Отговори
# 15
  • София
Пипи аз се чудя какво да ги правя,че мойте и двамата са вкъщи и в този дъжд съвсем незнамкакво да ги правя,но ме е страх от вируси Sad
Вие кога ще ходите?

# 16
  • Бургас
Запис за да не изтърва темата. Grinning

На всички болнички дечица пращам много положителна енергия от нас,оправяйте се ! Hug

Джули и за Рико също,много прегръдки нека ръчичката се оправя !  Hug

Хубав ден на всички. Grinning Hug Peace

# 17
Пипи аз се чудя какво да ги правя,че мойте и двамата са вкъщи и в този дъжд съвсем незнамкакво да ги правя,но ме е страх от вируси Sad
Вие кога ще ходите?

след малко. ако решите, звънкай!

# 18
  • София, Дървеница
Здравейте!
Днес сме на тържество на баткото в градината  Hug
Ще им раздават свидетелствата за завършена подготвителна група, ще се сбогуваме с детската градина и т.н.

Всички болнички да оздравят!
Лек ден!

# 19
  • София
Хайде дано само за хубави новини се поздравяваме в тази тема и да няма болести и пострадали.  Praynig
Джули а и другите майки да знаят (ако не знаят) за опарено и изгорено веднага след инцидента се налага с НАСТЪРГАН КАРТОФ. Личен опит а иначе майка ми го е казвала. Така веднъж се залепих на една чаша от микровълновата дето се била скапала че.... ooooh! Наложих си мястото но не видях къде точно и се оказа, че наложеното дори не се зачерви а другото се наду яко. Алекс се е лепвал на дървена печка и пак така нищо не остана.  Peace
И ние сме си всички в къщи и лудницата почна.  Crazy
Иве весело тържество и от тук на татък.... успех в училищното поприще.  Hug

# 20
Хайде да се запиша и аз в новата тема.
Оздравявайте и изкарайте един хубав празник.
Джули, и аз си мисля, че разни бабешки лекове помагат много за изгорено. Моят е няколко супени лъжици кисело мляко с 2 лъжички сода бикарбонат. Пробвай да си подържи пръстчето в него.
Натали тази нощ заспа в 4 и стана в 8. Друго не искам да пиша, само че който е казал че колкото е по-малко детето по-лесно изкарва шарката греши. Явно си е до дете.
Зимна, Никитали,  Миа да се похвалите скоро и вие.
iva_top  честит ти абитуриент на теб  Laughing

# 21
Хайде да се запиша и аз в новата тема и да пожелая само здрави деца и спокойни мами вече!  Hug

# 22
Здравейте!

Никитали, Зимна, прегръщам ви! Hug

И другите болни дечица да оздравяват! Heart Eyes

Силви, знам за какво говориш TiredИ си много права, да, варицелата е детска болест, но много деца я карат много тежко Confused

Аз няма да се оплаквам, ама и при нас не е розово Rolling Eyes

Вчера ходих на първото тържество на Преси по случай сбогуването с яслата Simple Smile
Голямо вълнение, чак пуснах 2 сълзи Blush

# 23
Джули, и аз си мисля, че разни бабешки лекове помагат много за изгорено. Моят е няколко супени лъжици кисело мляко с 2 лъжички сода бикарбонат. Пробвай да си подържи пръстчето в него.

Силви, то не е пръстчето, а цялата шепичка.
Мехурът е по средата, а цялата шепичка иначе е червена.
Довечера като вземем мехлемът от бабата, ще ви кажа какво става, но искам да попитам - според вас горе долу колко време трябва да се маже, преди да има някакъв ефект?  Thinking
И ако този мехур се пукне, със сигурност ще се получи доста голяма рана.  Confused
Какво да я правя?
Да я превръзвам ли или?  newsm78
Благодаря на всички, които мислят за нас.  Hug
Дано всички сме здрави и усмихнати на детския празник.
   Hug

# 24
Благодаря за хубавата темичка  bouquet
Ние сме здрави вече, пу-пу Praynig, но ще си кротуваме вкъщи да се стабилизираме напълно!
Много се радвам че започват хубавите новини за здрави дечица Grinning
Никитали, пиши как е Никол!
Джули, дано бързо се оправи ръчичката, че като знам как боли изгорено ooooh!
Благодаря на Дама и Силви за рецептите, ще си ги запиша да си знам.
Иве честито завършване на баткото  bouquet

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 12:16 от matza83

# 25
  • София, Дървеница
Малко ОФФ

За мамите от София, искам да ви обърна внимание на това, ако не сте го подписали вече!

http://www.bgpetition.com/nedostig-na-mesta-detskite-zavedenia-Sofia/index.html

# 26
Здравейте,
честита ни нова темичка, пожелавам си в нея да пишем само за постижения и пакости но с добър завършек.

Малките сладури, да се оправят по-бързо, Nikitali, Зимна, Лейди Фил, Silvipl  Hug  Praynig

Браво на оздравяващите, хайде че ни е скучно другата седмица купон ни чака!!!

Хубав ден!

П.С. Пипи къснимко прочетох за Патиланци. Иначе имахме вариант да се включим. Нищо другия път.

# 27
Мами погледнах в темичката за първи Юни и нещо хич не върви.
Я отскочете и до нея и да решим къде ще заведем децата.

# 28
  • София
Джулка, дано мехлемът помогне!  Peace  Само да кажа, ако не знаеш, че раната не трябва да се покрива с лепенки, защото за да зарестне е необходим достъп на въздух. Като намажеш с мехлема, покрий със стерилна марличка и завържи с бинт. Мисля че за десетина дни ще мине изгарянето. Поне на Ивана толкова й трябваше, като си изгори зимата кокалчетата на ръката на дървената печка.  Cry
За мехура, ако почне да се пълни с течност е хубаво да се пробие леко със стерилизирана игла, за да изтече течността, но в никакъв слечай не махай цялата кожа, че много боли отдолу раната.
А ще споделиш ли с нас координати на въпросната баба. Надявам се да не ни потрябва, но за всеки случай да знаем.

# 29
  • до една звездичка
Не го бях чувала това за настъргания картоф. Rolling Eyes Със сигурност ще го запомня, обаче.
Днес взех направление за ортопед - да ни види  Confused

Тъжен ден е днес, и времето едно такова - в унисон...
Дано, поне да сме здрави!

Общи условия

Активация на акаунт