Отговори
# 30
Докато ви питам, и мехурът взе, че се спука.  ooooh!
Сега какво - да му сложа марля и да го вържа, така ли?
За бабата ще кажа, разбира се.
Нека само отидем и купим мазилото, и после ще ви кажа.
 Peace

# 31
Джули, и аз като Мирка мисля, че раната трябва да се превърже, но така че да може да диша - с марля и бинт. Никол си изгори ръката на пресата за коса и много плака целия ден, нищо че като площ изгарянето не беше толкова голямо. Горкичкия Рики, представям си колко я боли малката душица  Hug Дано да му помогне мехлема на бабата!
Никол си е още у дома, успявам да удържа фронта при домашни условия, даже вече е по-добре от вчера.  Спряхме повръщането (Вейче, благодаря ти за съвета за Вомитусхила), но се върна другата екстра, въпреки помоща от Теди с един буркан компот от дренки. Поне днес е доста по-весела и не е в леглото цял ден, а почти непрекъснато обикаля по стаите.
Иначе и аз го залепих вируса и от сутринта съм абонирана за тоалетната, добре че поне не повръщам, че и контракции ще ми тръгнат от напъването сигурно  Mr. Green
Всички болнички дечица да оздравяват и не искам да чувам за нови попълнения! Фили, това се отнасяше за теб  Hug
Браво на борбения Боби, който толкова бързо успя да пребори неразположенията!
Приятен ден!

# 32
Мирка, Никитали, благодаря ви.  Hug
Вързала съм го с марля и бинт и май няма да изчакам довечера, а след малко ще изритам баща му от леглото и ще се вдигнем целокупно до Костинброд.

Никитали, дай й да пие оризова вода.
Помага със сигурност.
  Peace

# 33
  • до една звездичка
Някои от най-тежките изгаряния при трудови злополуки бяха излекувани точно с този мехлем, който правят в Костинброд. Единият ни завод е там и работниците я знаеха тази баба и мехлема, който прави.
Дано помогне и на вас! Peace

# 34
Да, то цяла София я знае тази баба, само се надявам малчо да не замърси раната, защото все пак е мъничък и пипа навсякъде.  Confused
Никитали, и за шипки се сетих.
Също помагат.
Въобще каквото и да й даваш да пие, нека е с някаква такава течност - от шипки, от ориз или от дренки.
Лечебната "Хумана" също я прави с такава вода (за най-сигурно оризова).

# 35
Здравейте, ето ни и нас, вече по-добре и с два кътника в повече, наболи засега, надявам се скоро да излязат напълно.

Никитали, дано малката върви все по-добре, а пък ти взимай мерки навреме, да не се стига до крайности.
Джули, като се спука мехура, по-добре ли се чувства малкия? Ама и ти,спирай с това гладене, вземи си една сушилня и ще си решиш проблема.
Зимна, дано скоро сте вкъщи, здрави и весели.

Всички болни да оздравяват бързо  Praynig

# 36
  • Пловдив
Здравейте!

Дано скоро всички болни дечица да оздравяват и отсега нататък - хубави новини  Praynig  Hug

Ние се завърнахме благополучно вчера минус изгубена детска количка в Париж  ooooh! , която преди малко пристигна с куриер вкъщи и вече може да излизаме. Чакаме да спре дъжда  Simple Smile

bouquet

# 37
Ханна, добре дошли на родна земя. Ще ми е интересно да чуя впечатленията ти. Бързо адаптиране желая, дано Мишката бързо обърне часовата разлика.

# 38
Ханна,добре дошли на родна земя.Чакаме снимки и разказ,ако имаш време разбира се.

Маца,радвам се,че Боби е оздравял бързо. Hug

Ива,честито завършване на баткото.

Фил,честито завършване на яслата на Преско и бързо оздравяване ви желая.

# 39
  • Карлово
Ханна, баш ми е драго Hug

# 40
  • Пловдив
Обещавам да намеря време да разкажа това, което ме впечетли. Общо взето престоя на Миша в Щатите и се отрази много добре. Порасна пред очите ми. Деца се учат най-добре от други деца Simple Smile Попиват всичко - и добро и лошо. Научи думи на английски ... научи основите жестове с ръце (това явно е доста популярен начин за комуникация с все още не говорещите деца). Дори в момента тъй като иска да ставам от ПС-то не само, че ми се вре в ръцете, ами пери ръце встрани и вика - Done!! (демек Стига толкова  Laughing )

Оттук нататък влизам в час с обсъжданите теми и ще се включвам по-редовно  Simple Smile

И вие ми липсвахте  Hug

# 41
Ханна, добре дошли, моля те, кажи нещо интересно, вкл.и подробности около пътуването. Hug
Джули, аз на 6 години се лепнах с нашета ютия върху ръката отгоре, знам, че майка ми ме ръси с брашно, но защо не мога да кажа, малка съм била пък и много ме болеше, после ходех всеки ден на превръзки и ми махаха мъртвата кожа, още имам белег. Сигурно с мехлемчето ще е по-добър вариант.
Силви,  Hugмного си мисля за вас, дано скоро се нормализират нещата.
Прегръдки на всикчи болнички и кураж на мамите.
Ние днес имахме случка от онзи тип, като на Маца. EmbarassedСъбудих се от миризмата, миличкия ми Мариянчо сутрин се измъква от леглото и тихичко си играе, докато мама дреме като пиянде. И вирнал той крачета до мене и си бращолеви нещо, като го погледнах, майко милаааааа ooooh!Той от няколко дни е е с памперс гащи, нещо са се разкъсали явно отстрани там където се късат като се свалят и какво да видя, ако по стената , на чаршафа, на земята, на дивана, може и още да има някъде, където е минал, целия омазан. Прилоша ми! Изкъпах по набързо, той добре, че никога нямам против банята, после търкане, пране, основно чистене, веселба. Докато закусваше пък обърнах купичката на земята, абе кеф.

# 42
  • София, Дървеница
Благодаря на всички, от името на бате Гого, за пожеланията  Hug

Ханна, добре дошла!

# 43
  • София
Ханна, добре дошли  Hug и бърза аклиматизация!

Джули, Ева се изгори също на ютията миналата седмица и все още не е заздравяла раната. Но аз не съм я мазала с нищо друго, освен с обикновено кремче, като се опари. Тази баба явно само аз не я знам, но пък за картофа запомних (засега)!

Никитали, браво, че е по-добре Никол, щом е почнала да обикаля и не е вече така отпусната, минали сте пика. дай и да гризка солетки със сол ако има желание, ама ти си знаеш методите против диария. Пази се и ти!

За варицелата в детска възраст, моето статистическо проучване излезе със становището: малки да, ама не съвсем малки. Най-добре между 3 и 6 години.

Да ви кажа при мен явно ирационалните сили, действат по обратен начин. Когато се притеснявам за нещо, то не се случва. А когато се успокоя и си повтарям, че няма как да стане - и БАМ става. Затова сега отивам да си се попритеснявам още малко  Wink

# 44
Здравейте момичета!
Аз савсем се загубих, от поне 1 седмица не съм чела нищо, но се надявам да наваксам.
Влизам само да се запиша и да ви кажа че вчера кацнахме на канаска земя благополучно и си имаме и баба. Та се надявам да се включвам по-често. Още немога да оправя багажи и цасовата разлика. Снощи заспахме всички ж 7 вечерта и Моната първа се  събуди в 5 сутринта и от тогава сме на крака. Така ще е поне 1 седмица, предполагам. На мен обратно като се връщам тук ми е много трудно. Горкото като се събуди през ноща и се надриска, защото му беше вече време.
Хана, добре дошла в БГ!
Болничките да оздравяват!

Общи условия

Активация на акаунт