6milianka подаръци купува и за тортата умува II (тема 105)

• 11 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз мисля да се присъединя към протеста. И, да, има нужда да се обърне още внимание на проблема - дори и да разширяват сегашните градини и ясли, раждаемостта в София нараства всяка година. Новозаплануваните 1000 места не покриват дефицита и за 1 година.

Астарта, на мен също ми направи впечатление колко фина ставаш пак  Flutter
Кетито, все се чудя - ти май се казваш Нели, защо си с толкова различен ник?

# 181
В Младост 2 социалните са бивша детска градина. Поне бяха. Дали още е така?
Също в Младост 1 имаше градина, превърната в ДСК, какво стана после не знам... Кой знае колко подобни има.

# 182
Пърли, пращала си ми координатите на педиатърката преди време, имам ги предвид  Peace

Браво на Дестита и на малкия Дани  Grinning И ние за това се борим, ама голям инат това Кате  Thinking

Тия спорове са постановки, знам си аз  Laughing

Астарта, трябва наистина основателна причина да се върнеш, като гледам снимките. Такава зелена морава пред жилищна сграда, предполагам има само в затворените комплекси, не ме съмнява. А децата ти са просто чудесни  Heart Eyes

Зарибихте ме с това чистене с Рейбоу  Laughing Днес отидох до Дупница, оставих Катето на майка ми и й взех прахосмукачката  Crazy И сега вилнея на воля!!! Малко ме е срам, че я оставих (за пръв път ми е), обаче така искам да си изчистя на спокойствие  Crossing Arms

На протеста, Кети, ще ходя (ако не вали), защото в нашия квартал, който администрацията на Кмета, дори не знае къде е, няма нито една общинска детска градина и или ясла, за детска площадка да не говорим. И тъй като на предния протест ми беше обещано, че нещо ще се предприеме, ще ги преслушам кое докъде е.

Вчера се видяхме с Ая и Юан  Grinning Много е пораснал, ходи, бърбори, танцува  Simple Smile А Катето как му се радва  Crazy

# 183
На протеста, Кети, ще ходя (ако не вали), защото в нашия квартал, който администрацията на Кмета, дори не знае къде е, няма нито една общинска детска градина и или ясла, за детска площадка да не говорим. И тъй като на предния протест ми беше обещано, че нещо ще се предприеме, ще ги преслушам кое докъде е.
Я гледай ти. Нали знаеш, че и мен ме вълнува, та ще ти правя компания.
А ти в Зоопарка защо не се разхождаш?

# 184
Аз подкрепям тоя протест, защото ако не сме активни нищо няма да направят тия крадци! За съжаление няма как да дойда - нито на протеста, нито на срещата след това  Sad На курс съм.

# 185
Мерси на всички за милите думи Hug. А комплиментите за вталяването ми идват точно като по поръчка, защото като си нямам кантар да следя дали килограмите се топят, се съмнявах дали правя нещата както трябва Simple Smile. Дуци, карам деветдесетдневната диета, като този път я спазвам абсолютно стриктно и учудващо за мен самата на осмия ден изгубих всякакви мераци за ядене. Дори във въглехидратния ден ми става лошо от половин шоколад Shocked.
Не грешиш за социалните в Младост 2, както и за Младост 1, бивша детска градина е понастоящем НАП Confused. Успех на протеста, браво на вас Peace. Много добро впечатление правят момичетата, чиито деца са приети, но въпреки това продължават да отстояват каузата  bouquet.

# 186
Я гледай ти. Нали знаеш, че и мен ме вълнува, та ще ти правя компания.
А ти в Зоопарка защо не се разхождаш?

Разхождам се, Дуци, разхождам се  Simple Smile НО и до там трябва да ходя с колата, въпреки че не е далече. Защото и двата варианта да стигна с количка са меко казано неприятни. Единият е натоварена прашна квартална улица без тротоари, а другият е още по-натовареното и мръсно Сименовско шосе, където трябва да се славомира покрай профучаващите коли, понеже тротоарите са заети с паркирали такива.
Освен това тя приема посетители само до 16 часа, а Катето спи само вкъщи, тъй че по-дълга разходка правим само след обяд.

# 187
Е, да, това е улицата, на която ще живеем и ние. Да се надяваме, че като пуснат продължение на булеварда, ще секне движението по нея.
Браво, Астарта, продължавай в същия дух Hug

# 188
  • Sofia
Аууу Дуци, къде ще ходите вие, аз нещо не съм разбрала? Shocked

# 189
Там, до Зоопарка. Хем се радвам, хем не. Няма никаква инфраструктура там, няма магазини, няма нищо. Но пък ще сме в къща с двор и доста по-широко ще ни е, отколкото в момента.

# 190
Ооо, Дуци  Flutter Брой ни постоянно присъствие  Peace Пък може и аз да отслабна като се преместите  Laughing

# 191
  • Sofia
Дуци, те ще го облагородят квартала, няма начин, все пак толкова много народ живее там вече.

# 192
Гнид Hug Ще ходим в Дианабад, от там в Младост и така Mr. Green

Дуци, те ще го облагородят квартала, няма начин, все пак толкова много народ живее там вече.
И аз така си мисля, вече 10 години ooooh!

Седя и си играя с Анна и забелязвам ксилофона на брат й. Дадох й го, показах й как се свири на него и това дребното като взе да блъска, хич не схваща за какво иде реч Mr. Green
Кажете ми как може да изгрее слънцето в този час, ега ти ooooh!

# 193
  • Sofia
Гнид Hug Ще ходим в Дианабад, от там в Младост и така Mr. Green

И после в Дружба Laughing
И аз се чудя дали да не излезем, цял ден сме вкъщи. newsm78
Дени си откри пишката Mr. Green

# 194

Общи условия

Активация на акаунт