6milianka подаръци купува и за тортата умува II (тема 105)

• 11 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Паднах в тоалетната чиния newsm09
Ники пишкал и разбира се, не пуснал седалката, аз не видях и...баси, не знаех, че ни е толкова голяма чинията Joy
Това беше кулминацията на днешния ден Mr. Green

# 196
Belinda,  Joy

Ние бяхме цял следобяд навън, най-накрая след голямо обикаляне си харесах чехли. Даже 2 чифта  Embarassed Ноеми геройски разгледа всички магазини заспа чак в 18ч в колата на тръгване Laughing

Ето да ни видите какви бяхме издокарани всички  (даже и Ясмин с рокля Mr. Green ) Wink

# 197
Леле, Майрааа, страхотни стеее Hug
А Ясмин е...нямам думи, прелестна госпожица, ще я покажа на Пепи да спре да вика той това, той онова Crazy

# 198
  • София
Майра, като от списание сте Flutter Едни такива чистички Heart Eyes Ние сме в този вид максимум до асансьора hahaha

# 199
Майра, като от списание сте Flutter Едни такива чистички Heart Eyes Ние сме в този вид максимум до асансьора hahaha

hahah i nie  Joy

# 200
Еми явно проблемът е в това, че имате асансьор. Ние като нямаме - и сме чисти  hahaha

# 201
Момичета, който разбира от регламента за прием в ДГ моля да ми пише  Praynig Странно ми е, че едно момиченце, което беше на 16-то място в списъка на чакащите сега е прието на единственото свободно място в ДГ. На всяко класиране ли се теглят номера или номерата се запазват първоначалните изтеглени?

# 202
  • София
На протеста, Кети, ще ходя (ако не вали), защото в нашия квартал, който администрацията на Кмета, дори не знае къде е, няма нито една общинска детска градина и или ясла, за детска площадка да не говорим.

Гнидка, къде живееш ти? newsm78
Малко остро съм се изразила Blush Понякога като се прочета назад и се чудя как съм го написала това, поддавам се на емоцията Embarassed
Абе момичета прави ли ви впечатление, че съм станала много лош човек нещо Shocked Сопвам се, дразня се, нещо съм изнервена....абе не съм същата.....Що така  newsm78 какво пък ме промени newsm78 Не се харесвам.
Не искам да се карам за ДГ с никой, моля ви! Ние също не сме приети Peace Яд ме хвана, че ако всичко е политическо вече на маймуни ни правят.Като пионки сме им на тея ...!

Джули Ами както повечето никове моя е такъв, защото нямаше свободни Нелита в никакъв вид Mr. Green В у-щето ми викаха Нелито.Имах ендно кученце Кети и много го харесвам това има.Чак беше и вариянт за има на Маги hahaha И Кети не беше свободно, та Кетито ...и така Hug

Белиндо ма,  hahaha hahaha hahaha Три пъти се върнах да те прочета JoyВикам си нещо не виждам. ВидЕ ли сЯ, Дедо Боже те наказа, дето се заяждаш У форУмУ Mr. Green Аз сега какво да очаквам, подхлъзване върху ако ли
 Mr. Green

Майра Heart Eyes

# 203
  • София
Джоли, аз не съм хич наясно, но ако искаш можеш да питаш в темата за приема в дет. градини в Нашите деца, там са абсолютни спецове.

Майра, ако питаш мене проблемът е географски, а що се касае конкретно до нас - и полов Twisted Evil

Кетка, да, Господ вижда всичко Mr. Green Абе ти ли искаше координати на човека с рейнбоу? Аз съм горе-долу доволна. Светна ми диванчето, но на килима останаха две петънца, не успя да ги почисти. Малко ми е странна обаче цената - чисти 50 минути и ми взе 40 лв. Confused Ама пред перспективата да търкам на ръка с четка и после да ми съхне една седмица, плащаш и пееш Rolling Eyes Ако те устройва, пращам тел. на лични.

# 204
Разхождам се, Дуци, разхождам се  Simple Smile

а такааааа и нито веднъж не свирна да се мотаме заедно

Гнид Hug Ще ходим в Дианабад, от там в Младост и така Mr. Green

хайде да изнахалствам и аз да се набутам. Все пак и аз имам да свалям килца  Whistling
Дуци кога ще се местите?

Дуци, те ще го облагородят квартала, няма начин, все пак толкова много народ живее там вече.

досега само строят. То не остана място за облагородяване  Sad

# 205
Не знам, всичко опира до финансовата част на нещата. Почти е готово, да се надяваме скоро.
Абе ще се съберем агитка и там Mr. Green

# 206
  • София
Абе, Кети /Нели/  Heart Eyes Разсмя ме здраво  Joy И с името, и с подхлъзването, всичко  Mr. Green

Белинда, съболезнования. Гадно (макар и смешно, признавам).
Майра, много сте хубави. Ясмин има страхотен сукман!
Дуци снесе новина, гледай ти  Thinking Но за мен е пак далече. Нямаш ли жилище в резерва насам  Mr. Green
Джоли, не съм сигурна, обаче поне "нашата" детска градина беше сред тези, обявили вчера допълнително свободно място. На него сега е наредено момиченце с по-нисък бал от други чакащи, обаче презимето му е Мариева. Явно дете на самотна майка. Нали вече сляха социалната и нормалната опашка, явно са дали предимство на социално слаб или както се води детенцето. Но не съм задълбавала толкова как е по регламент. Ако истински те съмнява някаква нередност, защо не говориш направо с директорката? Някой майки писаха, че са споделяли опасения с директорките и жените са били любезни, обяснявали са случая или са казвали, че и те още не знаят, а и за тях е подозрителен случай.

# 207
Белинда, затворена е от вчера темата  Rolling Eyes Ама ще разпитам както Джули предложи   bouquet
Мерси за бързите отговори, момичета!

Отивам да гледа Кости  Blush

# 208
  • Sofia
Джоли, и аз не го разбрах този момент, но наистина питай в темата, там има компетентни. Не е затворена, има друга. Ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=400382.390;topicseen
БелиндаJoy Joy (сори, ама смешно ми стана).
Майра, страхотни сте Heart Eyes Наистина като от списание.
Доне, нещо май ти тежи тия дни, казвай какво става. Hug
Тая пък Кетито ме уби, била станала лош човек hahaha

# 209
  • София
Джоли, активна си е темата, виж линка на НБМ. Току що постнах за проба.

Общи условия

Активация на акаунт