6milianka подаръци купува и за тортата умува II (тема 105)

• 11 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Добре, Белинда. Хората защо качват снимки и ги пускат тук? Защото искат и другите да ги видят. Какво се очаква да направя - или махам с ръка, или си причинявам неудобството да се регистрирам на поредното друго място.
Няма да ми посочиш, защото никъде не съм искала да ми правиш подбор. Просто исках да се похваля съ сладката си Анна Heart Eyes

# 166
  • Бургас
... Та, много ви моля, кажете ми в справката до входящия номер на декларацията ви каква дата седи. Виждам, че счетоводителката е подала Декл. Обр.1 за април, а с нея би трябвало да е подадена и декларацията ми за продължение на майчинството. Обаче датата до вх.номер е 16.12.2008, няма дата за прекратяване на обезщетението, а доскоро имаше - 6.4.2009. Благодаря предварително на който ми отговори  bouquet

Джоли е казала, аз докато се натуткам. На мен последния превод ми беше до 14 април (Лора е родена на 14 юли). Новата декларация излиза отделно и е с входящ номер 20 май. Посочена е и начална и крайна дата за тази декларация, "определена от системата" от 15 април до 19 юли. Чакам само в другата справка да ми се появи дата за превода. Смятано от 20ти май, броя 15 работни дни, значи до 8ми юни трябва да има парички. Както се вижда доста ми се бавят, но както казаха другите, ще се съберат доста после за харчене  Mr. Green

Много са хубави снимките

# 167
От страсти забравям да кажа на Астарта, че много се е вталила. Как?
Двамата братя са много сладки Heart Eyes

Момичета има ли желаещи на 1 юни да си направим среща. Може да заведем децата заедно някъде. Може да се видим в заведението на Астарта, в парка ако е хубаво времето или където и да било другаде. Ако има желаещи да пуснем една отделна тема Thinking
Айде, но май само двете с теб сме си мераклийки за онова заведение Mr. Green

# 168
  • Sofia
Ама нали вече се разбрахме за протеста на 1-ви? Няма ли да ходите? newsm78

# 169
Ау, верно, забравих го doh
А ако вали?

# 170
  • София
Кой протест бе, аз пак не съм чела smile3537

# 171
# 172
Е той е от 10:30 часа. И не всички ще дойдат, предполагам.
Дайте да организираме нещо за среща, а на протеста който иска да дойде. Надявам се повече хора да се присъединят. Между другото, аз не съм убедена, че ако е такова времето като днес, ще отида.

Дуци, Сакси специално днес ми се обади, да ви питам не искате ли в заведението на Астарта, така че ставаме три Mr. Green

# 173
  • Sofia
Аз ще ходя на протеста, а после където кажете  Peace

# 174
  • София

Ще ме прощавате, ама това е тъпо Stop Банално е вече.Какво да направят според вас? Аз виждав около нас на 3 детски градини да се правят разширения.Няма как от раз да стане, но вече се работи.
Какво ще направите с протеста и какво се цели не вдявам  newsm78
Според мен всичко това се подбужда политически за пред изборите.Опитват се да го оакат бат Бойко от всякъде,, смешно ми е вече ooooh!

# 175
И аз ще ходя, ако не вали. Въпросът е после искате ли да се съберем Peace

# 176
  • София
Дуци, Сакси специално днес ми се обади, да ви питам не искате ли в заведението на Астарта, така че ставаме три Mr. Green

Четири  Peace но зависи за колко часа ще е уговорката, тоест дали Джуфката ще спи по това време.

# 177

Четири  Peace но зависи за колко часа ще е уговорката, тоест дали Джуфката ще спи по това време.
Ами да го направим в удобно за всички време Peace

Айде някой да пусне тема Praynig, че отивам да храня звяра Mr. Green

# 178
  • София
Направих тема
За пръв път ми е, ако нещо не е както трябва - казвайте  Blush

# 179
  • Sofia
Кети, работи се наистина, НО мнооого бавно (следя въпроса покрай сдружението) и ако не е постоянният натиск на независими организации и родители ще е още по-бавно.
Та аз в това виждам смисълът - трябва постояннен натиск, за да се случват по-бързо нещата.
Няма нищо общо с изборите точно този протест (виж за другият на 31.05 има), случва се сега, защото сега излезе класирането и 5000 родители осъзнават, че са вън от системата.

Общи условия

Активация на акаунт