...Не се ли отопляват 90% от къщите с климатици? То във всеки един отоплителен уред има някакъв проблем по отношение на бебетата,така че.. Сега не пускаме климатика,защото вкъщи е достатъчно хладно-24 градуса си поддържаме без да се охлаждаме.

Диде,мила Hug Не си карък,просто не ти върви в момента.Всичко ще се оправи.Гледай да си спокойна заради Зари Simple Smile

Деси,сестра ти... #Cussing out Нищо няма да пиша,щото ми кипна като прочетох...Ти се успокой,че като те знам каква си притеснителна...Мисли за твоето си семейство.Сестра ти като е такава лиготия..остави я да си блъска главата сама...Не е малка,а зрял и ,за съжаление,не толкова разумен човек..Просто не й е дошло гумното на гъза /с извинение пред вас Blush/,затова предава фасони...

Абе разбрах аз за някакава страшна катастрофа снощи..Не съм гледала новините,но сега ще се поровя малко да разбера какво е станало...Ама май е било нещо ужасно....

# 63
  • София
Здравейте и то мен
Като гледам днес ще сме много активни заради лошото време.А зсутринта само станах погледнах какво е и продължих да спя.Милото сутрин взима Ники и се занимава с него и понякога пак го приспива.Днес така го е приспал,че детето още спи  Simple Smile
Алхимика, бебка да се оправя възможно най-бързо!!!
Атмосферче,през деня не можеш ли да оставиш на някой детето,за да поспиш,ужасно е да не си си взел съня.
Дидерончо, пиши как си моля те!!!!!!!!!

Исках още да пиша,но от времето ми е едно занесено...После пак ако бебо ми даде,то се знае,че ще сме тук Simple Smile

# 64
Днес много кофти времето, унисон с деня на траур Cry Ще си стойумй май цял ден у дома...
Отностно репортажите не мога да дам линк, но бащата на децата ще гостува в понеделник сутрин в 'Здр. България' по Нова ТВ Flutter
Деси не си хаби повече нервите с таз твоята сестра. Стига е била център на внимание, гледай твоето семейство да е добре и да се обичате! Heart Eyes
Климатик тук в апартамента в Сливен няма, но в колата го пускаме като си пътуваме почти вс седмица до Северна България. За сега проблем сме няма ли, гледам лекичко да е завита беба и да не духа с/у нея.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:34 от kamelllia19

# 65
Цитат
@sofi_val@  да нацелуваш снахичката, бързо да се оправя. Важното е че нещата са хванати навреме. Ти само от едното необръщане на главата ли се усамни или и някакваи други симптоми има ?
oooooooo  благодарим за целувките,много е доволна след като я нацелувах от Ачо(а той е станал още по готин).
Ами да първо се усъмних по това че си държеше главата наляво и отпусната и все още неможе да се обръща а като имам тренинг с каката на тази възраст си държеше главата като струна и се въртеше като пумпал,но тя ми е и лятно бебе,но важното е че доки казва че ще се оправи хванали сме го навреме.
Благодаря ви че ви има и винаги ме успокоявате в даден момент  bouquet  bouquet  bouquet

Алхимиче -http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=143238това е само статия ,все още немога да намеря репортажа от снощи.
нещо не ще.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:36 от @sofi_val@

# 66
аууууу второто ми име е тъпигьозка,що ми беше да гледам това дето си го есложила фоксуната под линийките за бягство от затвора smile3538 smile3538аз не го бях догледала а милото само ми викаше мале мале ако знаеш как свършва веднага ще го изгледаш.е вече няма смисъл Joyмноооо съм простааааааа Banghead

# 67
Здравейте! Пропуснах цяла тема, но нещо не ми се пишеше. Нашето момче вече е по-добре, цлава Богу!  Praynig
Гея, вярвам, че при вас нещата ще се стабилизират и всичко ще си дойде на мястото. Много напрежение ви се събра, но ще отмине, мъжа ти ще трябва да се лекува.
Диде, трябвало е да се съгласиш да те зашият, защо толкова те е страх?! Дано е спряло кървенето, че това си е сериозно. Пиши какво става с теб.
Деси06, опитай да говориш със сестра си, но така, че да и стане ясно, че си много сериозна, а не си приказваш с нея просто така както друг път. Обясни и, че в момента сама си създава проблеми от нищото и притеснява толкова хора и то най-близките си! Попитай я тя как би се почувствала на твое място ако и кажеш, че ще се самоубиваш и тя трябва да ти гледа детето. Тя трябва да разбере, че това дете има нужда от здраво семейство, от майка и баща и на нея дори да и е трудно трябва да се вземе в ръце и да се промени заради него ( и заради мъжа си и заради себе си). Така ще помогне най-вече на себе си! Говори с нея, но не се карай, а някак по психологически подходи, за да я накараш да се размисли и да види грешките си и да се запита защо така става, защо ома проблеми и най-вече, че тя самата може да ги реши и то лесно. Дано се справите!!! Лошото е, че ви дели разстоянието, а може и за добро да е в случая.
На всички болни: Бързо да оздравявате  !  Hug

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора
Лелеее, вие да не се надпреварвате кой пише най-бързо???!!! Wink

# 68
Благодаря ви!
Явно ще трябва да оставя 2 авентски бомбички! Laughing

И друго да попитам - понеже мажем бебка с преварен зехтин - все си мисля, че вече е малко топло за такова омазняване. Чудя се дали да го сменя с някакъв лосион (не олио). Вие с какво мажете?

Деси06 и аз си мисля,  че сестра ти прекалява. Помогнали сте й в труден момент, но не може да й угаждате на всеки каприз. Обясни й, че не само нейния момент е труден, а и вие имате в момента финансови трудности, един работещ издържа жена си и 3 деца... и не можете да поемете грижата и за нея.

# 69
Етна аз мажа Александра в момента с бебешко мляко на Бюбхен ,използвала съм го и с голямата си дъщеря и съм много доволна
.

# 70
 __EtnA__ ,аз мажа със Себамед.Можеш да мажеш и с олио на Бюбхен,например.Противно на очакванията,че олиото оставя телцето на бебето мазно,то всъщност овлажнява повече,отколкото  да омазнява.Това ми го каза педиатър.Затова и купихме специално за Наско Себамед,защото в началото кожата му беше адски суха,направо лющеща се...
Ама това си е мое мнение.Аз по принцип не съм много компетентна по много въпроси,но за такива,в които съм се убедила лично,винаги си изказвам мнението..

# 71
В това кофти време, май всички сме си в къщи.
Хайде и аз да ви се оплача, но от майка ми, преди 1 час пристигна, без предупреждение и още от вратата, аз ще я гледам, а ти да изчистиш или обратното и макар и да ви се стори глупаво на мен ми закипя.Ще идва да ми нарежда аз кога ще чистя( а то не е мръсно) ами на мен сега може да не ми кеф, после да ми хвърли боклука(нищо против)но коментарите, неможете един боклук да си хвърлите, ти няма да го хвърляш, той мъжа ти и аз побеснях( а той милия по цял ден е на работа) и й казах, че като има време ще го хвърли и тя- Той само седял  Shocked. A пък за зет ми и сестра ми какви и говори, няма да ви казвамНе ме разбирайте погрешно-Майка ми е , много ми помага и я обичам, но така засяга хората и постоянно ни се бърка в семействата, като че ли сме малки деца.
Е това на фона на проблемите на Деси със сестра й нищо не е, но и без това ми беше вкиснато, а и мама реши съвсем да ми прецака деня.
Всички болнички да се оправят. Hug

# 72
dessi,всички съвети,които ти даваме,звучат логично,но биха се възприели от човек ,който също мисли адекватно...А предполагам си се убедила,че е абсолютно невъзможно да обясниш нещо на човек,когато той сам не усеща нещата..Между другото сестра ти също много страда и се измъчва от собствената си инфантилност!Най-ценната помощ за нея няма да е някоя и друга финансова инжекция,а да се научи да управлява живота си!Ето,пак на думи е много лесно...Желая ти успех и спокойствие(за теб е много важно!).  Hug

Алхимиче,ти докато снимаше баткото на бънджито,аз снимах "спалното отделение",но Мая се разрева и прекъснах фотосесията!

Зитке,споко бе,душа! Laughing Погледни го от друг ъгъл-жената е загрижена за вас,но не успява да изрази загрижеността си по подходящ начин!Ето,виж,вместо да си лежи и чете романи е дошла да ти изчисти!

# 73
аууууу второто ми име е тъпигьозка,... Joyмноооо съм простааааааа Banghead

smile3532 smile3532 smile3532 smile3533

gydi

п.п
Аз съм мъжлето  Laughing

# 74
аууууу второто ми име е тъпигьозка,... Joyмноооо съм простааааааа Banghead

smile3532 smile3532 smile3532 smile3533

gydi

п.п
Аз съм мъжлето  Laughing
  hahaha

Баш Алхимика,включвай се по-често да разведряваш обстановката,че сме много/само жени тук,хормонално претоварени,а и времето се скапа...и темата се нагнетява малко.. Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт